reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry w ten zimny poranek brrrrrr z gorącą kawą :)

Madziu wyslesz mi tez ??? jak nie ma mojego adresu to daj znac wysle na priva.
Kankija ja sie wpraszam dzis do ciebie na obiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanplo moj fifi tez gryzl jak mial ok roku czasu z milosci:-p przytulal sie i cap nagle :-p ale tlumaczylismy jak krowie na granicy ze to nie ladnie, boli, itp i jakos dotarlo do niego:sorry: a co do tej mamy to faktycznie jak prosby nie poskutkuja to trzeba sie zebrac z reszta rodzicow bo tak nie moze byc ze jeden terrorysta amator gryzie cala bande:cool2:
Agatkas czekam na prezentacje :)

reklama
Kankiya tran jak tran. Podobno cytrynowy ma najmniej tranowy smak, ale zapach pozostaje taki sam.

Jak mnie sie dzisiaj nic nie chce...

Kankija juz jade:)tylko skoncze pulpeciki produkowac:-p
Zapominajko ja mialam taki dzien wczoraj......ozylam jak Filip poszedl spac wieczorem:zawstydzona/y:

Jak mnie sie dzisiaj nic nie chce...
MI RÓWNIEZ:eek::eek:

dzisiaj nie mialam rano zajec, bo klient odwolal, wiec spalysmy z Karolinka do 11.10:rofl2:bylam w szoku jak spojrzalam na zegarek, az do meza zadzwonilam czy na pewno to taka godzina:-):-):-)
no i teraz mam mega bol glowy, bo nie umiem tak dlugo spac:-p
zjadlam wlasnie sniadanie wiec ide po kawke

zdrowka dla wszytskich chorowitków

kankiya
, nie pomoge z telefonem
agatkas, pokaz sie

Mamusia współczuję bólu. Mnie tez głowa pobolewa i jestem senna.
Ja chyba jestem zodiakalny niedźwiedź. Jesienią powinnam się kłaść i wstawać na wiosnę...

reklama
Cześć :-)

Madzienko wszystko fajnie dostałam na pocztę załącznik z tablicą motywacyjną, tylko, że ja nie mam bladego pojęcia w jakim programie ją pobrać :zawstydzona/y:, jak możecie laseczki to napiszcie mi matołowi w jakich programach Wy pobieracie ? :zawstydzona/y::-(

Alanek śpinka a ja przysiadłam na chwilkę z kawusią :tak:

Ja chcę gołąbki, i pulpety i wszyyystkoooooo, jestem głodna a od pon. się NIBY odchudzam :sorry::-D:-D i już szlak trafił moją motywację :wściekła/y::no::crazy: ZNOWU !!!!!

Do góry