reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj kochane witam i ja....

u nas za onkem pada od wczoraj nsieg z deszczemi jest meeega blucha....do tego wieje jak....;/
wiosno przychodz, bo oszaleje....

Samopoczucie jakos do bani....nic nie jest tak jak byc powinno....
malutka na szczescie wierci sie w brzuszku i poprawia mi humorek....plus wszystkie "niespodzianki" Mariczki serduszka dla mamusi, przedstawienia kucykow itp:)

Zanplo zycze Wam udanego wyjazdu:) romantykujcie sie ile dacie rade:):*

No i zdrowka dla chorowootkow;*** duuuzo zdrowka:)

Kajaczku wierze,ze Ci tam "ciasno"...obyscie raz dwa wrocili do domku:*

Aj i zazdroszcze wiosennej aury....tak juz tesknie za wiosna, najlepiej polska....:)

w niedziele moja bardzo dobra kolezanka z Polski urodzila coreczke.... dzisiaj moze je wypisali juz do domku....czekam na fotosiki....

ok ide sie ogarnac...:)

reklama
Dzien dobry;-) U nas wylacznie gruba warstwa chmur na niebie i nic nie zapowiada, zeby mialo sie to zmienic:no:

Zapominajko Kana chyba od zawsze mowi tak o swoim malenstwie, jak o dziewczynce:tak: Tak kojarze

Chyba pojade jednak do tej szwagierki, bo Filip w sumie kataru juz nie ma, a potrzebuje jakiejs zmiany, bo oszaleje w tym domu. Tym bardziej, ze mezowy jedzie jutro na 3-dniowy firmowy wypad na narty na Slowacje, wiec ja znowu sama:baffled:. Tylko tak sobie mysle czy ja tam w ogole dojade:sorry2:

a u nas troche slonca....bylo

Sonia juz na miejscu, Fabian gdzies w powietrzu a ja w pociagu..

bede kolo 19 , do szpitala troche, a do jutra rana do domu, wyspac sie w swoim lozku..

kurcze, podnioslam walizke na polke nad glowa i tak mnie zabolala "blizna" ze sprawdzilam, czy sie nie rozerwalam:-D

Witam leniwie:)

Ja od rana w nwerwach, poklocilam z misiem i po prostu tak mnie wkur.... ze szkoda slow....
u nas pruszy snieg, ktory od razuzamienia sie w wode wiec lipa...aleod jutra ma byc chlodniej i sloneczko:) chociaz jakis spacerek zaliczymy....:)

Zapominajko nie nie bylam....:( tak sie jakos przyjęło,ze mowie malutka..:zawstydzona/y:

Kajaczku
kochany nasz no to fajowsko,... bedzieciecna miejscu:) blisko domku....zawsze jakos razniej, przyjemniej:) buziaczki dla Was:***

Asiulka
pewnie jedz, nie siedz w domku...troszke rozrywki Ci sie nalezy:****

Myszko dopoczywaj co bol szybko minie:)

reklama
Do góry