reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia, Asiulka zdrówka. Już niedługo wiosna, więc pewnie będzie lepiej.

Madzienko nie mam siły robić zdjęć...

Kaja czy ty już kolejną ciążę planujesz?

Myszqo strasznie wam spotkania zazdroszczę.

blagam:-D...jak ja sie "zaraz" pozaszywam i zaspirale to juz tampona tam nawet nie wlozysz:szok::-D

Zapominajka posyłam zapasy energii...
Rany ty już 31 tydzień...przedostatnie okienko w suwaczku ;-)

Kajka pisz pisz kochana jak ty się czujesz

padam na buzie..grunt, ze twilingi w porzo;-)

Lasencje ale wy monotematyczne....
Ja na prawdę wyglądam jak słoń w ciąży z wielorybem!!! Nic ładnego.

Kaja a czemu chcesz tak ukarać chłopa? Będzie mu przykro, że nic ci nigdzie nie włoży :sorry:

Lasencje ale wy monotematyczne....
Ja na prawdę wyglądam jak słoń w ciąży z wielorybem!!! Nic ładnego.

Kaja a czemu chcesz tak ukarać chłopa? Będzie mu przykro, że nic ci nigdzie nie włoży :sorry:

no, dobre pytanie:-D...bo jest hurtownikiem:szok::-D...zagrozeniem :-D

witamy z kawka...
kurcze, jutro dwa tyg jak tu siedzimy, zwariuje niebawem w tych murach

ale dla odmiany sytuacja robi sie stabilniejsza

co, mam zorganizowac pewnie jakiegos croissanta, bo inaczej na kawe sie nie dowolam:-D

Heloł;
ja mam ciasteczko i kawkę. Częstuję, więc wstawać lenie :sorry2:

Kaja no to fakt, że hurtowo sprawę załatwia!
Wierzyć mi sie nie chce, że już 2 tygodnie w szpitalu siedzicie...

Cześć ;-)

Nie powiem, żadnej nowości ...Alan chory, czyli znów trolowanie w domu :wściekła/y::no:, o 11.20 mamy wizytę, zobaczymy co Nam lekarz powie.

Zapominajko, my monotematyczne, może troszkę ...ale twoja upartość przekracza wszelkie możliwe granice !:szok::no: wielka, nie wielka my chcemy Was zobaczyć i basta :angry:

Heloł;
ja mam ciasteczko i kawkę. Częstuję, więc wstawać lenie :sorry2:

Kaja no to fakt, że hurtowo sprawę załatwia!
Wierzyć mi sie nie chce, że już 2 tygodnie w szpitalu siedzicie...

co nie...mi tez, zyje jak jakis kret, bez rozrozniania dzien czy noc, a jaki dzien i jaka data...to sprawdzam w kompie:-D

Edaaaa, kurujcie sie tam ladnie!

reszta: WSTAWAC:szok::angry::angry::-D:-D

jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale też trolujemy bo Alex wczoraj przylazł do domu z gorączką, wypocił się jak mops...a teraz jak nowonarodzony :dry:

U nas dalej czasem kaszel, ale dla świętego spokoju skontrolowałam wczoraj prywatnie u rewelacyjnej pani doktor i nic nie znalazła, wszędzie czysto, jeszcze nigdy nikt tak długo nie badał mojego dziecka, słuchała każdą część płuc. Kazała stosować dwa syropy na raz i chodzić do przedszkola bo nic się nie dzieje.
U mnie piekne słoneczko, aż się nie chce pracować.
Jutro wyjeżdzamy na 2 dni, mam nadzieje, że się troszkę odprężymy, ale i tak będę tęskniła za Majusią.
Zdrówka dla chorych !!!

reklama
Uparta to moje drugie imię!!!
Zdrówka dla choruszków!!!

Zanplo ale fajnie, że słonko i wolne :tak:

A co się z Kaną dzieje?!

Do góry