KANKIYA
Fanka BB :)
Madziu zdrówka dla Juleczki, chcąc nie chcąc będziesz z nami na zwolnionku
Tygrysku zdrówka dla Fifiego
Tygrysku zdrówka dla Fifiego
powiem Ci,że strasznie szczypie na początku , jak za długo przytrzymasz to moga pojawić się zaczerwienienia a skóra jak schodzi to prawie nie widać, no i wszelkie plamki i piegi bledną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki z tego co wyczytałam na necie Glyco jest silniejszy,bo Bioderma ma rozcienczony kwas i mimo,że 15% to jest slabszy od GlycoKankija a jak zachowywała ci sie skora w pierwszych dniach kuracji>?? i kiedy widzialas poprawe???
ps gratulacje w sprawie przedszkola
taaa poruszałam temat i prawie wszyscy mnie zlalija kupiłam Biance dwa rozmiary większe albo poltora jak mogę tak powiedziec, bo 24 ma na styk a kupilam jej 26przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/
super, zawsze to jakaś odskocznia od codziennościByłam wczoraj na koncercie Chóru Aleksandrowa- rewelacja, przepięknie grali, spiewali a przede wszytskim tańczyli, wszystko profesjonalnie wykonane.
już na drugi dzień skóra była megagładka jak dupka niemowlaka no i pory jakby się pozamykały, naprawdę polecam, ale ostroznie dziewczyny to jest kwas:-(Kakiya a po jakim czasie stosowania zauwazylas pierwsze efekty?
tak Pyciolku , wczesniej sama sobie wymyslałam cwiczenia na zmianę z joggingiem a teraz rolki albo cwiczenia z Cindy Crawford, które sciągnełam kiedys z netu lub "Pump it up z DIANE BERRY"świetne , skoczne, odstresowujące- polecam. Ps. nie zauwałyłam żebyś była tłusta jak świniaczesc dziewuchy
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze
Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?
Ostatnia edycja: