reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

OOO Kajka wróciła i od razu od rana krzyczy....

Ja dzisiaj zaliczyłam hurtownie dokupiłam kilka rzeczy dla Lenki, bo pora pakować się...i coś dla Julci i jak wróciłam jak się położyłam to dopiero wstałam...:zawstydzona/y:

reklama
a ja nic nie zalatwilam, przesadzilam trzy kwiatki, a teraz lenimy sie z Marianem..

ooo, musialam podjac decyzje w sprawie torta na wesele..

ktore odbedzie sie 6 lipca 2013...dalam sie przekonac S i reszcie rodziny, ktora stwierdzila ze halunie i ze wszystko bedzie ok..:szok::-D

hEJAK:)

Kajaczku super ,ze dalas sie przekonac:) ja tez mysle,ze bedzie wszystko si:)))

Madziu dokladnie melduj sie kochana melduj:)))

Myszko zazdroszcze zorganizowania..... moje lenistwo osiaga apogeum....;/ masakra....

Zapominajko ja mam nadzieje,ze wiesz ,ze ja Ci nie odpuszcze tego zdjecia????????

A u nas jakos leci....mis w pracy, Mari bawi sie w pokoiku, a ja wlasnie troszke sprzatnelam mieszkanko, bo moja mamcia ma nas odwiedzic... boli mnie w krzyzu nie wiem czy gdzies tam z tylu uciska mi bobaska czy jak...bo z przodu jej wcale nie czuc:p a ja juz sie tak nie moge doczekac jak bedzie sie wiercila i kopala....

Obiecuje meldowac sie, ale mam nadzieje ze moja cora nie ma innych planow niz mama i na razie nie ma zamiaru wychodzic:tak:

Kanus pewnie jeszcze ok. 2 tygodni i bedziesz czula baczka....

Moja wierci sie jak szalona...wczoraj skopala porzadnie tatusia:-D

Zapominajka a kiedy ty masz usg...bo ja juz stracilam rachube z tymi wszystkimi wizytami naszych ciezarowek...i na fote i ja czekam

KANUSIA, ja tam niewiele mialam do powiedzenie, bo wszyscy byli przeciwko mnie:szok::-D

MADZIK, jak to juz na zewnatrz, Ty masz sie nosic jak najdluzej!

Hej dziewczyny

Ja chyba nigdy nie wyzdrowieje, a oprócz tego wieczorem nie mogę zasnąć, wczoraj męczyłam się do 2:00.
Mati w piatek ma balik karnawałowy, a ja nie mam pomysłu na jego przebranie.

Kaja ale fajnie było się wprowadzać do nowego nie? To meblowanie, układanie :-D

AGACIU, fajnie, fajnie..ale ile jeszcze roboty to moje..
w czwartek jedziemy do umeå po reszte rzeczy, ja musze isc do siebie do pracy zaniesc zwolnienie..
takze jeszcze troche zanim odsapniemy

Witam i ja wieczorkiem,
tak czytam wpisy brzuchatek i chwilami sama chciałabym poczuć bąbelki w brzuchu i ruchy małej istotki:-p Kanuś pewnie nie długo i Twoja kruszyna da Ci wycisk od środka:-D

Bianka ma jutro bal i będzie księżniczką jak pewnie reszta dziewczynek:-)

Kumpela miała mi dziś przyniesć jedną tabletkę viagry na wypróbowanie;-)ale rozchorowała się bidulka i nie miała jak, ale w wolnej chwili zamierzam pójść na odpowiednie zakupy:-p

reklama
wszystkie dziewczynki chca byc ksiezniczkami a moja coreczka zaba:szok::-D
tzn nie, chciala byc kotem w butach, ale stroj w wypozyczalni byl niestety za maly, choc dlugo walczyla , ze jest dobry:-D, pozniej byla dynia, skonczylo sie na zabie:-)

Do góry