reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku jak widzisz po zdjęciach nie mamy i wczoraj była wojna z ekipą, że tak przedłużają.
Nie przejmuj się tak tym wszystkim tylko powoli czytaj i działaj. Krok po kroku a będziesz ekspertem :-)
Ja chce juz ubierac choinkę i słuchac światecznych piosenek !!!
Zapominajko i to jest własnie dobry pomysł, przychodzić później. Ja byłam z Majką pierwszy raz i na pewno następnym razem tez zrobie tak jak Ty.

reklama
Jezu kochane dopiero wstalam.....szal cial:p

Mezowy w pracy, Mariczka zalicza Brygade RR..jejku jak ja kiedys lubilam ta bajke:p hahhah

A ja....a ja siedze napompowana jak balonik....lekarz wczoraj nie odbieral, walcze dzisiaj jak sie nie dodzwonie to chyba pojde do rodzinnego jakiegos chociaz po te skierowania...bo jeszcze przed swietami powinnam isc na usg...nie wspomne nawet o badaniach z krwi.....

gdybym ja tak znala lepiej angielski to bym z nim tutaj pojechala jak z podarta.....ale niestety moj slownik nie jest az tak rozwiniety....:zawstydzona/y:

Pyciolku
fajnie ,ze zabraliscie sie za to:)))) widaomo papierkowo to wyglada masakrycznie....ale pozniej swoj kominek, swoj kubeczek z kawusi na kanapce z cudowna ksiazka...i maluchy biegajace w okolo choinki..... fajnie mam wizje:p hahaha

Zanplo ja sie wybieram z Mari do kina...i na polskiej bajce ona a bank by usiedziala....chociaz te reklamy jkakby byly jeszcze z zabawkami pod choinke to ok:p hahhaha ale na angielskiej tutaj ona nie usiedzi calego seansu....bo zwyczajanie nie wszystko rozumie....i sie nudzi....

ja chce chyba do polski...:(((( a jeszcze znalazlam dzisiaj foteczki z wigili u tesciowej.....i juz w ogole.....

Załączniki

• 110_0231.jpg
    110_0231.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
Oj Kanus jak pięknie...mi tez się marzy już choinka...juz w sklepach robi sie tak jak uwielbiam;-)
trzymam kciuki żeby w Kanadzie święta były równie piękne jak te u teściowej...
i za telefon do lekarza też zaciskam mocno mocno

dziewczynki, poczytalam Was...jestem tak opuszczona przez moce, ze nie mam nawet sily stukac po klawiaturze, to jest jakas masakra:crazy:

a Madziu, dzisiaj dostalam zwolnienie, bo zaczely mnie skurcze lapac, wiec mam siedziec i odpoczywac, dwa tygodnie:szok:...i nie wiem, czy znowu to zelazo polecialo, tak bardzo nie mam sily na cokolwiek, no reka nie mam sily ruszac..i mam dosc:dry:

reklama
Do góry