reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku ja nie płacę za wynajem, bo to jest pomieszczenie mojej siostry, ona otworzyła z jednej strony kosmetyczkę, fryzjerke i salon, a ja po drugiej stronie sklep.

reklama
podzielcie się tym słoneczkiem...mam nadzieje że jutro rano zobaczę promyki a nie szarość za oknem...

Pyciolku witaj...Ty nie pamiętasz co miałaś napisać...oj starzejesz się, zawsze byłaś najlepsza w streszczeniach wszelkich wydarzeń;)

hej laseczki:) znow piekna [pogoda za oknem:) buciki tez kupione:)

Myszko niech zaluja !!! i zycze owocnych poszukiwan:)
Madziu caly czas sie zbieram zeby zacząć przeglądać oferty ale na tym sie konczy:) ale wrzesien juz blisko wiec trzeba ruszyc dupsko , a ty kochana co planujesz od wrzenisa jak dasz jule do przedszkola wracasz do pracy czy zostajesz w domu ???

pyciolku juz ci wklejam
to te sobie kupialm
ARNOLDOA - women's high heels shoes for sale at ALDO Shoes.

a na te mialam straaaaaaaaasznąąąąąąąąąą ochotę !!! oj kusily mnie:( ale strasznie niewygodnie mi sie chodzi na takim obcasie wysokim i za pierwszymi jeszcze przemowilo do mnie to ze szukalam bucikow do wąskich spodnic takich wiecie zgodnych z dress codem a te drugie to bardziej do dzinsow jakos tam mi pasowaly...ale byly i tak piekne ech sobie westchne:(
FILARY - women's high heels shoes for sale at ALDO Shoes.

Witam z kawką.

Madzienko chyba słoneczko całe jest u ciebie, bo u nas dziś szaro i deszczowo...

Agacia super masz z tym sklepem. Powodzenia!

Witajcie...rano było słońce huuurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ale teraz się zachmurzyło:-(ale przynajmniej jest ciepło

Tygrysku do końca września mam wychowawczy a później;-)zobaczymy....

a buciki boskie.......

Tygrys - te drugie boooooooooskie :-)
U nas gorąco. Piękne słońce.

A ja w nocy byłam w szpitalu, podłączyli mnie pod kroplówę, wróciłam do domu o 1 w nocy a i tak kazałam sobie odłączyć kroplówkę - dopiero zleciała 1/4 a mnie już nie bolało i nie miałam zamiaru tam siedziec do rana. Dziś byłam się zapisać do chirurga, we wtorek mam konsultacje i jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będę już operowana. Nareszcie.

Madziu - wysyłam słońce ------------------>

Załączniki

• imagesCAP0T4RD.jpg
    imagesCAP0T4RD.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 34
Witajcie dziewczyny
Czytam na bieżąco, ale odzywac sie za bardzo nie mam czasu i nie mam o czym, caly czas praca.
Madzia mi sie pochorowała, płakała ze boli ją ucho, na dodatek gorączka, a dzisiaj wstała i nie mogła oka otworzyc, bo takie zaropiałe, dostała antybiotyk, ale jest problem żeby go wypiła, na dodatek nic nie chce jeść, szlag mnie juz trafia.

Myszqo, trzymam kciuki za szybkie i pomyślne zakończenie kłopotów zdrowotnych. A co do pracy, masz rację głupki niech żałują.

Agaciu, gratuluję sklepiku i życzę aby przynosił dużo kasy i satysfakcji. no i współczuję przejść z zębem.

Pyciołku, oj rozwijasz się rozwijasz, niedługo siec Pyciołkowych sklepów powstanie.

Madzienko, dawaj te słońce do mnie, bo u nas dzisiaj pochmurno

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu dziekuje:*
Myszko wiem wiem ze boskie wzdycham caly czas za nimi ale one maja 13 cm moja maksymalna wysokosc to 9 cm:( w reszcie chodze jak pokraka:( ale moze kiedys kiedys...... hahahaha podziwiam cie ze Ty umiesz w takich butkach lazic i zazdraszczam:)
Blizniaczku zdrowka dla Madzi!!!
zapominajko u nas cieplutko i goraco dzis bylo do teraz bleeeeee idzie burza;/

Do góry