reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko no wlasnie dla mnie antybiotyk to w ostatecznosci, ale ile mam meczyc dziecko:-( Moze tamten go po prostu do konca nie wyleczyl. W zeszlym roku Filip wzial 2 antybiotyki, w maju i listopadzie, a teraz bylby juz drugi, nie wiem co sie dzieje. Poczekam na wyniki, bo crp wszystko wyjasni czy jest potrzebny czy nie no i zobaczymy co lekarz powie.

Z tym obowiazkiem szkolnym od 6-tego roku zycia to dla mnie jakas paranoja, tym bardziej ze nasze dzieciaki z konca roku sa:sorry2:

reklama
dZIEN DOBRY KOCHANE:)

Kokusiu dokladnie tak jak piszesz:)))) i mnie tez to ogolnie jakos przeraza...ale tutaj w Kanadzie tez to ogolnie tak funkcjonuje...i jak iwdze te maluszki z plecakami z rodzicami to .....masakra jakas...
Tylko z tego co wiem zerowka w szkole w polsce jest albo od 8-12...albo od 12-16.... a tutaj dzieciaczki ida juz od 9 do 15.....

Kajaczku beka bo u nas od poczatku dla chlopca Kacper, dla dziewczynki Pola....chociaz Mari walczy o Lenke....hahaha to jak bede miala albo to albo to ,a Ty 2 :p hahahha

Aj no z tym slodkim to jakas masakra u mnie.....nigdy nigdy tak nie mialam.....:sorry2:

Agaciu a @ masz, mialas? bo moze to faktycznie cosik znaczy?

U nas tez zaczelo nocy wiac tak strasznie i ciagle wieje podaja ,ze nawet 80-90 km/h i straszne to...oczywiscie pol nocy nie spalalm,nie umiem jak to wszystko lata i sie trzesie....brrrrr

No i po wczorajszej wiosnie 13 stopni na plusie- bylo fenomenalnie jak przestalo padac.....zaliczylismy dluuuugi spacerek cudo.... dzisiaj wiatrzysko i -5 z wiatrem jakies -12....;/

OK posprzatalam.... pomylam podlogi....teraz pije soczek przed chwileczka zrobiony z jabluszek i pomaranczy....a no i wcielam snikersa:p no bo jak:p hahahha

Wichura za onkem ,nie mam pojecia jak sie doczlapiemy po mame moja do sklepu.....hahhaha mam nadzieje,ze nas nie zwieje:p
a pozniej jedziemy z nia do niej na dobry mamusiny obiadeczek:) i pogaduchy.....poczakmy na miska, wypijemy kawusie i pojadymy do doma:p hahaha

No wlasnie Madziu jak Ty tam????

reklama
Jestem jestem nadal 2w1....niedawno weszliśmy do domu

warsztaty udane, później zakupy i oto jestem....

Myszqa dzięki za wezwanie;-)

Zapominajka, Kaja jestem spokojniejsza jak mam P w domu ale niech mala jeszcze siedzi....

Do góry