reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko ja też poproszę. Bardzo mi się te bombki podobają
Aniu to chyba autobus kupicie
A kiedy bierzecie się ze te bliźniaki?
Aniu to chyba autobus kupicie
A kiedy bierzecie się ze te bliźniaki?
Madzienka planujemy trzecie na pewno Chociaż ja myślę,że trzecim razem będą bliźniaki
lo matko, nie bede sama
AGACIU, ja sobie chwale...to raz, a dwa to juz sie boje jak to bedzie wygladac bez, bo sie niby oslabiaja wlasne..
Agacia82
Mami :)
Nooooo osłabiają, ja miałam swoje bardzo grube i długie, a teraz no takie sobie, ale juz dochodzą do siebie.lo matko, nie bede sama
AGACIU, ja sobie chwale...to raz, a dwa to juz sie boje jak to bedzie wygladac bez, bo sie niby oslabiaja wlasne..
Aniu kiedy te bliźniaki ?
M
marzycielka
Gość
Hey Kochane
Nadrobiłam was.
Tak się dzisiaj źle czuję , że masakra. Słabo mi i mnie mdli.
Mam też doła strasznego.
Dobrze , że chociaż wy macie dobry dzień ;-)
Buziaki dla was.
Nadrobiłam was.
Tak się dzisiaj źle czuję , że masakra. Słabo mi i mnie mdli.
Mam też doła strasznego.
Dobrze , że chociaż wy macie dobry dzień ;-)
Buziaki dla was.
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzień dobry wieczór :-)
wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku
ja też poproszę intrukcję....
Kajka pokaż te swoje rzęsy
Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ???
a ja dostaję okres
wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku
ja też poproszę intrukcję....
Kajka pokaż te swoje rzęsy
Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ???
a ja dostaję okres
Byliśmy u rodziców i weekend zleciał.
Straszne wiatrzysko.
W sobotę zgrabiłam trochę liście wokół domu a dzisiaj jak zobaczyłam ogród to się załamałam bo liści tyle samo co było, szkoda tylko że z miejskich drzew przylatują do nas
Maja od wczoraj skarży się na ból brzucha i to przeważnie wieczorem. Nie wiem co mam jej dawać narazie pije tylko herbatę miętową. Nie wiem czy to po zjedzeniu czegoś czy wirus, ale innych objawów nie ma.
Biorę się za prasowanie bo nazbierałam kilka prań i już mi się w szafie nie mieści, ehhh nie lubię tego.
Straszne wiatrzysko.
W sobotę zgrabiłam trochę liście wokół domu a dzisiaj jak zobaczyłam ogród to się załamałam bo liści tyle samo co było, szkoda tylko że z miejskich drzew przylatują do nas
Maja od wczoraj skarży się na ból brzucha i to przeważnie wieczorem. Nie wiem co mam jej dawać narazie pije tylko herbatę miętową. Nie wiem czy to po zjedzeniu czegoś czy wirus, ale innych objawów nie ma.
Biorę się za prasowanie bo nazbierałam kilka prań i już mi się w szafie nie mieści, ehhh nie lubię tego.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zanplo zdrówka dla was. A liście zostaw. Poczekaj aż do sąsiada wiatr przewieje ;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane u nas dzisiaj 17 stopni oszalala ta pogoda...
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek))
Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily)))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac)) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...
Pyciol to w tym miesiacu dajesz))))
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek))
Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily)))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac)) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...
Pyciol to w tym miesiacu dajesz))))