reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia kurcze biedna jestes....ja mam co prawda wszystkie cztery, ale mnie akurat zaden nie bolal, moze tak troszke draznilo mnie to dziaslo i przygryzany poczatkowo policzek,zanim sobie dranie miejsca dobrze nie ugrzebaly..... ale mojej babci wychodzil jak byla okolo 30 wlasnie i miala goraczke 40 stopni i umierala doslownie.....
Dentystka pewnie poleci Ci go wyrwac, bo podobno bardzo szybko sie one psuja....i sa z nimi same problemy....
Dentystka pewnie poleci Ci go wyrwac, bo podobno bardzo szybko sie one psuja....i sa z nimi same problemy....
Agacia82
Mami :)
Wyrwać Kurde jak ? tam nie ma miejsca na nic a co dopiero na jej sprzęt Juzuuu wyobrażam sobie juz to, słyszałam, że usuwaja jakoś chirurgicznieAgacia kurcze biedna jestes....ja mam co prawda wszystkie cztery, ale mnie akurat zaden nie bolal, moze tak troszke draznilo mnie to dziaslo i przygryzany poczatkowo policzek,zanim sobie dranie miejsca dobrze nie ugrzebaly..... ale mojej babci wychodzil jak byla okolo 30 wlasnie i miala goraczke 40 stopni i umierala doslownie.....
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Agaciu to zależy od umiejętności dentysty. Ja miałam usuwanego w wakacje i bez żadnego chirurga się obyło. Trochę się pomocowała a ja zeszłam z fotela i 50 km za kółkiem i to jeszcze z dziewczynami z tyłu zrobiłam
Współczuję bólu:--(
Współczuję bólu:--(
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
A tu jeszcze nie ma nikogo??? WSTAJEMY LENIE!!!!!!!!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cyprys nie krzycz!!!
jestem
Wódka! Znieczula wszystko. Tylko nie wiem jaka ilość ci pomoże
jestem
Jejku dziewczyny mam połowe twarzy zapuchniętej. Tabletka przestała działać i znowu zaczął bolec ten ząb.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja też juz jestem :-) Musiałam wstać z wyrka bo dziś mamy dzień sukienkowy i nie ma że boli;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Pół litry na łebCyprys nie krzycz!!!
jestem
Ja też juz jestem :-) Musiałam wstać z wyrka bo dziś mamy dzień sukienkowy i nie ma że boli;-)
No żesz to trzeba się wydrzeć żebyście wylazły??? ;-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
oj nie gadaj wcale tak głośno nie krzyczałaś;-) zobacz że tylko my z Zapominajką usłyszałyśmy;-)
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
reszta udaje że nie słyszy, gniją w łóżkach i nie chce się ruszyć.