reklama
Myszqa
Fanka BB :)
O Madzieńko - kebaba to ze sto lat nie jadłam. I też bym zjadła. Aż mi ślinka cieknie :-)
asiulkaa
Fanka BB :)
I ja sie witam z kawka latte Jak ja chce juz wiosne, dobija mnie ta pogoda, brak slonca, nic mi sie nie chce przez ta szaruge. Mam nadzieje, ze zmieni sie to z nadejsciem wiosny
Mialam dzis jechac z dzieciakami do szwagierki, bo ona sama przez tydzien bez meza, ale oczywiscie jak na zlosc Filip ma katar od wczoraj, wiec z wyjazdu nici Oby tylko na katarze sie skonczylo.
Agaciu zdrowka dla Mateusza.
Myszqo czyli wypad na narty udany?
Madzienko ale przeciez taka kawke z duza iloscia mleka mozesz spokojnie wypic
Mialam dzis jechac z dzieciakami do szwagierki, bo ona sama przez tydzien bez meza, ale oczywiscie jak na zlosc Filip ma katar od wczoraj, wiec z wyjazdu nici Oby tylko na katarze sie skonczylo.
Agaciu zdrowka dla Mateusza.
Myszqo czyli wypad na narty udany?
Madzienko ale przeciez taka kawke z duza iloscia mleka mozesz spokojnie wypic
po naszych przejściach z brzuchem na razie wstrzymuje się od mleka...
podobno 3 tydzien dziecka potrafi porządnie dać w kość bo zaczyna pracować układ trawienny wiec wytrzymam jeszcze chwilkę...tak mi wczoraj położna powiedziała...
Myszqa mi tez ślinka leci na samą myśl....a z tym to muszę poczekac...ciut dłuzej...
asiulkaa i dla was zdróweczka
podobno 3 tydzien dziecka potrafi porządnie dać w kość bo zaczyna pracować układ trawienny wiec wytrzymam jeszcze chwilkę...tak mi wczoraj położna powiedziała...
Myszqa mi tez ślinka leci na samą myśl....a z tym to muszę poczekac...ciut dłuzej...
asiulkaa i dla was zdróweczka
dziękuje, dokarmiamy się, Lenka najedzona a ja spokojna, więc jest dobrze...ja tez powoli zaczynam wszystko jesc...
ale robię to ostrożnie..
Ciężaróweczki jak się czujecie???
Zapominajka czy Ty pokażesz nam w końcu mieszkanko swojego okruszka?????!!!!!
ale robię to ostrożnie..
Mati znowu chory :-(, wczoraj stan podgorączkowy, katar :-(
Znowu w domu kiblujemy.
buuu, kciuki...oby szybko bylo dobrze:*
dziękuje, dokarmiamy się, Lenka najedzona a ja spokojna, więc jest dobrze...ja tez powoli zaczynam wszystko jesc...
ale robię to ostrożnie..
ciagle chce sie pchac z odpowiedzia, ze "my" ciezaroweczki czujemy sie dobrze:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia, Asiulka zdrówka. Już niedługo wiosna, więc pewnie będzie lepiej.
Madzienko nie mam siły robić zdjęć...
Kaja czy ty już kolejną ciążę planujesz?
Myszqo strasznie wam spotkania zazdroszczę.
Madzienko nie mam siły robić zdjęć...
Kaja czy ty już kolejną ciążę planujesz?
Myszqo strasznie wam spotkania zazdroszczę.
reklama
renia200
mama Victorki :)
Witam się i ja z kawką z dużą ilością mleka kokosowego :-)
My dzisiaj w domku, Victoria zwymiotowała z rana przed samym wyjściem do przedszkola , ale teraz jest wszystko dobrze i sama nie wiem co jej było:-(
Madzienko jak patrze na Lenke to też mi się chce dzidziusia, ale jeszcze troszkę muszę poczekać
Zapominajko ja już klawiature zdarłam na pisanie do Ciebie " POKAŻ SIĘ WRESZCIE" haha
My dzisiaj w domku, Victoria zwymiotowała z rana przed samym wyjściem do przedszkola , ale teraz jest wszystko dobrze i sama nie wiem co jej było:-(
Madzienko jak patrze na Lenke to też mi się chce dzidziusia, ale jeszcze troszkę muszę poczekać
Zapominajko ja już klawiature zdarłam na pisanie do Ciebie " POKAŻ SIĘ WRESZCIE" haha