reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanus udanego spacerku, twoj tez leci...

Zanplo zdróweczka

ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne
wink2.gif
pochwale się a co
embarrassed.gif

Zapominajka, Agacia, Pyciolek
kiedy zaczynacie??i pochwalicie sie swoimi??

reklama
dzień dobry wieczór :-)

wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku :-p

ja też poproszę intrukcję....

Kajka pokaż te swoje rzęsy :tak:

Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ??? :-D

a ja dostaję okres :dry:

masz rzesy w odpowiednim watku, nie moglam nic znalezc, bo ja jak nie w okularach norm to w slonecznych, obydwa zdj w pracy:-D
i wlasnie cyknelam, ze ja ciagle wygladam jakbym byla pomalowana, a zero makijazu:-D

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje

rozwin sie gdzie trzeba, sciskam mocno

Kochane u nas dzisiaj 17 stopni :szok: oszalala ta pogoda...
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek:)))

Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily:))))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac:))) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...:dry:

Pyciol to w tym miesiacu dajesz:)))))

KANUS, kiedy to odpoczywac?
ja zaczne od stycznia mniej wiecej;)

i zakazam blizniakami, uwazac na mnie:-D

MADZIK, piekne...czy ja cos przegapilam, jak to sie robi te cuda? tez chce!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej kochane, ja też przepraszam za moją nieobecność. W pracy zaczyna mi się chrzanić, z byłej nie dostałam jeszcze wyplaty i nie wiem o co kaman :confused: jutro będę to wyjasniac pozatym nic mi się nie chce:zawstydzona/y:

aaa i dostałam @:-)
a z gorszych wieści to Biancia mi się rozłożyla
zdrówka dla chorowitków

Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka :szok::szok: ? :-D

dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż :-D

pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????

Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić :wściekła/y:

Czesć kochane

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje

:-(
Ty, Marzycielka. Ja postuluję organizację WON Z DEPRESJĄ :tak:

Kanus udanego spacerku, twoj tez leci...

Zanplo zdróweczka

ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne
wink2.gif
pochwale się a co
embarrassed.gif

Zapominajka, Agacia, Pyciolek
kiedy zaczynacie??i pochwalicie sie swoimi??

Madzienko ja chcę troszkę inne zrobić, choć najpierw czeka mnie zakup tych styropianów. No i nie dostałam instrukcji :-(

Kana twój suwaczek też pędzi.
Dzwonisz dzisiaj do lekarza?

Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka :szok::szok: ? :-D

dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż :-D

pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????

Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić :wściekła/y:

bo ja dopiero wstalam...i ide na 11 do poloznej, jak "nie odeszla" juz:-D bo jak ja ostatnio zobaczylam, to mowie -czad, 70 na karku i zanim dojdzie gdziekolwiek to mozna jajko zniesc, a jak kompem operuje , tylek na fotelu, nos pol cm od monitora:-D

cos jeszcze mialam pisac..

aha, ze strasznie podobaja mi sie te bombeczki, ale nie wiem czy mam cierpliwosc...ale jak pojade do pl to zakupie te styropianki i sprobuje..

aha,rece mi puchna....bleeeeeeeeee

aha jeszcze, Pyciol, ja sobie bardzo chwale..rzesy w sensie..

ale pierwsze robilam w pl, odpadly mi po dwoch tyg a pierwsze zaczely tego samego dnia, zajelo to pani cztery godziny i musialam lezec w jakies smiesznej maszynie..
a tu , 45 minut, dokleja 1:1, i tak laze miesiac..

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:tak:
Dołączam sie do Was z kawka.

Kaja mi sie Q5 bardzo podoba:tak: Ale ja bym chyba nie potrafiła tym jeździć:-D A jakie 3 marki toleruje Twój chłop, poza audi oczywiście. I nie macie źle z Agacią, mój akceptuje tylko jedną markę:eek:

Madzienko piękne te bombki:tak: Ale ja bym nie miała czasu i cierpliwości, chyba że zrobienie jednej zajęłoby mi 4min, 40 to zdecydowanie za długo.

Pyciolku oczywiście ten tydzien pasuje mi jak najbardziej. Może być nawet dziś;-) Tylko jutro mam coś do załatwienia na mieście, ale wszystkie inne dni jak najbardziej.

Aniu a kiedy chcecie to trzecie? Ja czasem myślę, ze może też bym chciała, ale na pewno nie teraz:no: Chcę w końcu pójśc do pracy i nie być zależna od kogoś, dobija mnie to, tym bardziej, że niestety mój D często mi to wypomina:zawstydzona/y:

Cypryśka
co się dzieje?

Kankiya dobrze, że @ przyszła:tak: Chyba, że chciałaś inaczej:-D A co się dzieje w pracy?

Do góry