reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale pustki..my całymi dniami na dworze...

Dzisiaj przyjechała moja spacerówka i już nie mogę doczekać się kiedy ja uruchomimy...

Ciężarówki i nie tylko co u was?

Zapominajko i ode mne ogromne gratulacje! Czekamy na zdjatka Matyldy:tak:

Dzien dobry tak w ogole. Wlasnie totalne pustki na forum, pewnie wszyscy korzystaja z pieknej pogody. U nas dzis 25 stopni, ale w obecnej sytuacji chyba wolalabym, zeby padalo:zawstydzona/y: Filip w przedszkolu, a Zuzia spi. Moja mala bidulka tak zle znosi ta ospe. Strasznie ja wysypalo, krostki ma wszedzie, nawet w uszach, nosku, buzi, oczkach, pipci. Drapie sie niemilosiernie, cala noc nie spalysmy, do tego goraczka dochodzaca do 40st:-( Nie chce sie dac smarowac, wczoraj wpadla w taka histerie, ze zwymiotowala z tego placzu. Nie wiem jak jej ulzyc:-( Filip nawet specjalnie nie zauwazyl, ze ma ospe, a ona chyba przechodzi to za siebie i za niego.

Hej

Asiulka u nas też dzisiaj tak ciepło.
Biedna Zuzia. A mąż juz wrócił z nart ?

My całymi dniami na dworze, zaraz też lecimy, tylko kawkę dopije.
Spać mi się chce dzisiaj :eek:
Zanplo , kana, pyciol co u Was ciężarne :-D ?

Hejka kochane:)

Meldujemy sie i my zza wielkiejm wody:p hahaha

Przed nami bardzo intensywny urodzinowo-zakupowy weekend:)
Misiek jedzie jutro z naszym znajomym po wózeczek, upolowałam ten co mi sie podoba za 100$ :)
Mam nadzieje,ze bedzie sie prezentował również dobrze jak na zdjęciach:)

Także jakoś się kompletujemy powolutku:) Później dokupimy do niego gondolke i będzie super:)

Majeczka w brzuszku kopie niemilosiernie, nie daje mi ani spac w nocy, a ni za bardzo wyluzować sie w ciągu dnia:)
Wczoraj do tego często twardniał mi brzuszek, ale wieczorem wzielam cieplutka kąpiel, masazyk zrobiłam i dzisiaj brzusio póki co funkcjonuje jak należy:)

Mariczka szaleje jak to ona i tylko ciagle pyta za ile dni będzie juz mogła wozić i kąpać swoją siostrzyczkę:)

Super,ze u Was ładna pogoda:***

Asiulkooo
bidulka z małej....tak mi jej szkoda...:( duuuzo zdrowka:)

Agaciu maz z nart wrocil juz dawno, ale od wczoraj znow go nie ma. Polecial do Monachium i wraca jutro. Ale juz sie przyzwyczailam do tego, ze ja ciagle sama. Ze spaniem to ja tez nie wiem co sie ostatnio dzieje ze mna, chyba cierpie na jakas nadsennosc, ciagle bym tylko spala i spala:sorry:

Kanus super, ze przed Wami intensywny weekend. Wiem, ze Ty lubisz jak cos sie dzieje;-) Uwazaj na te twardnienia brzuszka, oby nie wystepowaly zbyt czesto. I pokaz nam sie, bo pewnie troszke uroslas od ostatniego razu;-)

Zapominajko gratulacje:-)pokazuj księzniczke:-).

Dzis zawiezlismy Hani mocz do badań, bo ona ciągle w nocy się moczy, a ze ma juz 4 lata musimy znaleźć przyczyne:zawstydzona/y:.

Poza tym zaczęłam diete od dietetyczki, więc trzymać kciuki prosze za moją silną wole:-p i efekty:-p.

Agaciu to jest ten wózeczek..... jest fajny ,bo możesz siedzisko mieć przodem i tyłem do siebie, a także pochylić mocniej do tyłu jak dziecko zaśnie...folia zapinana jest z przodu na suwak i nie trzeba sie martwić ,że cosik zwieje...dodatkowo można zamontować fotelik, albo nawet dokupić gondolkę Quinny , tez mam już upatrzona :)

Załączniki

• $T2eC16R,!zcE9s4g3Ic)BRbD(f88Yg~~48_20.jpg
    $T2eC16R,!zcE9s4g3Ic)BRbD(f88Yg~~48_20.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 32
  • $T2eC16FHJHoE9n3Kd30TBRV1,MW+YQ~~48_20.jpg
    $T2eC16FHJHoE9n3Kd30TBRV1,MW+YQ~~48_20.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Dzien dobry. U nas dzis deszczowo od rana i dobrze w sumie, chociaz nie boli mnie tak to siedzenie w domu:sorry: Na 12.30 jade do lekarza z Zuzia i wynikami Filipa. A jestem tak spiaca, ze zasypiam na stojaco, nocke znow mielismy fatalna:-( Nie wiem czy ja sie kiedykolwiek wyspie. A w domu mam taki syf, ze az wstyd, ale nic nie bylam w stanie zrobic przez ostatnie dni z moim malym ospiaczkiem.

Agaciu
maz w interesach pojechal ze swoim szefem, ale na rozrywki tez na pewno nie narzeka. Zuzia dzis juz jakby lepiej, chyba wysyp juz sie skonczyl, ale goraczka rano jeszcze byla. Co chwile budzila sie w nocy z zalem i placzem, ze chce spac, ale ja boli:-( Jesc tez by chciala, ale jak tylko wklada cos do buzi to zaraz jest placz, ze boli. Tak mi jej szkoda, ale mam nadzieje, ze najgorsze mamy za soba i teraz juz bedzie tylko lepiej.

Anoli a zakladacie malej jeszcze na noc pampersa? Powodzenia w dietowaniu:tak:

Kana bardzo fajny tez wozeczek:tak: Kupiliscie nowy czy uzywany?

Do góry