reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzień dobry środowo :-) Wam też te dni uciekają przez palce ?????
Kajusia nie smutaj Nam się tutaj, tylko zrelaksuj się, wywal nóżki na stół, reszta na kanapie , komp przed sobą i możesz nam pisać jakieś ładne wierszyki Twojego autorstwa
Kajusia nie smutaj Nam się tutaj, tylko zrelaksuj się, wywal nóżki na stół, reszta na kanapie , komp przed sobą i możesz nam pisać jakieś ładne wierszyki Twojego autorstwa
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć;
ja znów chora :-( Na nic siły nie mam...
Kana dzwoń, nie daj się!!! Może w Kanadzie też święta będą magiczne na swój sposób...
Kaja leż i czytaj i wypoczywaj. Nie daj mafii wyjść za szybko!
ja znów chora :-( Na nic siły nie mam...
Kana dzwoń, nie daj się!!! Może w Kanadzie też święta będą magiczne na swój sposób...
Kaja leż i czytaj i wypoczywaj. Nie daj mafii wyjść za szybko!
Agacia82
Mami :)
Witajcie
Kana dodzwoniłas się?
Wiecie jak mi się nic nie chce, no masakra.
W sobote wyprawiamy Mateuszowi urodziny, a nie chce mi się. :-(
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez mają okres buntowniczy ? Ja już nie wyrabiam. Mateusz przechodzi samego siebie, wszystko wymusza krzykiem, potem przeprasza i a za chwilę to samo.
Kana dodzwoniłas się?
Wiecie jak mi się nic nie chce, no masakra.
W sobote wyprawiamy Mateuszowi urodziny, a nie chce mi się. :-(
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez mają okres buntowniczy ? Ja już nie wyrabiam. Mateusz przechodzi samego siebie, wszystko wymusza krzykiem, potem przeprasza i a za chwilę to samo.
Witajcie...ja dzisiaj od rana w rozjazdach...niedawno śniadanko zjadałam...ale zrobiłam już zakupy mikołajkowe do przedszkola, więc to mam z głowy.....
Kajka udanego spacerku, a śniezku troszeczkę zazdroszczę...podobno w sobotę ma u nas padać...
Agacia polecam książkę Książka Adele Faber, Elaine Mazlish Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły - Ceneo.pl
Zapominajka zdróweczka....
Kanuś udało się, trzymamy kciuki...
Pyciolku jak sprawa szyby rozwiązana???
Kajka udanego spacerku, a śniezku troszeczkę zazdroszczę...podobno w sobotę ma u nas padać...
Agacia polecam książkę Książka Adele Faber, Elaine Mazlish Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły - Ceneo.pl
Zapominajka zdróweczka....
Kanuś udało się, trzymamy kciuki...
Pyciolku jak sprawa szyby rozwiązana???
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj dziewczynki jestem....
Bsrdzo boli mnie brzuszek....od wczoraj wieczorka ,ale to taki tempy bol wiec mysle,ze to macica rosnie....
A z lekarzem poki co nic nie zalatwilam....Pani w miare swojej uprzejmosci powiedziala mi, ze pan dr ma bardzo duzo pacjetek i nie moze mnie obecnie przyjac.... mam to juz w dupie, mam tez wszystkiego dosc..... zalegam w lozu i staram sie nie myslec....
z nerwow nawet sie zalatwilam.... o ba jeden pozytyw calej sytuacji.....
Bsrdzo boli mnie brzuszek....od wczoraj wieczorka ,ale to taki tempy bol wiec mysle,ze to macica rosnie....
A z lekarzem poki co nic nie zalatwilam....Pani w miare swojej uprzejmosci powiedziala mi, ze pan dr ma bardzo duzo pacjetek i nie moze mnie obecnie przyjac.... mam to juz w dupie, mam tez wszystkiego dosc..... zalegam w lozu i staram sie nie myslec....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jejku Kana biedulko nie wiem jak ci pomóc.
Przytulam!
Przytulam!
reklama
Aj dziewczynki jestem....
brak slow...zabieraja Ci radosc i moce, co za banda do bani