vive
Fanka BB :)
Dzien dobry Zboczuchy:-) Normalnie nie moge z Was Wysiadam po prostu A Pyciolka to juz sie boje jak sobie pomysle o naszym przyszlotygodniowym spotkaniu Troche Wam zazdroszcze tego zboczenstwa, bo ja ostatnio o seksie w ogole nie mysle, w sumie to moglby dla mnie nie istniec. I zaczyna mnie to troche martwic
Mezowy dzis wyjatkowo w pracy, ale dzwonil, ze juz wraca. Zuzia spi, Fifi u babci, a ja opycham sie ptasim mleczkiem i juz mi niedobrze od tego obzerania sie.
Kokusiu zdrowka dla Natalki
Vive i dla Maksia zdrowka Wierze, ze sie najadlas strachu. A jak wysokie mial te leukocyty? Ja akurat wiem, ze przy podejrzeniu o bialaczke trzeba miec leukocyty naprawde bardzo wysokie. A opienkunka jakos da sobie rade. Daleko musi chodzic po corke i Olka do przedszkola?
Agaciu wspolczuje bolu zeba. Ja tez niedawno to przechodzilam. Akurat jak na zlosc jechalismy wtedy do Niemiec na wesele. Łykalam ketonal i jakos dalam rade, a po ok 1,5tyg bol minal. Ale masakra tak jak mowisz nie moglam mowic, jesc, pic, gardlo mnie bolalo jak przy anginie.
Cypryska to Ty mlodziutka jestes Nie wiem dlaczego, ale myslalam, ze jestes starsza
asiulkaa-nie wiem, ile miał, bo dopiero odbiorę wyniki w poniedziałek. Pani doktor powiedziała, że to nic poważnego, tylko jakaś infekcja. A co do opiekunki-do przedszkola jest jakieś 15 minut piechotą. A jej córka nie chodzi jeszcze do przedszkola, więc w domku będzie miała dwójkę do ogarnięcia :-) Ewentualnie trójkę z Olkiem.
Aż się boję zajrzeć na zamknięty.... A co tam raz kozie śmierć idę