reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry;-) My rano bez pradu bylismy, wiec zawiozlam Filipa do przedszkola, a z Zuzia pojechalam do siostry na kawke. Teraz juz wszyscy jestesmy w domku i prad tez przyszedl. Pogoda tragiczna, nic tylko sie spac polozyc:eek:

Zanplo dobrze, ze nic sie nie stalo:tak: Nasi najlepsi przyjaciele mieli ostatnio takie spotkanie z jeleniem. Na szczescie im nic sie nie stalo (ona w ciazy, bo latach leczenia bezplodnosci), tylko samochod troche zmasakrowany.
Swoja droga bardzo mi sie podoba ten Wasz domek (zerknelam sobie ostatnio na projekt):tak: Taki malutki i zgrabny.

Zapominajko a Igus dalej tak Ci choruje? Ja sie bardzo balam przedszkola, ale poki co Fifi nic nie lapie. To juz Zuzia gorzej znosi to jego przedszkole. Mam nadzieje, ze zostanie tak jak najdluzej:tak:

Kokusiu super fryzurka:tak: Bardzo mi sie podobaja takie wloski, ale mi krotkie nie pasuja. Chociaz nigdy w zyciu nie mialam, wiec moze sie myle, ale chyba zle bym sie czula. Przez ostatni rok mialam wlosy chyba najkrotsze w swoim zyciu, tyl krotszy, a boki dluzsze, ale teraz juz mi sie znudzily i znow zapouszczam. A mezowy niedaleko mnie i Pyciolka;-)

Kanus kolorek sliczny:tak:

Pyciolku czekamy na wiesci, ale na pewno jest dobrze;-)

Asiulka Iggy tak jak w zeszłym roku to nie. Ale to nasze drugie mocniejsze przeziębienie. W zeszłym roku to bez porównania gorzej było.

Asiulka w wy macie parterówkę?

Nie zapominajko. Mamy dom chyba to się fachowo nazywa z poddaszem użytkowym.

Palicie już w centralnym? My póki co jeszcze nie, na razie palimy kominkiem. Coś mi sie zimno zrobiło, więc idę rozpalić.

Już mam dwa gremliny w domu i już oczywiście awanturka musiała się odbyć:angry::angry: Ja kiedyś zwariuję przez te moje dzieci:wściekła/y:

Wczoraj się zmobilizowałam, upiekłam szarlotkę bo dostałam sporo jabłek z sadu, a dzisiaj pojechałam z wódeczką i tą szarlotką na budowę żeby zrobić panom niespodziankę. Mam tylko nadzieję, ze nie wypili tego przed pracą haha
W tym tygodniu wchodzi ekipa od dachu więc musiałam ich jakoś pożegnać, a i tak jeszcze wrócą kończyć ścianki działowe więc może będa pracowali z większą ochotą :-)
Kana- do jutrzejszych badań wyłaczyłam całkowicie moje myśli. Na pewno dam znać jak będę wiedziała więcej.
Odwagi we fryzurkach, włosy i tak zawsze odrastają.
Zapominajko z tymi prezentami to masz rację, bo później to sie kupuje na szybko i bez przemyślenia.

Też wychodzę z takiego założenia że przecież w końcu odrosną, zresztą teraz jak coś nie wyjdzie to zawsze będzie można je pod czapkę schować ;-):-D

Dzien dobry;-) My rano bez pradu bylismy, wiec zawiozlam Filipa do przedszkola, a z Zuzia pojechalam do siostry na kawke. Teraz juz wszyscy jestesmy w domku i prad tez przyszedl. Pogoda tragiczna, nic tylko sie spac polozyc:eek:

Zanplo dobrze, ze nic sie nie stalo:tak: Nasi najlepsi przyjaciele mieli ostatnio takie spotkanie z jeleniem. Na szczescie im nic sie nie stalo (ona w ciazy, bo latach leczenia bezplodnosci), tylko samochod troche zmasakrowany.
Swoja droga bardzo mi sie podoba ten Wasz domek (zerknelam sobie ostatnio na projekt):tak: Taki malutki i zgrabny.

Zapominajko a Igus dalej tak Ci choruje? Ja sie bardzo balam przedszkola, ale poki co Fifi nic nie lapie. To juz Zuzia gorzej znosi to jego przedszkole. Mam nadzieje, ze zostanie tak jak najdluzej:tak:

Kokusiu super fryzurka:tak: Bardzo mi sie podobaja takie wloski, ale mi krotkie nie pasuja. Chociaz nigdy w zyciu nie mialam, wiec moze sie myle, ale chyba zle bym sie czula. Przez ostatni rok mialam wlosy chyba najkrotsze w swoim zyciu, tyl krotszy, a boki dluzsze, ale teraz juz mi sie znudzily i znow zapouszczam. A mezowy niedaleko mnie i Pyciolka;-)

Kanus kolorek sliczny:tak:

Pyciolku czekamy na wiesci, ale na pewno jest dobrze;-)

Asiulka ja też kiedyś twierdziłam że krótkie to na pewno mi nie będą pasować a jak teraz patrzę na swoje zdjęcia z długimi to się zastanawiam jak mogłam się tak krzywdzić:-D:-D

Palicie już w centralnym? My póki co jeszcze nie, na razie palimy kominkiem. Coś mi sie zimno zrobiło, więc idę rozpalić.

My już niestety palimy:-(

Ja o prezentach gwiazdkowych to jeszcze nie myślę, najpierw urodzinowe dla dziewczyn i imieninowy dla m, na szczęście jż wszystko obmyślone:tak::tak:

Jakos tak pusto bez Pyciolka,co:rolleyes:...
A mnie tak zmulilo, zjadlam sernik taki cytrynowy na kruchym spodzie z jakims takim bito- smietanowym kremem popilam kawa ze smietana 33%...:-D..i mam teraz..muli. Trzy godzinki i do domu..

Dzien dobry:)

u nas za 7 minut odlacza wode do 5 popoludniu....oszaleje,ale juz sobie naposnilam cala wanne wody wiec do spłukiwania bedzie:)
Poza tym wczoraj pieknie iciepelko, a dzisiaj od samego rana leje,,,i tak ma byc caly dzien, i troszke jeszcze jutro....ale za to czwarteczek 20 stopni i sloneczko:) Jeszcze sie troszke wygrzeje:p

Pyciollll gdzie jestes z wiesciami:*****
Zapominajko dziekuje za fachowe okreslenie....teraz bede wiedziala z czym do ludzi:p hahaah:-D
Kajaczku i jak tam Twoj foch?
Zanplo czekam na jutrzejsze wiesci:))) bedzie si:***i faktycznie Ci budowalncy maja z Toba dobrze:)

reklama

Czasem przelecę ciepełkiem już.

Kana pojęcia nie mam za co ty mi dziękujesz :zawstydzona/y:

A ja dzisiaj załapałam :zawstydzona/y:doliniarski nastrój. I nie chcą mi smęty:zawstydzona/y: z głowy wyjść

Do góry