reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry:)

u nas za 7 minut odlacza wode do 5 popoludniu....oszaleje,ale juz sobie naposnilam cala wanne wody wiec do spłukiwania bedzie:)
Poza tym wczoraj pieknie iciepelko, a dzisiaj od samego rana leje,,,i tak ma byc caly dzien, i troszke jeszcze jutro....ale za to czwarteczek 20 stopni i sloneczko:) Jeszcze sie troszke wygrzeje:p

Pyciollll gdzie jestes z wiesciami:*****
Zapominajko dziekuje za fachowe okreslenie....teraz bede wiedziala z czym do ludzi:p hahaah:-D
Kajaczku i jak tam Twoj foch?
Zanplo czekam na jutrzejsze wiesci:))) bedzie si:***i faktycznie Ci budowalncy maja z Toba dobrze:)

KANUS, ja mam tak fajnie w pracy, ze nawet mi sie myslec nie chce.. Nie, no dzisiaj codzienna gadka , "nie wiem co sie ze mna dzieje, zly duch mnie opetal i moce piekielne przejely moj mózg:p".. Mam to gdzies. Ide po pracy po jakies zakupy dla Marysi to sobie humor poprawie:-)

O kochane ,a jezeli chodzi o prezenty urodzinowo- gwaizdkowe to ja mam juz wiekszosc upatrzonych:

BABY ALIVE - BABY ALL GONE Doll - Hasbro - Toys"R"Us
FURREAL FRIENDS - My Playful Pup - Cookie - Hasbro - Toys"R"Us
MY LITTLE PONY - FRIENDSHIP IS MAGIC - Collector Series Exclusive ZECORA - Hasbro - Toys"R"Us
MY LITTLE PONY Friendship is Magic - Pony Princess Wedding Castle Playset - Hasbro - Toys"R"Us

No i do tej lali są ubranka na zmiane....Mariczka bardzo by chciala pizamke;P
i jeszcze mam w planach jakas ksiazke,ale po polsku bym wolala,bo Mariczka ostatnio uwielbia ksiazki:))))

Ja uwielbiam też patrzeć na reakcję Igusia :tak:
Jak sobie przypomnę te rozpalone oczęta podczas czekania na Gwiazdora, naiwność i radość, to mam ochotę cały świat wykupić:-)

wpadam przywitać się z Wami:-)
kurcze Wy już o prezentach??:szok::szok: no fakt w sumie to już niedługo.

U mnie drugi dzień w pracy w miarę ok, ale kierownik wydaje się mało znać na windykacji i pozyskiwaniu klientów tej branży:zawstydzona/y: ma cudowne plany wobec nas i firmy,ale chyba z motyką na księżyc startuje:-D oby wypaliło to będzie fajnie;-)

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogłaszam wszem i wobec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pyciol obroniony :-D:-D

i dzisiaj pije piwo z koleżanką, startujemy o 20.00 :-)

reklama
Do góry