reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj Marzycielko dobrze ze nic ci sie nie stalo!! a co do cisnienia ja jestem niskocisnieniowa i czesto mam podobne cisnienie :(

Madziu tez bym sie poopalala hahha my dzis przeszlismy calą piotrkowska zaliczylismy kawusie potem do manufaktury z pietryny na piechotę tam zarelko i dotarlismy do domku :) super pogoda aby tak dluzej sie utrzymalo:)

reklama
Marzycielko jestem za radą Zapominajki aby zrobić badania, uważaj na siebie kobitko i oby Ci się to więcej nie przydarzyło:no:
Myszqo super zakup za 15zł;-)
Madzienko no jak moglas się dzisiaj nie opalać:-D a co do mycia okien to ja musze poczekac aż naprawimy prąd, po kuciu scian bede musiala zrobic generalne porzadki a wcale mi sie nie chce...
Kanusiu ja też lubię to zdjęcie:-)powodzonka

Ostatnia edycja:
ja również witam się....jeszcze przed śniadankiem:zawstydzona/y:u nas również pięknie i słonecznie ale rano było 9stopni brrrrrrrr
Jula w przedszkolu a ja zmykam szykowac jakieś zapasy...

Cześć dziewczynki

U nas pogoda przepiekna. Oby jak najdłużej.

Mati już zdrowy, chodzi do przedszkola, ale niestety niechętnie.

Okienka tez mam pomyte.

Brakuje mi trochę wolnego czasu, na jakis spacerek z synkiem :-(. W czwartek mam spotkanie w przedszkolu na 16:30.
Ostatnio mój mąż do mnie woła:" Żonoooo !!!" a Mati do niego :" To ne jest żona tylko moja mamusia" :-) hehe usmiałam się.

Jutro idę do fryzjerki :-) cieszę się !

Aaaaa i mam prośbę na tajnym :-D

witam
już jestem po wymrożeniu nadżery - obyło się bez głupiego jasia .Na rozmowę nie zdążyłam, bo wizyty się poprzeciągały, ale chyba tak miało być,bo wstawanie o 4 rano, praca po 9 godz 6 dni w tyg jakoś mnie do końca nie przekonywała:-( wybredna się zrobiłam,ale pracowałam już w takim systemie nie mając dziecka i non stop odsypiałam :-(
Bianka dalej chora, dzisiaj bylysmy u lekarki bo mala dostała paskudnego kaszlu w nocy no i dostalysmy Bactrim,ale wg mnie chyba będzie za slaby.. zobaczymy

a i tesciowka chcialam mi wcisnac Bianke do 4latkow:szok: wg mnie lekkie przegiecie,bo wszystkie dzieci w grupie juz sie znaja no i ta roznica wieku ...jak na pierwsze dni w nowym otoczeniu to chyba za duzo..

Agaciu zazdroszcze wizyty u fryzjera, dodaj fotki po zmianie;-)

aaa i ze slonca srednio jestem zadowolona.. zaczelam peelingiem z kwasem sciagac sobie domowym sposobem plamy posloneczne na twarzy i musze unikac slonca... chyba za szybko się za to wzielam..

ale marudze.. spadam juz , spokojnej nocki

Kankiya moja na wakacjach była przez trzy tygodnie w grupie czterolatków i teraz jak idziemy do przedszkola to zawsze mi mówi że chce do nich, ja jej tłumacze że teraz ma swoją grupke i swoją sale ale tak jakby za nimi tęskniła, a w swojej grupie się nudziła.

reklama
Do góry