Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Edee po prostu zapisz sobie załącznik w kompie, rozpakuj i wsio :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edee po prostu zapisz sobie załącznik w kompie, rozpakuj i wsio :-)
Edee a masz jakis program do edycji tekstu?
Witam
Od rana mam nerwa. Rozmawiałam z mamą gryzącego chłopca. Wiecie co mi powiedziała, że on tak wyraża swoje emocje bo nie mówi. Pytałam czy Ona mu w ogóle zwraca uwagę na to że robi źle i że to boli a Ona mi ciągle nawijała o jego emocjach. Chodzą z nim do logopedy, ale co to ma wspólnego z gryzieniem jak Ona mu nie wytłumaczy że robi źle. Nie wiedziałam już jakie mam kobiecie rzucać argumenty bo miała ciągle tą samą odpowiedź. Jeżeli będzie się to powtarzało, a dzisiaj rano już prawie złapał Majkę tylko zdąrzył uszczypnąć to chyba zgadam się z rodzicami innych pogryzionych dzieci i będziemy reagować inaczej, bo może ten chłopczyk nie jest jeszcze przystosowany do tego by chodzić do przedszkola.
Wiem, że dzieci gryzą biją się i szczypia, ale zdarza się to sporadycznie jak to dzieci, ale ten za chwile to zaliczy wszystkie dzieci z grupy, cieżki przypadek
Piszecie o tranie, ciekawe czy Majka wypiłaby to, jaki jest w smaku?
Agatkas to troszeczkę sie ożywiłaś tym rudym kolorem w szare jesienne dni.
Byliśmy wczoraj w filharmonii na Klimakterium. Wyszło tak przypadkowo, ale było super, polecam jak będziecie mieć okazję, można się trochę pośmiać. Ostatnio jakaś kulturalna się zrobiłam, to już 3 raz w ciągu roku
my mamy ten tran Plastry nikotynowe - Tran - Smak Owocowy - P�yn 250ml - Mollers / Norweski - Medest , niby wieloowocowy,ale raczej tylko tak pachnie a smakuje... hmmmmm... jak olej z puszki rybnej
Jaaaaa teeeeż!Mamusia współczuję bólu. Mnie tez głowa pobolewa i jestem senna.
Ja chyba jestem zodiakalny niedźwiedź. Jesienią powinnam się kłaść i wstawać na wiosnę...
..nawet włosów nie chciało mi się umyć z lenistwa po prostu zakładam czapkę na głowę i nawet się nie czeszę jak wychodzę gdzieś taki jakiś dzień...