reklama
dzień dobry wieczór :-)
wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku
ja też poproszę intrukcję....
Kajka pokaż te swoje rzęsy
Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ???
a ja dostaję okres
masz rzesy w odpowiednim watku, nie moglam nic znalezc, bo ja jak nie w okularach norm to w slonecznych, obydwa zdj w pracy
i wlasnie cyknelam, ze ja ciagle wygladam jakbym byla pomalowana, a zero makijazu
Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje
rozwin sie gdzie trzeba, sciskam mocno
Kochane u nas dzisiaj 17 stopni oszalala ta pogoda...
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek))
Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily)))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac)) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...
Pyciol to w tym miesiacu dajesz))))
KANUS, kiedy to odpoczywac?
ja zaczne od stycznia mniej wiecej
i zakazam blizniakami, uwazac na mnie
MADZIK, piekne...czy ja cos przegapilam, jak to sie robi te cuda? tez chce!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
KANKIYA
Fanka BB :)
Hej kochane, ja też przepraszam za moją nieobecność. W pracy zaczyna mi się chrzanić, z byłej nie dostałam jeszcze wyplaty i nie wiem o co kaman jutro będę to wyjasniac pozatym nic mi się nie chce
aaa i dostałam @:-)
a z gorszych wieści to Biancia mi się rozłożyla
zdrówka dla chorowitków
aaa i dostałam @:-)
a z gorszych wieści to Biancia mi się rozłożyla
zdrówka dla chorowitków
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka ?
dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż
pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????
Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić
dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czesć kochane
:-(
Ty, Marzycielka. Ja postuluję organizację WON Z DEPRESJĄ
Madzienko ja chcę troszkę inne zrobić, choć najpierw czeka mnie zakup tych styropianów. No i nie dostałam instrukcji :-(
Kana twój suwaczek też pędzi.
Dzwonisz dzisiaj do lekarza?
Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje
:-(
Ty, Marzycielka. Ja postuluję organizację WON Z DEPRESJĄ
Madzienko ja chcę troszkę inne zrobić, choć najpierw czeka mnie zakup tych styropianów. No i nie dostałam instrukcji :-(
Kana twój suwaczek też pędzi.
Dzwonisz dzisiaj do lekarza?
Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka ?
dzień dobry kochane...
bo ja dopiero wstalam...i ide na 11 do poloznej, jak "nie odeszla" juz bo jak ja ostatnio zobaczylam, to mowie -czad, 70 na karku i zanim dojdzie gdziekolwiek to mozna jajko zniesc, a jak kompem operuje , tylek na fotelu, nos pol cm od monitora
cos jeszcze mialam pisac..
aha, ze strasznie podobaja mi sie te bombeczki, ale nie wiem czy mam cierpliwosc...ale jak pojade do pl to zakupie te styropianki i sprobuje..
aha,rece mi puchna....bleeeeeeeeee
aha jeszcze, Pyciol, ja sobie bardzo chwale..rzesy w sensie..
ale pierwsze robilam w pl, odpadly mi po dwoch tyg a pierwsze zaczely tego samego dnia, zajelo to pani cztery godziny i musialam lezec w jakies smiesznej maszynie..
a tu , 45 minut, dokleja 1:1, i tak laze miesiac..
Ostatnia edycja:
Witajcie...
pyciołku jak to nie dostalas wyslalam Ci.....
a jakie chcesz robic
prosze oto instrukcja...Bombka wstążkowa
Agacia to wcale nie jest pracochłonne..jedna zajmuje mi max 40min
pyciołku jak to nie dostalas wyslalam Ci.....
a jakie chcesz robic
prosze oto instrukcja...Bombka wstążkowa
Agacia to wcale nie jest pracochłonne..jedna zajmuje mi max 40min
pyciolek87
Mama Alexa:*
Madziu , ja dostałam
reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Witajcie
Dołączam sie do Was z kawka.
Kaja mi sie Q5 bardzo podoba Ale ja bym chyba nie potrafiła tym jeździć A jakie 3 marki toleruje Twój chłop, poza audi oczywiście. I nie macie źle z Agacią, mój akceptuje tylko jedną markę
Madzienko piękne te bombki Ale ja bym nie miała czasu i cierpliwości, chyba że zrobienie jednej zajęłoby mi 4min, 40 to zdecydowanie za długo.
Pyciolku oczywiście ten tydzien pasuje mi jak najbardziej. Może być nawet dziś;-) Tylko jutro mam coś do załatwienia na mieście, ale wszystkie inne dni jak najbardziej.
Aniu a kiedy chcecie to trzecie? Ja czasem myślę, ze może też bym chciała, ale na pewno nie teraz Chcę w końcu pójśc do pracy i nie być zależna od kogoś, dobija mnie to, tym bardziej, że niestety mój D często mi to wypomina
Cypryśka co się dzieje?
Kankiya dobrze, że @ przyszła Chyba, że chciałaś inaczej A co się dzieje w pracy?
Dołączam sie do Was z kawka.
Kaja mi sie Q5 bardzo podoba Ale ja bym chyba nie potrafiła tym jeździć A jakie 3 marki toleruje Twój chłop, poza audi oczywiście. I nie macie źle z Agacią, mój akceptuje tylko jedną markę
Madzienko piękne te bombki Ale ja bym nie miała czasu i cierpliwości, chyba że zrobienie jednej zajęłoby mi 4min, 40 to zdecydowanie za długo.
Pyciolku oczywiście ten tydzien pasuje mi jak najbardziej. Może być nawet dziś;-) Tylko jutro mam coś do załatwienia na mieście, ale wszystkie inne dni jak najbardziej.
Aniu a kiedy chcecie to trzecie? Ja czasem myślę, ze może też bym chciała, ale na pewno nie teraz Chcę w końcu pójśc do pracy i nie być zależna od kogoś, dobija mnie to, tym bardziej, że niestety mój D często mi to wypomina
Cypryśka co się dzieje?
Kankiya dobrze, że @ przyszła Chyba, że chciałaś inaczej A co się dzieje w pracy?