reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mati uwielbia konie, narazie badamy sprawę , czy to nie jest jakis kaprys, trzęsie się z podniecenia na widok koni juz od 1 roku życia, więc zobaczymy co bedzie dalej. Jeździ tylko jak go pani trzyma, sam nie.
Myślę poważnie nad tym, żeby go zapisać do klubu, ale nie wiem czy nie jest za mały.

reklama
Kochane na stronie www smyka są super przeceny tak 50-70% na różne zabawki i akcesoria. Ja właśnie szperam, może juz urodzinowo gwiazdkowego coś wyhaczę :-)

a jak będziesz miała bliźniaki to mozesz siedziec z dziećmi do 28 roku życia czy tylko do 14 na urlopie ???:-D
nie sumuje się to w Szwecji ? :eek::-D

oto samo miałam zapytać...jakie są przywileje w tym pięknym kraju dla mam bliźniaków????

S wiedział co robi, ja ci to mówię to było zaplanowane :-D on po prostu chciał zmienić auto na większe :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapowiada się ładna pogoda dzisiaj, więc zaraz sobie pranie na dwór wywieszę.

u mnie leje:baffled:

Moje dziecko ma katar jak stąd do Hondurasu :szok:

kupuj w aptece nalewkę bursztynową i natrzyj mu stópeczki przed snem....skarpetki i spać....
może pomóc jeszcze kąpiel w solance...ale krótka....

o matko KAJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::-D:szok::szok::szok::szok: Zamurowało mnie, zdębiałam, szczęka mi opadała i wszystko obwisło:szok::szok::szok::szok:
GRATULACJe!!!:-D:-D:-D Ale numer :-D:-D

chyba wszystkie wczoraj tak wyglądałysmy:-D:-D

Kochane na stronie www smyka są super przeceny tak 50-70% na różne zabawki i akcesoria. Ja właśnie szperam, może juz urodzinowo gwiazdkowego coś wyhaczę :-)

Zapominajka uwazaj na te ich promocje...bo czasmai u nich po przecenie jest drozej niż w markecie bez przeceny....
ale udanych zakupów....

Kaja jeszcze śpi... teraz musi jeśc i spac za trzech :-D

Piję kawę, włosy się suszą, potem lecę po małego do przedszkola .
za trzech, faktiko :-D

a to moja kurtka, przepraszam za ryjek...ale cóż, już nic nie zrobię :nerd: PA170003.jpgPA170004.jpgPA170005.jpgPA170006.jpgPA170007.jpgPA170001.jpg

Kajka mierzy swój bagaznik wzdłuż i wszerz. mając nadzieję, że obejdzie się bez nowego auta :cool::-D

ej a może pojechali oglądać minivany ??????????:szok:
Kajka chwal się :-D

oszolomki:-D....dopiero wstalam:szok:

nie, klamie....juz z 15 minut temu, bo dzwonila moja gin ze jednak chcialaby mnie dzis ujrzec, czyli jak bylo mowione na 15.30 pociskam...

PYCIOL fajna kurtalka..
ZAPOMINAJKO, a coz zrobil gad maly? chyba nie chce miec z nami do czynienia:confused:
TYGRYSICO, mi tez wszystko opadlo i obwislo...i juz nie mam zludzen, ze sie kiedykolwiek podniesie bez ingerencji doktora Szczyta:-D
apropos, ogladacie, sekrety chirurgii na tvn style?
MADZIENKO, nie wiem, jeszcze takie sprawy techniczne sa nie na moj mozg na dzisiaj...:zawstydzona/y:
w ogole nic nie jest na moj mozg na dzisiaj...:-D

PYCIOL, ale masz fajne MEBOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha, w sprawie auta doszlismy do porozumienia, ale na to jeszcze duuuuuuuuuuuuzo czasu

Ostatnia edycja:
reklama
oszolomki:-D....dopiero wstalam:szok:

nie, klamie....juz z 15 minut temu, bo dzwonila moja gin ze jednak chcialaby mnie dzis ujrzec, czyli jak bylo mowione na 15.30 pociskam...

PYCIOL fajna kurtalka..
ZAPOMINAJKO, a coz zrobil gad maly? chyba nie chce miec z nami do czynienia:confused:
TYGRYSICO, mi tez wszystko opadlo i obwislo...i juz nie mam zludzen, ze sie kiedykolwiek podniesie bez ingerencji doktora Szczyta:-D
apropos, ogladacie, sekrety chirurgii na tvn style?
MADZIENKO, nie wiem, jeszcze takie sprawy techniczne sa nie na moj mozg na dzisiaj...:zawstydzona/y:
w ogole nic nie jest na moj mozg na dzisiaj...:-D

PYCIOL, ale masz fajne MEBOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ooo to fajnie, że jednak idziesz do ginka :tak: Ja się nie mogę doczekać tej wizyty jakbym to ja miała iść :-D

No fajnie , fajne te meble ... Pyciol gdzie kupiłas komodę, bo ja intensywnie poszukuje meble do wszystkich pomieszczeń w moim domu :szok:

Ogladam, ale niektóre sytuacje są nie na moje nerwy !

Do góry