reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu zdrówka dla Juleczki, chcąc nie chcąc będziesz z nami na zwolnionku:-p
Tygrysku zdrówka dla Fifiego

Kankija a jak zachowywała ci sie skora w pierwszych dniach kuracji>?? i kiedy widzialas poprawe???

ps gratulacje w sprawie przedszkola:)
powiem Ci,że strasznie szczypie na początku , jak za długo przytrzymasz to moga pojawić się zaczerwienienia a skóra jak schodzi to prawie nie widać, no i wszelkie plamki i piegi bledną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki:tak: z tego co wyczytałam na necie Glyco jest silniejszy,bo Bioderma ma rozcienczony kwas i mimo,że 15% to jest slabszy od Glyco

przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/
taaa poruszałam temat i prawie wszyscy mnie zlali:zawstydzona/y:ja kupiłam Biance dwa rozmiary większe albo poltora jak mogę tak powiedziec, bo 24 ma na styk a kupilam jej 26

Byłam wczoraj na koncercie Chóru Aleksandrowa- rewelacja, przepięknie grali, spiewali a przede wszytskim tańczyli, wszystko profesjonalnie wykonane.
super, zawsze to jakaś odskocznia od codzienności:)
Kakiya a po jakim czasie stosowania zauwazylas pierwsze efekty?:-p
już na drugi dzień skóra była megagładka jak dupka niemowlaka no i pory jakby się pozamykały, naprawdę polecam, ale ostroznie dziewczyny to jest kwas:-(

czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?
tak Pyciolku , wczesniej sama sobie wymyslałam cwiczenia na zmianę z joggingiem a teraz rolki albo cwiczenia z Cindy Crawford, które sciągnełam kiedys z netu lub "Pump it up z DIANE BERRY"świetne , skoczne, odstresowujące- polecam. Ps. nie zauwałyłam żebyś była tłusta jak świnia:no:

Ostatnia edycja:
reklama
oj jestem jestem...a przynajmniej sie tak czuje a to juz zle....:-(

A stosujesz jakas diete czy bazujesz tylko na cwiczeniach?
Cwiczysz regularnie i ile czasu dziennie?

oj jestem jestem...a przynajmniej sie tak czuje a to juz zle....:-(

A stosujesz jakas diete czy bazujesz tylko na cwiczeniach?
Cwiczysz regularnie i ile czasu dziennie?
kochana nie jem po 18 i najadam się w 80 procentach(oczywiście nie zawsze mi to wychodzi:zawstydzona/y:)trzymajac się tych zasad jakoś jestem w stanie utrzymać wagę a i ciwczę 2-3 razy w tyg ok 45-60 min

ile płacisz za ten Glyco?
ja juz Go kupilam kiedys jaies 2 lata temu....chyba juz za pono na jego stosowanie ???:-D
zerknij na date, one mają dosyc dluga;-) ja kupuje w allegrowych aptekach po ok 27zł - jeden peeling starcza na dwa sezony kuracji

Hej

Kankiyja, tygrysku ja kupiłam buciki zimowe o nr większe.

Vive nie martw się na pewno znajdziesz prace taka która cię usatysfakcjonuje, Anoli takie sprzatanko to tez fajne, ja lubie sprzatać u kogoś, ale nie u siebie :-D

Ja miałam dzisiaj jechac na fitness w basenie ale niestety nie wyszło ... ehhhh szkoda gadania.
Pyciolku ja tez jestem tłusta, niestety przybyło mnie znowu i zaczynam mieć doła.

Jutro znowu do dentysty idę :zawstydzona/y:

Dziękuję za odp z kwasami ... sama nie wiem które zastosować.

Agaciu ja ja bym wazyla tyle co ty to bym sie cieszyla;;;;:zawstydzona/y:
ale rozumiem cie o co ci chodzi :)
Kinkiya mam na opakowaniu marzec 2014...:szok: a kupilam 2 lata temu,długo co???:szok:
on juz zostal otwarty,czy ma to jakies znaczenie?

taaaa następna tłusta się odezwała:-D
Pyciolu chyba możesz stosować, spróbuj troszkę nałożyć i zobacz na reakcje;-)
Aniu i Anoli współczuję nieprzespanych nocek, sama z Bianką miałam to samo a Wy macie to razy 2:szok: do tej pory nie prześpi całej nocy i też czekam na 3 latka:-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?

pyciolku-wciąż się przymierzam do diety, ale jak tu zacząc jak w szafce krówki do mnie krzyczą "zjedz mnie!!!!" Ale nadal nie przytyłam od tamtej diety.

reklama
Do góry