reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Ja pisałam do Cyprysiowej jak Janosik zaszczycił świat swoją obecnością.
Trochę cholercia żal, że tego nie przeżyję drugi raz. Przynajmniej nie z tym mężem ;-)
Trochę cholercia żal, że tego nie przeżyję drugi raz. Przynajmniej nie z tym mężem ;-)
tygrysek82
Mysza oj tam jak nie z tym to z innym
Anoli lo matko ja jeszcze ceny nie widzialam , moze nie bede narazie patrzeć a co do matu to dla mnie numerem jeden jest Bioderma Pore Refiner , kocham go nad zycie
Anoli lo matko ja jeszcze ceny nie widzialam , moze nie bede narazie patrzeć a co do matu to dla mnie numerem jeden jest Bioderma Pore Refiner , kocham go nad zycie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja pisałam do Cyprysiowej jak Janosik zaszczycił świat swoją obecnością.
Zmuś go!!!!
Ja zdecydowanie na razie nie chcę :-(
Agacia82
Mami :)
Cześć
U nas dzisiaj mega wiatr. Nienawidzę wiatrów.
Ja nie mam żadnych prezentów jeszcze , NIC, a najgorsze ze nawet pomysłów nie mam.
Od jakiegos czasu strasznie mnie boli głowa, a dzisiaj boli mnie jakoś tak z tyłu głowy
Mati juz tydzień do przedszkola nie chodzi, w poniedziałek pójdzie, ale pewnie z oporami
Serum używam od 2 tyg i na razie efektów nie widać
U nas dzisiaj mega wiatr. Nienawidzę wiatrów.
Ja nie mam żadnych prezentów jeszcze , NIC, a najgorsze ze nawet pomysłów nie mam.
Od jakiegos czasu strasznie mnie boli głowa, a dzisiaj boli mnie jakoś tak z tyłu głowy
Mati juz tydzień do przedszkola nie chodzi, w poniedziałek pójdzie, ale pewnie z oporami
Serum używam od 2 tyg i na razie efektów nie widać
Agaciu u nas też mega wiatry, aż się nie chce wychodzić na zewnatrz. Maja spędziła weekend z gorączką w piątek została w domu, na szczęście wczoraj było już dobrze więc nie wiem co to było. Jutro w przedszkolu Mikołaj więc musiała wyzdrowieć, a u dziadków juz był więc Maja jest bardzo zadowolona. Już wiem że moje dziecko dostanie duzo puzzli :-)
Ja to czasem do tej pory czuję jakby mnie ktoś kopał w brzuchu taki mam jakiś wrażliwy brzuch po ciąży że czuję każdą kuleczkę powietrza.
Aniu super że wszystko wyszło w porządku.
Ja to czasem do tej pory czuję jakby mnie ktoś kopał w brzuchu taki mam jakiś wrażliwy brzuch po ciąży że czuję każdą kuleczkę powietrza.
Aniu super że wszystko wyszło w porządku.
Witajcie, ja już z pracy klepie...u nas dzisiaj ciepło i wietrznie...ale pogoda jakby wiosna miala byc...może bedzie;-)
za nami weekend imprezowo-mikołajkowy...wczoraj bylismy na Mikołajakach w sali zabaw...Jula zadowolona bo Mikołaj wysłuchał jej próśb i dostała truskawkowe ciastko!!!!
a co u Was???jak zdróweczxko chorowitków???
za nami weekend imprezowo-mikołajkowy...wczoraj bylismy na Mikołajakach w sali zabaw...Jula zadowolona bo Mikołaj wysłuchał jej próśb i dostała truskawkowe ciastko!!!!
a co u Was???jak zdróweczxko chorowitków???
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Hej.
Przez Was cofnełam się też do tamtych stron Ja pisałam do Dagulli w ogole to u mnie jaja były jak przewidzialam swój poród (ulozylam wloski itd) potem sex, sasiedzi nas zalali 2 noc z rzedu, dostalam skórczów i pojechałam
Ehhh z jednej strony tez bym chciala jeszcze to przezyć ale z drugiej 3 dzieci... a wspólnie to 5!!!!! MASAKRA!Zreszta nie stac nas na to.
Przez Was cofnełam się też do tamtych stron Ja pisałam do Dagulli w ogole to u mnie jaja były jak przewidzialam swój poród (ulozylam wloski itd) potem sex, sasiedzi nas zalali 2 noc z rzedu, dostalam skórczów i pojechałam
Ehhh z jednej strony tez bym chciala jeszcze to przezyć ale z drugiej 3 dzieci... a wspólnie to 5!!!!! MASAKRA!Zreszta nie stac nas na to.
tygrysek82
Hej u nas paskudnie !! deszcz pada od nocy i jakos sie nie zanosi aby mialo przestac
Cyprysiowa pamietam jak cie zalewali !!! jeny ale ten czas leci:-(
ide po kawe bo glowa mi peka;/
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
Hej u nas paskudnie !! deszcz pada od nocy i jakos sie nie zanosi aby mialo przestac
u nas tez paskudnie:-(
a ja tak ziewam ze szok, normalnie wymiotowac mie sie chce od tego ziewania i az szczeka boli i kawa nie pomaga