reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie u nas kolejny dzień ze słoneczkiem i ciepełkiem...od 3 dni non stop spacerujemy i moje nogi powoli odmawiaja posłuszeństwa ale jestem twarda i nie dam się:-Di dzisiaj tez ruszam na dłuuuugi spacer....

Asiulka zdróweczka i wytrwałości dla Was...

Kanus super wózeczek....oj chyba Wy do polski nie wrócicie:zawstydzona/y:

Anoli trzymamy kciuki za dietę i wyniki Hani

cos Zapominajka nie odzywa sie...pisałam do niej ale cisza

reklama
Dzień dobry w pochmurny dzień :zawstydzona/y:

Anoli trzymam kciuki i chwal się rezultatami :tak:

Kana śliczny wózek, mi się podobają bardzo te Quinny :tak:

Asiulka biedna ty jesteś, mąż wróci to odeśpisz. Zagonisz go do dzieci a ty się zrelaksujesz.
Kurcze a może dziewczynki gorzej znoszą ospę, bo pamiętam, że mojej siostry córka też miała taki wysyp, wszędzie i gorączka.

U nas dzisiaj chłodno :wściekła/y: a wczoraj było tak ładnie. Wyprałam pościel i powiesiłam na dworze, mam nadzieję że nie zacznie padać :wściekła/y:.

Mati jeszcze do przedszkola nie chodzi, pójdzie w poniedziałek. Mamy skierowanie na badanie krwi i moczu w przyszłym tygodniu zrobimy. No i dostaliśmy skierowanie na testy alergiczne :-(.

Kochane dziekuje za mile slowa:)

Mam nadzieje, ze w rzeczywistości bedzie tak samo zadbany jak na fotce...
A kupiliśmy go używanego... Nowe kosztują od 400$ w wzwyż w zależności co maja...

Agaciu mi sie quinny tez podobają , ale zdecydowaliśmy sie na maxi cosi, ponieważ te quinny maja ten "pojemnik" na dole na cokolwiek jeszcze
mniejszy...na ich go dołka do tego tez pasuje wiec jest ok :)

Moja mama troskę przeżywa ze taki czarno- szary ale tutaj tak wyglądają wózki... Są tez kolorowe ale to z regoly z tych wyższych półek....niestety takiego wyboru jak w Polsce to tutaj nie ma....

Madziu co do wracania to coraz mniej chce i planuje... Zaczęło sie u mnie chyba wicie gniazda i tak jakos coraz bardziej sie przywiązuje do tej naszej "Kanady" :)

Kochane u nas dzisiaj pada deszcz, ale wczoraj całe popołudnie byłysmy na dworku, w parku i na placu zabaw... Najpierw same z 2 godz pózniej zrobić tatusiowi obiadek i dalej do wieczora na placyk:) był 18-20 stopni wiec żal siedzieć w domku...

KochNe zdrowka dla Waszych dzieciaczkow:*
i miłego wiosennego dnia:)

Witajcie,
wpadlam pogratulować kolejnej mamusi:-) :-)zdrówka dla Was dziewczynki i szybkiego powrotu do domku

rzadko piszę,bo u mnie lipa na całego:-:)-( jak w końcu ogarnę siebie i swoje życie będę z Wami codziennie:tak: oby to się stało jak najszybciej ,bo zwariuję:zawstydzona/y:

Hej

Gdyby nie wiatr to u nas byłoby ciepło :eek:

Mati jutro do przedszkola (wreszcie :-D). W piątek muszę z nim iść na badanie krwi.
No i czekają mnie jakieś zakupy, bo bluzki zrobiły mu się 3/4 i ma tylko jedną parę spodni :zawstydzona/y:
Zapominajko co u was?

Kankiya co się dzieje ? :-(

Ostatnia edycja:
A co to ? Wczoraj forum zamknęłam a dzisiaj otwieram :szok:
dzień dobry

Zapowiada się u nas piękna pogoda dzisiaj. Mati odstawiony do przedszkola, pranie wywieszone ... więc czas na kawkę :tak: no i ciasteczko.

Miłego dnia :tak:

reklama
Hej baby;
wróciłyśmy! Wypuścili nas nareszcie. Zaczynałam już popadać w jakieś stany depresyjne.

Czujemy się dobrze, Matylda jest taka słodka, że mam ochotę ją schrupać. No i bilurbina spada szybko, więc kamień z serca.

Do góry