reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kaja renault okropne, nie podoba mi sie:no:

Zapominajko mój toleruje tylko i wyłącznie bmw. Co prawda służbowo jeździ skoda superb, ale wiadomo tu nie ma nic do gadania.

Żanplo
ehh ja też uwielbiam uszka z barszczem, ale jem je wyłącznie na świeta, ewentualnie wpraszam sie do rodziców, bo D nie znosi grzybów:eek:

okropne:-D?

to tak bardzo, bardzo, bardzo delikatnie powiedziane...:-D

w zyciu lenina sie na nie nie zgodze:-D

tez zjadlabym barszczyk..:sorry2:

Zapominajko 3 grudnia mam wizytę więc jeszcze sporo czasu.
Można kupić tylko nigdy nie wiem co tam wsadzają do środka :confused:, chyba jednak zaryzykuję haha

Hej:)

Ja na chwilę,jak zawsze ofkors.:-p

Trzeci maluszek będzie u nas na pewno.Myślę,że tak za 2 latka zaczniemy prace nad powiększaniem rodzinki;-)
A bliźniaka miał mój tato,więc jest możliwe;-)

Asiulka kurka współczuję podejscia Twojego męża.Mariusz nigdy nie żałował mi pieniędzy,choć sam nas juz długo utrzymuje,zawsze powtarza,ze to tak samo moje pieniądze.

Zapominajko 3 grudnia mam wizytę więc jeszcze sporo czasu.
Można kupić tylko nigdy nie wiem co tam wsadzają do środka :confused:, chyba jednak zaryzykuję haha

Nie otrujesz się na pewno :-D

Asiulka straszny jest ten twój czasem... Ja akurat od mojego wyrzutów o kasę nigdy nie usłyszałam i raczej wątpię, że usłyszę.
A BMW nigdy nie miałam. Nie wiem jak jest w miejscach poza Wielkopolską, ale u nas. Wszystkie bmwice mają seryjnie wymontowaną wajchę od kierunkowskazów :dry:

hej dziołszki

ale bym się zdrzemnęła :-D

a mi się mercedesy w ogóle nie podobają...chyba,że te najnowsze, ale nie wszystkie...to już wolę wolkswagena;-) bmw tez tak sobie....ale audi to jest to :) hahhaha
Kajusiu kochana dobrze,że wszystko u Was wporządeczku :tak:

Madziu te bombeczki są śliczne...zastanawiam się czy nie zrobić sobie takie na choinkę w tym roku...ja mam złoto czerwony komplet...ale podoba mi się bardzo komplet z fioletem jakimś...tylko kurcze dużo musiałabym ich machnąć na moją choinkę...chciałabym w sumie żywą ale zawsze się boję,że się bedzie sypać...jak to jest u Was ?

Kana, umówiona do lekarza |?;-)

Pyciolku ja w tym roku wymieniam czerwone na fioletowe....
czy dużo ich potrzeba??wszystko zalezy jak ubierasz choineczke...
a my co roku mamy żywą...

reklama
Do góry