reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie z rana:tak::-) my niedawno powstawały bo dziś szkoła o 10.20 to możemy się pobyczyć;-)

Kana mi też się podobają takie fryzury:tak: Tylko ja już chyba wyrosłam z długich włosów:sorry: pół życia takie nosiłam i nigdy więcej:rofl2:

Kaja miłej pracki:-) Jak tam na froncie? Rozejm czy nadal wojna? ;-)

Pyciol kop na szczęście:-) a o 9 zaciskam kciukasy:tak:
Wyrosłaś ??? :szok: O matko przecież ty chyba jesteś młodsza ode mnie. Toż to ja babcia do ciebie.

Pyciolku ja zaciskam kciuki &&&& i czekam na dobre wieści, żebym mogła się spić dzisiaj :-D

reklama
Wyrosłaś ??? :szok: O matko przecież ty chyba jesteś młodsza ode mnie. Toż to ja babcia do ciebie.

Pyciolku ja zaciskam kciuki &&&& i czekam na dobre wieści, żebym mogła się spić dzisiaj :-D

Oj Agaciu nie stresuj się do babci to Ci jeszcze daleko;-):-D:-D:-D:-D pomyśl że i tak ja mogę zostać wcześniej ;-)moje dziecko za chwilę 7 lat kończy:szok::-D
a tak na serio to zwyczajnie znudziły mi się już i raczej nigdy nie wrócę do długich:no: tym bardziej z ich skłonnością do przetłuszczania:confused2::sorry::crazy:

Oj Agaciu nie stresuj się do babci to Ci jeszcze daleko;-):-D:-D:-D:-D pomyśl że i tak ja mogę zostać wcześniej ;-)moje dziecko za chwilę 7 lat kończy:szok::-D
a tak na serio to zwyczajnie znudziły mi się już i raczej nigdy nie wrócę do długich:no: tym bardziej z ich skłonnością do przetłuszczania:confused2::sorry::crazy:
Dobra dobra, niech ci będzie z tą babcią :-D

A tak serio to czekam na fotki tej nowej fryzurki.

Dzień doberek

Zanplo straszne!!! Dobrze, że wam się nic nie stało. A bieszczadzkich widoków zazdroszczę strasznie. Nigdy nie byłam, a serce mi się wyrywa!

Kokusia super fryzurka!!!

Kana ombre super, ale musi być dobrze zrobione. Podobno to nie takie łatwe :tak:

Iggy nadal ze mną w domu, mężowy w Wawie, już powoli nie wiem co mam temu dzieciakowi wymyślić, żeby się nie nudził :eek:

Pyciolek &&&&&&&

Zapominajko łączę się w bólu:-( ze mną Natka od połowy września siedzi w domu i szczerze to już nie raz mam serdecznie dosyć i nie mogę się doczekać kiedy w końcu się wyleczy i wróci do przedszkola:no::sorry::zawstydzona/y:

A mój mężowy dziś w Kędzierzynie :-)

Nie to ja czwarty dzień dopiero :-D
Nie mam co się porównywać.

Muszę zacząć poszukiwania prezentów gwiazdkowych, bo nie lubię na ostatnią chwilę

No wlasnie nie mam jeszcze programu, myslalam, ze ktos mi doradzi jaki wybrac zeby samemu cos pokombinowac z domem.. Znalazlam cos, ze ikea ma swoj wlasny, a tu wlasciwie ikee najlatwiej kupic. Nanulika mowisz..:-)

reklama
Wczoraj się zmobilizowałam, upiekłam szarlotkę bo dostałam sporo jabłek z sadu, a dzisiaj pojechałam z wódeczką i tą szarlotką na budowę żeby zrobić panom niespodziankę. Mam tylko nadzieję, ze nie wypili tego przed pracą haha
W tym tygodniu wchodzi ekipa od dachu więc musiałam ich jakoś pożegnać, a i tak jeszcze wrócą kończyć ścianki działowe więc może będa pracowali z większą ochotą :-)
Kana- do jutrzejszych badań wyłaczyłam całkowicie moje myśli. Na pewno dam znać jak będę wiedziała więcej.
Odwagi we fryzurkach, włosy i tak zawsze odrastają.
Zapominajko z tymi prezentami to masz rację, bo później to sie kupuje na szybko i bez przemyślenia.

Do góry