reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Heloł;

w końcu i ja dotarłam...wypad do kina bardzo udany i nawet nie wiem kiedy te 2,5 godziny mi tak zleciało..
byliśmy na skyfall - może fanką Bonda nie jestem, ale moim zdaniem film fajny
yes2.gif
yes2.gif
a muzyka super
później jeszcze małe zakupki i pól dnia zleciało...a jak pięknie są ubrane choinki a AlmiDecor, z reszta w Home&You tez już świątecznie....

u mnie tez powoli zbliżają się święta, oto moje tegoroczne dzieła-pochwale się a co:-p...

Madzienko śliczne, pokaż jak je robisz.

Ło matko, chce te rogaliki, juz:-D!
A zamiast tego musze w pracy kiblowac.. I to co mam w ofercie, to kanelowe ciastka, kanelowe bule, kanelowe ciasto, kanelowe nalesniki..przesladuje mnie kanel..

A z lepszych wiesci, doszlismy do konsensusu w sprawie auta:-D.. I bedzie X5, bo przeciez S to tylko trzy marki uznaje..co jest z lekka nudne. No ale..

Ostatnia edycja:
A co to ten kanel? :szok: Bo ja klasycznie nie wiem...

I jakie to auto x5?

My też chcemy zmienić, może coś wartego uwagi:confused:

Już sprawdziłam. Nie stać mnie na auto za 130 000 więc odpada :(

Ostatnia edycja:
Bo to tak naprawde z tym autem to chodzi o to, ze:
Ja caly czas mam wrazenie, ze skonczylo sie zycie. Jak z jednym dzieckiem moglam robic wlasciwie wszystko, to z trójka..zaloze spodnie od dresu, ktorych nie sciagne do 2018.. Nie oddam trojki dzieci dziadkom , a sama nie pojde do kina.. Na urlop ...no wlasnie, do Wloch na urlop z plecakiem nie pojade. W gory nie pojde. Wiec na początek dres, potem kapcie, polisa na zycie, a potem to juz ..emerytura. I to co mi sprawia przyjemnosc, jednā z niewielu jakie mi pozostaną , to jazda. Taka tyci tyci przyjemnosc ktora chcialabym sobie zachowac..A on chce mnie jakims autobusem raczyc. Wsiąde w ten autobus i pojade prosto do psychiatryka...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

My na pewno będziemy poszukiwać minivana tak za jakieś 2 latka jak nam sie rodzinka powiększy:-p

Kaja z dziećmi można robić wszystko.Z ta różnica,ze z dziećmi,a nie samemu.Jak na przykład wyjście do kina;-) Ale wakacje z plecakiem...Czemu nie.Z tym,że plecaków trza mieć więcej;-)

reklama
Kaja przy takim standardzie aut ci to nie grozi :-D

A tak poważnie to myślę, że jak troszkę mali ludzie będą odchowani to jeszcze z plecakiem pobiegasz.
Ja myślę, że będziesz zmuszona zagonić chłopa do opieki aktywnej i dacie radę :tak:

Do góry