Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
no tyle napisałyście, że już zupełnie nie wiem co wam tu napisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajka poród w szpilkach to znakomity pomysł, zawsze możesz w końcowych bólach współwinnemu za... sunąć ze szpili między nogi w ramach zgrania w jedno cierpieniePYCIOLKU, ten post mnie rozwalil po prostu...dla tego panienskiego to ja ten slub biore, tylko , ze w lipcu to juz bedzie raczej cieplo, a ja bede w pl, wiec kochane zadnych cieplych plaszczy nam nie bedzie trzeba, a jak dacie sie przekonac na czerwiec to juz i dzieci beda gotowe, w domu ze stworca swoim..
Ale mnie wkurzyl typ jeden od rana..Mowie, jak ja z brzuchem sie w moja kurteczke krocia wcisne...Na co on mi tak: no jak, oczywiscie, co za tragedia, ubierz sie poki mozesz i po miescie polataj...mowisz i masz, ubieramy sie zaraz, jeszcze sexownie poki sia da;-) i lecimy z Marianem na babskie zakupy, w jego kierunku nawet nie patrze, niech troli sobie w domu, w dlugiej kurtce..
PYCIOL, temat pracy? I co Alex do wtorku u dziadkow?
aha, zglaszam chec przyjecia do stowarzyszenia, chce chodzic w szpilkach, naucze sie od nowa... koniec kapciowacenia;-)
PYCIOLKU, ten post mnie rozwalil po prostu...dla tego panienskiego to ja ten slub biore, tylko , ze w lipcu to juz bedzie raczej cieplo, a ja bede w pl, wiec kochane zadnych cieplych plaszczy nam nie bedzie trzeba, a jak dacie sie przekonac na czerwiec to juz i dzieci beda gotowe, w domu ze stworca swoim..
Ale mnie wkurzyl typ jeden od rana..Mowie, jak ja z brzuchem sie w moja kurteczke krocia wcisne...Na co on mi tak: no jak, oczywiscie, co za tragedia, ubierz sie poki mozesz i po miescie polataj...mowisz i masz, ubieramy sie zaraz, jeszcze sexownie poki sia da;-) i lecimy z Marianem na babskie zakupy, w jego kierunku nawet nie patrze, niech troli sobie w domu, w dlugiej kurtce..
PYCIOL, temat pracy? I co Alex do wtorku u dziadkow?
aha, zglaszam chec przyjecia do stowarzyszenia, chce chodzic w szpilkach, naucze sie od nowa... koniec kapciowacenia;-)
Jakie wy pracowite.
Ja dziś zamierzam robić nic
Agacia no żebyś wiedziała
A ja juz prawie obiadek zrobiłam, tylko syf w domu mam wiec jeszcze sprzatanko mnie czeka
wiela ?Pyciol no młodszy młodszy jest te pare lat