reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Yelllooł! Witam z kawą. Kankiya - przyjedziesz i moje umyjesz???? :-D No chyba, że masz lęk wysokości bo ja na 13 mieszkam:tak:
ja dziś idę do fryzjera.
Wczoraj przyszedł portfel dla Michała. A dzis ma przyjśc laptop i gitara dla Jaśka. Wczoraj chrzestny Jankowego przywiózł urodzinowo-świateczny prezent. Janek się posika ze szczęścia jak to dostanie. Bo to jest warsztat taki rozkładany. A Janek oprócz tego, że jest strażakiem i doktorem to jeszcze jest Mańkiem Złotą Rączką i ma już mały zestaw narzędzi. Ale te są wypasione :-) Dla Ady już też mam prezent z głowy. Muszę tylko coś kupić dla Ali i Mikołaja.

Witajcie kobitki;

Edee 100 lat dla Alanka!

Sezon urodzin pełna parą się toczy.
Pamiętam nas sprzed 3 lat, jak czekałyśmy, która następna :-).

Przeleciało :D

Myszqo jasiek będzie zachwycony.
Igorek tez już ma zestaw prezentów, ale jak na razie muszę wszystkich innych obkupić :-)

Sezon urodzin pełna parą się toczy.
Pamiętam nas sprzed 3 lat, jak czekałyśmy, która następna :-).

Przeleciało :D

:-)

Ja czasami lubię się tak cofnąć i sobie poczytać. Jak przed samym porodem siedziałam jeszcze na bb i zdawałam relacje co się dzieje i ostatecznie kiedy napisałam, że jadę do szpitala :-D

Wszystkiego najlepszego dla Alanka od cioci i Olusia:-)

A tak w ogóle to dzień dobry.
Cały dzień mam wrażenie, że to sobota....

100 lat dla Alanka i dla Olusia, dużo zdrówka !!!!!!!!!!!!

Myszqo
no nie wiem czy dałabym radę na 13:zawstydzona/y:a czy Ty przy myciu okien podpinasz się do kaloryfera? ja chyba bym musiała..:-D
Mamusiu dobrze,żę się przebadałaś bo lepiej dmuchać na zimne
Anoli a co potrzebujesz z Avonu ja mam znajomą, która to prowadzi? ale szczerze Ci powiem,że sama wolę zamawiać z allegro , bo czasami nawet z przesyłką taniej wychodzi niż promocje z katalogu:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Vive ten krem z Eucerin ktory testowalam zdecydowania nie ma wlasciwosci "wybielających", tylko nawilzająco matujące. Ale to serum z Biodermy usuwa delikatne przebarwienia po tradziku:tak:
takie silne przebariwenia sa rozjasnione ale niestety nie do konca usuniete ale juz sie szykuje jak skoncze to serum na cos takiego specjalnie na przebarwienia
Pielęgnacja

Oj dziewczyny ja tez ostatnio wrocilam sie do pierwszych stron naszego forum i az lezki w oczach sie pojawily na wspomnienia tych wspanialych chwil:) Kankija czy ty wiesz ze bylas pierwsza ktora dowiedziala sie o fifku??:)

zdrowka kobitki i udanych weekendow!!

ojj pamiętam tego mesa Tygrysku:-):-):-) stare dzieje, a ja komu dałam znać o Biance to nie pamiętam chyba Kanusi naszej:zawstydzona/y: muszę poszukać:-)

reklama
Kankiya dzieki ale juz wyjasniłam sprawe, poprostu chcialam wiedziec jak wyglada orginalnie zapakowany jeden kosmetyk bo podejrzewałam ze zostalam oszukana przez konsultantke:dry:. Nie jestem wielka fanka Avonu ale mam kilka kosmetykow ktore lubie, wiec dzieki za info o allegro:tak:.

Tygrys
zainteresowałas mnie tym kosmetykiem, zaraz poszukam sobie info o nim:tak:A mogłabys cos polecic matującego na tzw. strefe T na twarzy?

Dziewczyny nie wspominac bo mnie na wycie bierze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:masakra jak ten czas nieubłagalnie leci...Zuzia juz staje na nóżkach i przestaje być moim małym dzidziusiem...eh :zawstydzona/y:.

Zdrówka, zdrówka i mega wypasionych prezentów dla Alanka i Olusia!!!

Do góry