reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tajger ożesz aż mi kopara opadła jak zobaczyłam cene:szok::szok::szok::-D:-D:-D, poczekam spokojnie zobacze co zdziala peeling:-pnarazie jestem bardzo zadowolona:tak:

reklama
Mysza oj tam jak nie z tym to z innym:-p :-D
Anoli lo matko ja jeszcze ceny nie widzialam , moze nie bede narazie patrzeć:-D:-D a co do matu to dla mnie numerem jeden jest Bioderma Pore Refiner , kocham go nad zycie:-D

Cześć

U nas dzisiaj mega wiatr. Nienawidzę wiatrów.

Ja nie mam żadnych prezentów jeszcze :szok:, NIC, a najgorsze ze nawet pomysłów nie mam.

Od jakiegos czasu strasznie mnie boli głowa, a dzisiaj boli mnie jakoś tak z tyłu głowy :zawstydzona/y:

Mati juz tydzień do przedszkola nie chodzi, w poniedziałek pójdzie, ale pewnie z oporami :dry:

Serum używam od 2 tyg i na razie efektów nie widać:sorry2:

Agaciu u nas też mega wiatry, aż się nie chce wychodzić na zewnatrz. Maja spędziła weekend z gorączką w piątek została w domu, na szczęście wczoraj było już dobrze więc nie wiem co to było. Jutro w przedszkolu Mikołaj więc musiała wyzdrowieć, a u dziadków juz był więc Maja jest bardzo zadowolona. Już wiem że moje dziecko dostanie duzo puzzli :-)
Ja to czasem do tej pory czuję jakby mnie ktoś kopał w brzuchu taki mam jakiś wrażliwy brzuch po ciąży że czuję każdą kuleczkę powietrza.
Aniu super że wszystko wyszło w porządku.

Witajcie, ja już z pracy klepie...u nas dzisiaj ciepło i wietrznie...ale pogoda jakby wiosna miala byc...może bedzie;-)

za nami weekend imprezowo-mikołajkowy...wczoraj bylismy na Mikołajakach w sali zabaw...Jula zadowolona bo Mikołaj wysłuchał jej próśb i dostała truskawkowe ciastko!!!!

a co u Was???jak zdróweczxko chorowitków???

Hej.

Przez Was cofnełam się też do tamtych stron :tak: Ja pisałam do Dagulli :) w ogole to u mnie jaja były jak przewidzialam swój poród (ulozylam wloski itd) potem sex, sasiedzi nas zalali 2 noc z rzedu, dostalam skórczów i pojechałam :)

Ehhh z jednej strony tez bym chciala jeszcze to przezyć ale z drugiej 3 dzieci... a wspólnie to 5!!!!! MASAKRA!Zreszta nie stac nas na to.

Hej u nas paskudnie !! deszcz pada od nocy i jakos sie nie zanosi aby mialo przestac:crazy:
Cyprysiowa pamietam jak cie zalewali !!! jeny ale ten czas leci:-(

ide po kawe bo glowa mi peka;/

reklama
Hej u nas paskudnie !! deszcz pada od nocy i jakos sie nie zanosi aby mialo przestac:crazy:
Cyprysiowa pamietam jak cie zalewali !!! jeny ale ten czas leci:-(

ide po kawe bo glowa mi peka;/

u nas tez paskudnie:-(
a ja tak ziewam ze szok, normalnie wymiotowac mie sie chce od tego ziewania i az szczeka boli:eek::eek::-D:-D:-D i kawa nie pomaga

Do góry