reklama
A moje ,,charpagany,, chodzą spac o 20-tej, a dzisiaj tak mnie dobiły, ze byłam zmuszona połozyc je o 19.
No i spadam spac, bo pewnie mi wstaną o 6-tej.
Renia pobiłas nas wszystkie, ja płaciłam 100funtów za prywatne USG i wizyte u pl gin. w Londynie
No i spadam spac, bo pewnie mi wstaną o 6-tej.
Renia pobiłas nas wszystkie, ja płaciłam 100funtów za prywatne USG i wizyte u pl gin. w Londynie
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kajka super prezentuje się ta szarlota.... szcsególnie gdy w okolicy same toalety
Pociąg na wypasie....
Kajka i jak smakuje ta szarlota ?
to z Marysia miałaś jedno jedyne ?
Pociąg na wypasie....
Kajka super prezentuje się ta szarlota.... szcsególnie gdy w okolicy same toalety
Pociąg na wypasie....
szarlota wymiata, pod spodem jest francuskie..
a kibelki, no coz, tak sie zalaczylo
jedno usg w 18, a pozniej drugie w 43 tygodniu, chcieli zobaczyc czy jeszcze moze sobie polezec Mis...bo przeciez ona wg om na 3 grudnia, wg usg na 7, a wywolali ja 23...
pyciolek87
wow to faktycznie leniuszek....
i jeszcze musieli ją wywoływać bo nie raczyła się zdecydować hahaha to pewnie miałaś stresiora...mi Alex tydzień pokiblował w brzuszku dłużej
Czy Wasze chłopy też tak lubią piwsko ?
i jeszcze musieli ją wywoływać bo nie raczyła się zdecydować hahaha to pewnie miałaś stresiora...mi Alex tydzień pokiblował w brzuszku dłużej
Czy Wasze chłopy też tak lubią piwsko ?
Agacia82
Mami :)
To ja Was przebije z cenami USG tutaj 3000$ dobrze ze miałam ubezpieczenie haha
to nie pozostaje mi nic innego jak tylko powiedzieć Kaja, Renia wracajcie do Polski !!!!!
Agacia82
Mami :)
O matko to długo czekali.szarlota wymiata, pod spodem jest francuskie..
a kibelki, no coz, tak sie zalaczylo
jedno usg w 18, a pozniej drugie w 43 tygodniu, chcieli zobaczyc czy jeszcze moze sobie polezec Mis...bo przeciez ona wg om na 3 grudnia, wg usg na 7, a wywolali ja 23...
A z pociągu juz bym nie wysiadła
tak Pyci, piwo...
oj, to jakis wszechobecny chlopski problem..
moj dostal zakaz..
kurcze i to wlasciwie przez swoje dobre serce go dostal, bo pojechal do sztokholmu i slysze, ze nie jest w hotelu...i mowie, polazl gdzies, a pracuje oststnio z takim chlopakiem, co musi co wieczor zaliczyc drina ,knajpe itd...i mowie mu, polazles na piwo, a on ze nie, a ja , ze tak, a on , ze nie...
przyjezdza do domu i zaczyna skruszony, wiesz, bylismy na tym piwie, ale nie chcialem cie denerwowac...
to sobie zapracowal, zakaz piwa do odwolania ;-)
a boi sie teraz jak diabel swieconej wody
oj, to jakis wszechobecny chlopski problem..
moj dostal zakaz..
kurcze i to wlasciwie przez swoje dobre serce go dostal, bo pojechal do sztokholmu i slysze, ze nie jest w hotelu...i mowie, polazl gdzies, a pracuje oststnio z takim chlopakiem, co musi co wieczor zaliczyc drina ,knajpe itd...i mowie mu, polazles na piwo, a on ze nie, a ja , ze tak, a on , ze nie...
przyjezdza do domu i zaczyna skruszony, wiesz, bylismy na tym piwie, ale nie chcialem cie denerwowac...
to sobie zapracowal, zakaz piwa do odwolania ;-)
a boi sie teraz jak diabel swieconej wody
Ostatnia edycja:
pyciolek87
i słucha ????? mój kiedyś słuchał....teraz już rzadziej
a dużo pił,żeś mu taki zakaz wprowadziła ??
a dużo pił,żeś mu taki zakaz wprowadziła ??
reklama