reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqa omg ja też przeprowadzam się do Ciebie...albo przynajmniej do twojej klatki/na twoje piętro...nikt tam mieszkania nie sprzedaje:tak::tak:

zakładaj bloga.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzien doberek:)

Myszko
zaczne od Ciebie, bo poczytalam i musisz wrecz musisz zalozyc tego bloga....ja na pewno beda stala bywalczynia.....bo ja raczej z tym nie chetnych do gotowania, umiem zrobic cosik na obiad, ale jak czytam Twoje wpisy co zrobilas,albo robisz ,to od raz uzacieram rece i chcialabym tak samo:)))))) takze przemysl i pisz:) hahhahaha

Kokusiu super,ze dziewczynki zadowolone:) Czeka Was tydz pelen wrazen super:) U NAS leje wiec nuda na calego, ale moze jutro pojedziemy do mamy mojej to troszke sie rozruszamy.....

A co do fast foodow to Mari uwielbia frytki i ja tak jak Myszka robie je w piekarniku...znalazlam w kocnu takie super wymarzone, ktore sa przepyszne z piekarnika.....chrupiace i zdrowsze od tych z oleju..... a Mc donald juz chyb Wam pisalam jest tutaj obrzydliwy jakby Ci podawali cos zrobionego 4 dni wczesniej......

Wiec jak juz idziemy raz na rok to biore Mari chicken snack wrap, frytki, jogurt lub sok owocowy plus kawalki jablka z sosem karmelowym czy jakos tak.... to jeszcze jakos przejdzie....

Madziu
trzymaj sie kochana:) pislalam juz ,ze Ci zazdroszcze? hahhahah

Agacia u nas za oknem tez woda, wda i woda.....wiem co czujesz.... ja frustracje:p hahahha

Nie wiem co mialam jeszcze napisac... ok ide ogarnac siebie i wszystko.....oooo co do obcinana wloskow to ja chcialabym Mari grzywke zrobic spowrotem....ale nie chce sobie dac zlosnik....najlepiej w rozpuszczonych poplatanych kudlach....wyglada jak mala czarownica zlosnica:p

Hej piękne;
Myszqo również chętnie zostanę twoją sąsiadką!!!!

Zanplo u mnie też raczej babcine obiadki, choć do smaków babcinej kuchni bardzo mi daleko. Ogólnie kucharka ze mnie średnia...

Kankiya może coś nabroił ten wasz kierownik? Jak palce? Bardzo bolą?

Madzienko jeszcze troszkę! Wytrzymacie.

Hej babeczki,
Kokuś udanego balu;-)
Madziu trzymam kciuki abyście wytrzymały do jutra;-)
Co do Mcdonalda to my raczej nie chodzimy,prędzej kupię Biance słodką bułkę niż chamburgera a frytki w domu smażymy- mój B uwielbia, a co do smrodupo frytkach to go nie cierpię i pół dnia potem wietrze chatę:no:

Myszqo ,ale Ty pichcisz mi brakuje pomysłów może coś od Ciebie odgapię:-D
Zapominajko palce już lepiej, ale dalej sine i opuchnięte a w sobotę jestem świadkową:-D:-D dobrze,że to lewa ręka ,bo nie umiałabym się nawet podpisać:-D najlepsza była Bianka jak jej pokazałamco mi się stało a ona na to " a dlaczego na drugiej ręce tak nie masz?" :baffled::-D

my tez robimy frytki w piekarniku ale uwielbiamy te z maca... z reszta moja Jula lubi happy meale:tak::tak:

Jula spi i ja powoli zmykam pod kołderke bo jutro mam w planach badania zrobić z rana a później jadę na warsztaty akademii m*a*m*a*p*y*t*a.pl
yes2.gif
yes2.gif
(ie wiem dlaczego tą nazwę gwiazdkuje...czyżby tu było jakieś brzydkie słowo zawarte
sorry2.gif
)

spokojnych nocek....

u nas leje...ciekawe czy jutro jeszcze śnieg zobaczymy

Madziu spokojnej nocki:)))

Boze mamuski jaki ja mam branie na slodkie...nigdy w zyciu tak nie mialam....to jak nałóg....masakra...:zawstydzona/y::sorry2:

Porobilam porzadki, powyrzucalam rozne kartony, kartoniki zmedne neipotrzene wynalzaki i teraz napialbym sie cappuccino:) albo latte czy cos w tym stylu....ah chyba zaopatrze sie w ten ekspress:)))hahaha

A poza tym popisalam z kolezankami z Tczewowa tak mi sie zatesknilo za domem.... moja kumpela w razie "w" zlozy za nas papiery do zerowki....a noz....jakbysmy wrocily....:) tak mi sie milo robilo jak mi to napisala.... fajnie,ze ktos jeszcze o nas tam mysli... i to obcy bardziej jak rodzina....;/

Dzień doberek :-) rety, ale się nie wyspałam:baffled:

Zapominajko pięciolatki mają obowiązek przedszkolny, dla tych naszych brzdąców co już chodzą to nic nie zmienia ale Mariczka nie jest zapisana tu do żadnego przedszkola a ustawowo od września musi:nerd:
Z tego co pamiętam z Martyną to nawet jakieś wezwania u nas przychodziły żeby rodzice nie zapomnieli. I potem to od nas rodziców zależało czy dziecko po roku pójdzie do pierwszej klasy czy zostanie jeszcze rok w zerówce. A nasze brzdące, o ile nic się nie zmieni to chyba będzie ten rocznik co już wyboru nie będzie i będą musieli iść wcześniej. O ile się nie mylę oczywiście bo to się strasznie szybko zmienia wszystko.

reklama
Do góry