reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D do mnie tak wołają kinderczekoladki Bianki:zawstydzona/y:i żelki...

Do mnie tak krzyczy cała szuflada ze słodyczami:-D:-D:-D

Ale tak serio...poniewaz jestem leniwa cwiczenia nie wchodza w gre, a ze schudnac bardzo chcialam poprostu przestalam jesc kolacje. Zjadam tylko 2 posiłki sniadanie i obiad, pije duzo wody, zero przekasek...no moze czasem wafla ryzowego. Efekty takie ze mam 5 kilo mniej i jeszcze 6 bym chciala zrzucic. Zobaczymy jak mi pojdzie, ale najbardziej ucieszylam sie z tego ze wrociłam z pl z taka sama waga jak wyjechalam:-D:-D:-DAle bylo ciezko :-D to byla próba mojej silnej woli:-D

Powodzenia Wam zycze i silnej woli kobietki:-)

reklama
Do mnie tak krzyczy cała szuflada ze słodyczami:-D:-D:-D

Ale tak serio...poniewaz jestem leniwa cwiczenia nie wchodza w gre, a ze schudnac bardzo chcialam poprostu przestalam jesc kolacje. Zjadam tylko 2 posiłki sniadanie i obiad, pije duzo wody, zero przekasek...no moze czasem wafla ryzowego. Efekty takie ze mam 5 kilo mniej i jeszcze 6 bym chciala zrzucic. Zobaczymy jak mi pojdzie, ale najbardziej ucieszylam sie z tego ze wrociłam z pl z taka sama waga jak wyjechalam:-D:-D:-DAle bylo ciezko :-D to byla próba mojej silnej woli:-D

Powodzenia Wam zycze i silnej woli kobietki:-)

No i u mnie jest z tym meeeega problem, bo ja nie jem obiadu a za to kolacje około 20 .... no i to mnie gubi :wściekła/y:

No i u mnie jest z tym meeeega problem, bo ja nie jem obiadu a za to kolacje około 20 .... no i to mnie gubi :wściekła/y:
Agaciu a jakbyś w porze obiadowej zmawiała sobie jakąś zupkę itp? Albo zabieraj cos z domu pozywnego, aby najadac sie najwiecej w porze obiadowej a po powrocie tylko jakas przekaska albo owoc?

ja kiedyś nie jadałam prawie cale dnie od rana do wieczora tylko jablko itp a po powrocie do domu o 21-22 niby próbowałam obiad z garnka:-( a wychodzilo na to,że nie nakładając na talerz jeszcze więcej zjadałam i to o tej godzinie:zawstydzona/y: w kilka miesięcy przytyłam prawie 10 kg:szok::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Agaciu a jakbyś w porze obiadowej zmawiała sobie jakąś zupkę itp? Albo zabieraj cos z domu pozywnego, aby najadac sie najwiecej w porze obiadowej a po powrocie tylko jakas przekaska albo owoc?

ja kiedyś nie jadałam prawie cale dnie od rana do wieczora tylko jablko itp a po powrocie do domu o 21-22 niby próbowałam obiad z garnka:-( a wychodzilo na to,że nie nakładając na talerz jeszcze więcej zjadałam i to o tej godzinie:zawstydzona/y: w kilka miesięcy przytyłam prawie 10 kg:szok::zawstydzona/y:
No masz w zupełności rację ... tylko mi kolacja najbardziej smakuje. Ale spróbuje twojej rady :tak:

powodzenia Agaciu;-),
czasami ciężko nie chrupnąć czegoś wieczorem ,ale to jest najgorsze co może byc i sama wiem, że jak odpuszczę i zaczynam podjadać to waga od razu rosnie:-(

mykam spać, opiłam się fervexem , bo coś mnie zaczeło brać i chyba senna się zrobiłam, spokojnej nocki babeczki

reklama
czesc babeczki:)

Vive kochana mocno trzymam kciuki za to cos tajemnieczego hahah:)
Madziula nalezy ci sie relaks po 3 dniach w pracy hahah a tak powaznie to zdrowka dla Julci!!!:)
Kankija no wlasnie chyba jak skoncze te moje kwasy to sobie zakupie te co ty używasz;)
Pyciolku jak masz otwarta tubkę od 2 lat to ja bym chyba nie ryzykowala nakladac na buzke. termin waznosci po otwarciu jest juz zupelnie inny przewaznie trzeba opróżnić opakowanie w ciagu 6-9 miesiacy ...a to sa kwasy wiec nie wiem najlepiej spytaj sie w aptece.
Agacia mobilizacji zycze:) ja juz nawet na wage nie wchodze ......

buty Fifkowi kupilam jednak o rozmiar wieksze , najwyzej bedziemy dokupowac:) patrzylam tez dla siebie na buciki ale jakos nic nie ma.............

Do góry