reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
OMG,.... tak to ujme.....

Npisalam tylko o klapsie i priosze jak sie watek rozwinal:p hahahaha

Szalone zwiazek kobiet okolo 3o....i szal seksu czas zaczac:p hahaha

Asiulka
kochana to Ty jesteś rocznikowo tak jak ja...magiczny i najlepsiejszy 86 :):p

Pyciolku no poszalelismy, nie powiem, chcociaz moj mezus wczoraj spadl z czegos tam dosyc wysoko i ma caly bok jeden zbity, ale..... mial mega ochote i nawet to mu nie przeszkadzalo:p hahaah

A dziec moj zadowolony, pieknie spala, rano dzidzia zrobi sniadanko teraz wybieraja sie chyba gdzies do kina...Mari tylko zadzwonila powiedziec dzien dobry i ,ze mnie mocko kocha i powiedziala ,ze juz nie MOZE GADAC ZE MNA :-p:szok:

Asiulka no raz na miesiac tov slabiutko faktycznie....ale ja tez mialam taki czas ,ze w ogole nie musial seks dla mnie istniec...chociaz jak juz sie zaczal to bylo super....ale zebym sama wyszla z inicjatywa....yhy chyba do poduszki,zeby szybciej zasnac:p i uniknac smecenia:p
Na szczescie ten czas minalllllllllllll oby nieodwracalnie:p hahahaha

Kajaczku, Cyprys fajnie,ze mlodsi...moze sie pobawic w nauczycielki:p hahhahaha a tak na powaznie, ja tam nie jestem z tych co mysla,ze roznica wieku cosik zmienia:))))) wazne ,zeby ludziska sie godadywali, seksili i kochali :)))

Kana no widzisz jak Ty potrafisz atmosferę podkręcić i laski rozkręcić;-):-D;-)

Asiulka chyba każdy przechodzi przez taki okres:-( Ja jakiś czas temu tez tak miałam że nie w głowie mi był seks. Owszem jak się chłopina naprodukował to czasem coś tam wyprosił ale nie zawsze. Potem był znowu taki czas że ja strasznie chciałam a m nie bardzo i strasznie mnie to wkurzało bo jak on śmie mi odmawiać i gdyby nie fakt że chodziło o niego a nie kogoś innego to bym podejrzewała że mnie zdradza. Teraz na szczęście oboje się dogadujemy a ochotę mamy praktycznie cały czas:-)

Kajka joł nie wiedziałam,że Twoj młodszy. Czujesz jakąś różnicę mentalnie ?
a w łózku ? :eek::-D na
pewno dobrze, celnie, i podwójnie strzela. :szok::-D

Asiulkaa jak chcesz to na naszym spotkaniu możemy pogadać o Twoim problemach łóżkowych :szok::eek::-D:-D
ale jajca :-D

czuje roznice w kwestiach ktore nie na tym watku:-D
Kaja po taniości kupiliście :szok:

no, podobno:-D
Kajka grosze. :szok: a co zrobicie z druga połówką ? zostawiacie czy sprzedajecie ?

druga polowka zostaje, bo jak to podzielic, to jakby sasiadka miala mi do talerza zagladac:-D..

OMG,.... tak to ujme.....

Npisalam tylko o klapsie i priosze jak sie watek rozwinal:p hahahaha

Szalone zwiazek kobiet okolo 3o....i szal seksu czas zaczac:p hahaha

Asiulka
kochana to Ty jesteś rocznikowo tak jak ja...magiczny i najlepsiejszy 86 :):p

Pyciolku no poszalelismy, nie powiem, chcociaz moj mezus wczoraj spadl z czegos tam dosyc wysoko i ma caly bok jeden zbity, ale..... mial mega ochote i nawet to mu nie przeszkadzalo:p hahaah

A dziec moj zadowolony, pieknie spala, rano dzidzia zrobi sniadanko teraz wybieraja sie chyba gdzies do kina...Mari tylko zadzwonila powiedziec dzien dobry i ,ze mnie mocko kocha i powiedziala ,ze juz nie MOZE GADAC ZE MNA :-p:szok:

Asiulka no raz na miesiac tov slabiutko faktycznie....ale ja tez mialam taki czas ,ze w ogole nie musial seks dla mnie istniec...chociaz jak juz sie zaczal to bylo super....ale zebym sama wyszla z inicjatywa....yhy chyba do poduszki,zeby szybciej zasnac:p i uniknac smecenia:p
Na szczescie ten czas minalllllllllllll oby nieodwracalnie:p hahahaha

Kajaczku, Cyprys fajnie,ze mlodsi...moze sie pobawic w nauczycielki:p hahhahaha a tak na powaznie, ja tam nie jestem z tych co mysla,ze roznica wieku cosik zmienia:))))) wazne ,zeby ludziska sie godadywali, seksili i kochali :)))
Kanek chyba on uczy mnie waśnie, kurde gówniaż jeden a taki obyty :-D

Kurde, aż się zarumieniłam :szok::-D

Juz mnie nie dziwi to, że tyle dzieci mamy na naszym forum :-D

U mnie lipa z seksem, nie chce mi się, a mąż nie nalega.

reklama
Do góry