reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/

reklama
Witajcie z domu...zostawiłam Julę na wszelki wypadek żeby wydobrzała do sobotniej spartakiady motylków, na 14 idziemy do pediatry i zobaczymy co nam powie
yes2.gif

ja już poodkurzałam i myślę co naszykować na obiadek bo mężowy wraca
p.gif
p.gif
p.gif

Tygrysku
zdróweczka do Fifiegoco do butów ja w tamtym roku kupilam dwie pary mniejsze i wieksze i te wieksze nie uzywane stoja.....ale na ten rok za male...

a bede upierdliwa :)
Madziu te mniejsze i wieksze ile luzu maja??
ps a gdziez to mezowy byl ze wraca??:)hahhaha

boshe ale mialam sen ostatnio o Tobie i Twoim mezu............................

Ja kupiłam w tym roku numer większe, tak jak w tamtym, bo 2 numery jak przymierzyła to była ogromna roznica, a chyba tyle noga nie urośnie w ciągu miesiąca. Jak w środku zimy urośnie to najwyżej kupimy następne innego wyjścia nie ma.
Byłam wczoraj na koncercie Chóru Aleksandrowa- rewelacja, przepięknie grali, spiewali a przede wszytskim tańczyli, wszystko profesjonalnie wykonane.

Cześć dziewczyny.

Musze się troszkę pożalić... Powysyłałam kilka CV i dostałam zaproszenie na rozmowę. No i niestety musiałam odmówić :-( bo to praca w systemie trójzmianowym i cięzko by to było zgrać z opieką nad dziećmi-nawet zatrudniając nianię. A praca taka fajna (w kadrach) i całkiem blisko mojego miejsca zamieszkania. Czuję się jakaś taka zawiedziona....

Mam tez dobrą wiadomośc, ale napiszę Wam, jak wszystko się ułoży i będę się mogła pochwalić. Teraz nie chcę zapeszać, więc potrzymam Was troszkę w niepewności ;-)

a bede upierdliwa :)
Madziu te mniejsze i wieksze ile luzu maja??
ps a gdziez to mezowy byl ze wraca??:)hahhaha

boshe ale mialam sen ostatnio o Tobie i Twoim mezu............................

Tygrysku nie wiem ile luzu ale w ubieglym roku kupiłąm Julci 22 i 23 a jesienia nosila 21
mężowy w pracy.....w Rzeszowie i wraca do domu...

o mnie??aż boję się zapytać:zawstydzona/y::laugh2:

Vive to trzymamy kciuki

no i napracowałam się
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
trzy dni w pracy...tydzień zwolnienia....
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

my po wizycie u pediatry Jula bardzo łagodnie przechodzi atak przedszkolnego wirusa i u nas jest tylko katarek bez dodatkowych dodatków
blink1tu.gif

propozycja pani doktor laba do poniedziałku czy środy...wybrałam to drugie
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
z zaleceń lekarskich nic specjalnego...oby tylko na katarku skończyło się bo to podobno jakieś świństwo panuje...
unhappy.gif

Hej dziewczyny

Blizniaki troszku spoznine ale wielkie buziaki z okazji urodzinek...szczescia, miłosci i spelnienia marzen:-)

Vive rozumiem twoj smutek fajna praca i przeszla koło nosa:sorry2:, ale pewnie cos znajdziesz tylko ze z dwojka dzieci nie tak prosto wszystko pogodzic. Wlasnie od dzis tez czegos szukam. Niestety ja to moge tylko po 16-tej lub w weekendy wiec wyboru za duzego nie mam pewnie sie skonczy na jakims sprzataniu:-p ale co tam byleby placili, bo teraz przed wyjazdem kasa sie przyda:-p

Tygrys my mamy ok 1cm za duze:tak: Zawsze zreszta jak kupuje jej buty to tak zeby z tylu wszedl jeszcze moj palec gdzies to widzialam w tv, zeby tak sprawdzac:-p Zdrówka dla Filipka:-)

Madzienko ja tez chyba z tych co wolalyby w domu posiedziec niz do pracy:-p;-):-Dszkoda ze placic za to nie chca:-D Zdrowka dla Julki:-)

Kakiya a po jakim czasie stosowania zauwazylas pierwsze efekty?:-p

A my zdrowe odpukac, choc dzis tak wialo jak szlysmy do przedszkola ze boje sie ze mogly zmarznac.
W koncu wydebilam dzis plastry anty od swojego lekarza, Czy ktoras z was stosowała evre?
Uciekam bo mi Zozol wstal na obiadek:tak:

Aniu zapomnialam o Tobie, łacze sie z toba w bólu niewyspania:-D Moje dziewczyny wstaja w nocy po kilka razy:crazy: Zuzol to jeszcze rozumiem ale Hania czasem przesadza:angry: Potrafi przyjsc z trzy razy na noc i jeczec ,,mamusia sypiaj Hanie,,:-p No i siedze przy niej az usnie a w miedzyczasie budzi sie zuzia i przypomina sobie ze chce jesc:crazy: Najgorsze jest to ze Hania nie chce taty tylko mnie i nawet w weekend nie moge przespac nocki bez wstawania:crazy:
No to sie pozaliłam mam nadzieje ze chociaz tobie lzej teraz bedzie;-):-)

Acha ale licze ze jeszcze ze trzy latka i odespie:-D:-D:-D

Gratulacje decyzji i cierpliwosci w przygotowaniach:tak: Nie wiem czemu ale bylam przekonana ze wy po koscielnym:sorry2:

reklama
czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?

Do góry