reklama
a ja nic nie zalatwilam, przesadzilam trzy kwiatki, a teraz lenimy sie z Marianem..
ooo, musialam podjac decyzje w sprawie torta na wesele..
ktore odbedzie sie 6 lipca 2013...dalam sie przekonac S i reszcie rodziny, ktora stwierdzila ze halunie i ze wszystko bedzie ok..
ooo, musialam podjac decyzje w sprawie torta na wesele..
ktore odbedzie sie 6 lipca 2013...dalam sie przekonac S i reszcie rodziny, ktora stwierdzila ze halunie i ze wszystko bedzie ok..
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko ty się tu nam teraz codziennie melduj! Bo Lenka już niedługo będzie na zewnątrz
kana161
Mama "terrorystek" :P
hEJAK
Kajaczku super ,ze dalas sie przekonac ja tez mysle,ze bedzie wszystko si))
Madziu dokladnie melduj sie kochana melduj))
Myszko zazdroszcze zorganizowania..... moje lenistwo osiaga apogeum....;/ masakra....
Zapominajko ja mam nadzieje,ze wiesz ,ze ja Ci nie odpuszcze tego zdjecia????????
A u nas jakos leci....mis w pracy, Mari bawi sie w pokoiku, a ja wlasnie troszke sprzatnelam mieszkanko, bo moja mamcia ma nas odwiedzic... boli mnie w krzyzu nie wiem czy gdzies tam z tylu uciska mi bobaska czy jak...bo z przodu jej wcale nie czuc a ja juz sie tak nie moge doczekac jak bedzie sie wiercila i kopala....
Kajaczku super ,ze dalas sie przekonac ja tez mysle,ze bedzie wszystko si))
Madziu dokladnie melduj sie kochana melduj))
Myszko zazdroszcze zorganizowania..... moje lenistwo osiaga apogeum....;/ masakra....
Zapominajko ja mam nadzieje,ze wiesz ,ze ja Ci nie odpuszcze tego zdjecia????????
A u nas jakos leci....mis w pracy, Mari bawi sie w pokoiku, a ja wlasnie troszke sprzatnelam mieszkanko, bo moja mamcia ma nas odwiedzic... boli mnie w krzyzu nie wiem czy gdzies tam z tylu uciska mi bobaska czy jak...bo z przodu jej wcale nie czuc a ja juz sie tak nie moge doczekac jak bedzie sie wiercila i kopala....
Obiecuje meldowac sie, ale mam nadzieje ze moja cora nie ma innych planow niz mama i na razie nie ma zamiaru wychodzic
Kanus pewnie jeszcze ok. 2 tygodni i bedziesz czula baczka....
Moja wierci sie jak szalona...wczoraj skopala porzadnie tatusia
Zapominajka a kiedy ty masz usg...bo ja juz stracilam rachube z tymi wszystkimi wizytami naszych ciezarowek...i na fote i ja czekam
Kanus pewnie jeszcze ok. 2 tygodni i bedziesz czula baczka....
Moja wierci sie jak szalona...wczoraj skopala porzadnie tatusia
Zapominajka a kiedy ty masz usg...bo ja juz stracilam rachube z tymi wszystkimi wizytami naszych ciezarowek...i na fote i ja czekam
Agacia82
Mami :)
Hej dziewczyny
Ja chyba nigdy nie wyzdrowieje, a oprócz tego wieczorem nie mogę zasnąć, wczoraj męczyłam się do 2:00.
Mati w piatek ma balik karnawałowy, a ja nie mam pomysłu na jego przebranie.
Kaja ale fajnie było się wprowadzać do nowego nie? To meblowanie, układanie
Ja chyba nigdy nie wyzdrowieje, a oprócz tego wieczorem nie mogę zasnąć, wczoraj męczyłam się do 2:00.
Mati w piatek ma balik karnawałowy, a ja nie mam pomysłu na jego przebranie.
Kaja ale fajnie było się wprowadzać do nowego nie? To meblowanie, układanie
KANKIYA
Fanka BB :)
Witam i ja wieczorkiem,
tak czytam wpisy brzuchatek i chwilami sama chciałabym poczuć bąbelki w brzuchu i ruchy małej istotki Kanuś pewnie nie długo i Twoja kruszyna da Ci wycisk od środka
Bianka ma jutro bal i będzie księżniczką jak pewnie reszta dziewczynek:-)
Kumpela miała mi dziś przyniesć jedną tabletkę viagry na wypróbowanie;-)ale rozchorowała się bidulka i nie miała jak, ale w wolnej chwili zamierzam pójść na odpowiednie zakupy
tak czytam wpisy brzuchatek i chwilami sama chciałabym poczuć bąbelki w brzuchu i ruchy małej istotki Kanuś pewnie nie długo i Twoja kruszyna da Ci wycisk od środka
Bianka ma jutro bal i będzie księżniczką jak pewnie reszta dziewczynek:-)
Kumpela miała mi dziś przyniesć jedną tabletkę viagry na wypróbowanie;-)ale rozchorowała się bidulka i nie miała jak, ale w wolnej chwili zamierzam pójść na odpowiednie zakupy
reklama
wszystkie dziewczynki chca byc ksiezniczkami a moja coreczka zaba
tzn nie, chciala byc kotem w butach, ale stroj w wypozyczalni byl niestety za maly, choc dlugo walczyla , ze jest dobry, pozniej byla dynia, skonczylo sie na zabie:-)
tzn nie, chciala byc kotem w butach, ale stroj w wypozyczalni byl niestety za maly, choc dlugo walczyla , ze jest dobry, pozniej byla dynia, skonczylo sie na zabie:-)