reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

S wiedział co robi, ja ci to mówię to było zaplanowane :-D on po prostu chciał zmienić auto na większe :-D
wiesz, moze i cos w tym jest, no to skurczypaputek jeden, no, dobrze, ze jest Agacia bo bym go gada nie rozkminila:-D
:-D:-D:-D:-D
dobre

Jak by machnął jedno to bys się nie zgodziła...a tak...już się zastanawiasz :-D

a jak będziesz miała bliźniaki to mozesz siedziec z dziećmi do 28 roku życia czy tylko do 14 na urlopie ???:-D
nie sumuje się to w Szwecji ? :eek::-D

ahahhahahahhahahhahahaaaaaaaaaaa:-D, wiesz, ze to jest dobre pytanie, musze sie dowiedziec:-D to moglabym byc babcia na macierzynskim normalnie:-D
moja wspolniczka to ma mozg nie od parady;-):-D

reklama
Śpicie :szok::szok::szok:

Hej
Zapowiada się ładna pogoda dzisiaj, więc zaraz sobie pranie na dwór wywieszę.
Mati w przedszkolu, a ja zaraz śniadanko sobie zjem.

Śpicie :szok::szok::szok:

Hej
Zapowiada się ładna pogoda dzisiaj, więc zaraz sobie pranie na dwór wywieszę.
Mati w przedszkolu, a ja zaraz śniadanko sobie zjem.

jestem....:baffled: a co tutaj tak pusto...:szok:

wiem. Kajka wyczerpała chyba limit nowin i wiadomości na przyszłe trzy następne lata i wszystkie stwierdziły,że tutaj teraz będzie tylkooo nudaaaaaaaaaaaaaa :confused::-D

Moje dziecko ma katar jak stąd do Hondurasu :szok:

Agaciu a Ty masz wolne dzisiaj ?

Asiulkaa powiedz mi kochana gdzie Ty dokładnie mieszkasz to zlokalizuję Cię na google maps :cool:
w tym tygodniu raczej odpada bo Alex smarkoli na maxa i szkoda Twoich szkrabów. Ale pszyszły tydzień dla mnie jak znalazł, tymbardziej,że mężowy ma drugie zmiany :-p i nie zebym się wpraszała, bo tez możesz przyjechać do mnie...:-D tak mi się coś kojarzy pruszków..ale czy dobrze rozgryzam to ni wiem :-)

Co u reszty ?

Ostatnia edycja:
Takie wolne wymuszone . Nie mam z Kim Mateusza zostawić, bo moja mama wyjechała.

Ja mam męża zasmarkanego :-D, to jest jakas masakra. Jęczy, że on biedny i w ogóle. Musi się wychorować do piątku, bo na weekend jedzie do Niemiec na nurkowanie, więc już ma schizę , że będzie chory.

Takie wolne wymuszone . Nie mam z Kim Mateusza zostawić, bo moja mama wyjechała.

Ja mam męża zasmarkanego :-D, to jest jakas masakra. Jęczy, że on biedny i w ogóle. Musi się wychorować do piątku, bo na weekend jedzie do Niemiec na nurkowanie, więc już ma schizę , że będzie chory.

jedzie bez Ciebie????!!!!!!!!!:wściekła/y: jak on śmie:baffled::szok:

reklama
Eeeee to jedzie cała jego grupa nurków, więc ja to nie miałabym co robic. Cały dzień nurkują. Ja sobie zaplanowałam weekend z moim małym facetem, więc jest git.

Do góry