reklama
Agacia82
Mami :)
eeeee z herbatą Idę po piwo. Nakręciłyście mniedołączysz? np. z herbatą ?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Zapominajko to ja za Ciebie, za Kaję i za zdrówko dzieciaków wypiję grzane winko :-)
A ja żołądkową miętową ze spritem
Agacia82
Mami :)
łooooo matko ... my tak delikatnie a tutaj bum.... Agatkas wpadła z żołądkowąA ja żołądkową miętową ze spritem
vive
Fanka BB :)
Jakie dobre wiadomości!!! Normalnie kamień z serca...
Kajusia-gratulacje!!!! Zdrówka Wam życzę z całego serca. Zwłaszcza tym małym okruszkom. Tak się cieszę, że chyba tez się napije
I nawet nie przeszkadza mi to, że znowu jestem chora. Tym razem zapalenie "trąbki Eustachiusza", czyli po polsku "boli mnie ucho"
Kajusia-gratulacje!!!! Zdrówka Wam życzę z całego serca. Zwłaszcza tym małym okruszkom. Tak się cieszę, że chyba tez się napije
I nawet nie przeszkadza mi to, że znowu jestem chora. Tym razem zapalenie "trąbki Eustachiusza", czyli po polsku "boli mnie ucho"
Kaja ogromne gratulacje. Rzeczywiście waga piękna jak na ten tydzień, najważniejsze że same oddychają.
Jakie to maleństwa !!! rośnijcie zdrowo!!! nie mogę uwierzyć, że już są poza brzuchem.
Tez bym się napiła, ale mogę tylko herbatkę.
Jakie to maleństwa !!! rośnijcie zdrowo!!! nie mogę uwierzyć, że już są poza brzuchem.
Tez bym się napiła, ale mogę tylko herbatkę.
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Tez bym sie napina kurka... z wrażenia....
Zaraz uciekamy na spacerek, a Karmi w ciąży można? Nie to chyba jak sie karmi co?
Kajusia cholero wystraszylas nas na maksa ja jeszcze nie mogę dojść do siebie:* ale bym Cię wysciskala:***Jestem meeeega happy :*
Zaraz uciekamy na spacerek, a Karmi w ciąży można? Nie to chyba jak sie karmi co?
Kajusia cholero wystraszylas nas na maksa ja jeszcze nie mogę dojść do siebie:* ale bym Cię wysciskala:***Jestem meeeega happy :*