reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:-)

My na pewno będziemy poszukiwać minivana tak za jakieś 2 latka jak nam sie rodzinka powiększy:-p

Kaja z dziećmi można robić wszystko.Z ta różnica,ze z dziećmi,a nie samemu.Jak na przykład wyjście do kina;-) Ale wakacje z plecakiem...Czemu nie.Z tym,że plecaków trza mieć więcej;-)

Chyba mi trzeba bylo tych słow:-D..

Zapominajko.. No wlasnie, aktywna.. Najpierw to by go trzeba w domu zatrzymac, bo jego raczej nie ma z powodu pracy. I o opiekunkach gada.
Ach, dobra, koniec martwienia sie na przyszlosc:-D..
Musze znalezc jakis madry sposob na wzdecia, bo dzien jak codzien, czuje sie jak balon..

Ostatnia edycja:
reklama
No Kaja super auto ... mój też uważa tylko 3 marki więc możemy podać sobie rękę.

Ty zobaczysz na przyszły rok z maluchami na narty polecisz :-D:-D:-D:-D

Dzien dobry kochane:))

Przepraszam za moja abstynencje forumowa ,ale jakos nie mialam weny....
Zaliczylismy dwudniowe zakupki w sumie....ale kurteczka, buciki i czapusia zakupione:)))
A dodatkowo zakupilam sobie taki elastyczny stanik, bo w ten normalny sie nie mieszcze :(((

Kajaczku tez mam wzdecia....masakra....wygladam wieczorkiem jak bym byla w 4 miesiacu... ja mam w planach zrobic chyba prawko zanim sie baby urodzi....ale to jeszcze zobaczymy i ja bym chciala jakiegos terenowego, co bede bardziej bezpieczna:p haah

Madziu kochana przepiekne te bombeczki:)))

Leckam dokonczyc sniadanko:)))

Madziu te bombeczki sa sliczne...
jak je robisz ?

Piekne !!!
Jak Ty to robisz :szok:?

dzięki dziewczyny....
upina się je szybko...wystarczy mieć bombkę styropianową, tasiemkę i szpilki i upinamy....
jesli ktoś zainteresowany to podesle szczegółowa instrukcję...

Kaja X5 faaaaaaajne autko!!!!!!
a co do podróży z dzieciakami to ja wierze ze dacie radę....i narty i wakacje w cieplych krajach nie bedą przeszkoda...

Ania planujecie trójeczkę??

Kanus super że zakupy udane...ze wzdęciami nie pomoge:sorry2:

a tak w ogóle witajcie....

reklama
nom..robie od roku, raz na trzy tygodnie, miesiac i tak mi z tym dobrze, ze szok:-D
No wygoda jest, wstajesz rano i jesteś piekna :-D
Tylko najgorsze było to, jak brałam prysznic i do oczu woda albo szampon wleciał :szok:
dzięki dziewczyny....
upina się je szybko...wystarczy mieć bombkę styropianową, tasiemkę i szpilki i upinamy....
jesli ktoś zainteresowany to podesle szczegółowa instrukcję...

Kaja X5 faaaaaaajne autko!!!!!!
a co do podróży z dzieciakami to ja wierze ze dacie radę....i narty i wakacje w cieplych krajach nie bedą przeszkoda...

Ania planujecie trójeczkę??

Kanus super że zakupy udane...ze wzdęciami nie pomoge:sorry2:

a tak w ogóle witajcie....
OOooo ja bym chciała taką instrukcję.

Do góry