reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

HEJ LASKI;-)
u nas też znowu szaroburo,może po obiedzie wygramolimy się troszku na świeże powietrze:sorry:, bo w tej chwili zero weny:zawstydzona/y:tak mam już od dwóch dni , ehh ,ale koniec marudzenia;-)
Zapominajko na pewno dam znać jak pojedziemy do Boszkowa:tak:
Vive butki boskie:blink:
Tygrysku w końcu sie odezwałaś:-) no bez netu jak bez ręki:-D a za co mężuś rewanżuje się śniadaniem do łóżka, przyznaj się tu szybko:-D
Kanuś super, że też macie tam jakies wolne dni od pracy, dobrze Wam zrobi wspólnie spędzony czas;-)
Agaciu jak po tygodniu odpryskuje żel, to musiała Ci jakieś gów..o nałożyć (za przeproszeniem) na pazurki:no: ja sama mam lampę i robiłam sobie pazurki i z doświadczenia wiem,że jak kupię kiepskiej jakości żel to odpryskuje po tygodniu. Chyba,że robiłaś pierwszy raz to tak może się dziać przy tłustej płytce paznokcia, niektórzy mają bardza nawilżoną płytkę i żel odpryskuje. A zdjęcia super, fajnie,że trafiliście na pogodę

Agatkas pogody życzę i udanych wakacji:tak:

reklama
hahha Kankiya no wlasnie nie wiem co on tam przeskrobal hahha ale czasem ma poryw romantyzmy :)
Vive super te buciki!!!! ja sobie upatrzylam w aldo w podobnej cenie niestety haha prawie identyczne tez w tym kolorze tylko bez platformy , gdy mierzylam na platformie przy obcasie tak wysokim czulam sie mniej stabilnie ale z wygladu byly boskie te z platforma ale jednak wygoda przesadzila o tych bez :( w tygodniu po nie jade i jak tylko kupie zaprezentuje haha

dziewczyny gdzie wy sie podziewacie w tak paskudna pogode????

Oj madzia jak zwykle na czasie z przecenami w H&M :) oj kusisz kolezanko kusisz hahah

Tygrys ja tyję...
Nienawidzę siebie :(

yyyyyyyyyyyyyyyy cóż kazdy sposob dobry zeby przezwyciezyc tego paskudnika za oknem....w taka pogode tylko siasc przy lodowce i jesc jesc jesc........i ewentualnie pic pic pic........to juz jak kto woli...............L:)

ps ja dzis wybieram opcje pic pic pic..:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki

U nas caaaałyyyy dzień pada :zawstydzona/y: Okropna pogoda.

Madzienko, kankiya pierwszy raz miałam nakładany żel. W tyg jade do niej żeby mi poprawiła.

No wszedzie teraz są przeceny. małemu dzisiaj pokupiłam trochę ... no i sobie :-D

Książeczkę też sobie kupiła " Żony na pokaz" podobno fajna.

Haloooo gdzie jesteście?

Znowu pada, wczoraj cały dzień padało i dzisiaj znowu się zanosi na cały deszczowy dzień. Jeszcze nie przestało padac ani na moment.
Jak tak dalej pójdzie to kupię sobie kaloszę bo w innych butach nie da rady chodzić.

Mati dostał katar :-(

Hej i u nas pada......

GDZIE JEST LATO????????

HALO HALO TAM NA GÓRZE MOŻE JUŻ STARCZY TEGO DESZCZU?????I TEMPERATUR PONIŻEJ 20 STOPNI???

Agacia
powodów odpadających pazurków może być kilka ale przede wszystkim materiał!!!!ja mam żel i jestem bardzo zadowolona....są o wiele elastyczniejsze niż akryl, rzadko mi się łamią:tak::tak:
zdróweczka dla Matiego...na katar polecam Mucofluid...tyle że to na receptę

Agacia
powodów odpadających pazurków może być kilka ale przede wszystkim materiał!!!!ja mam żel i jestem bardzo zadowolona....są o wiele elastyczniejsze niż akryl, rzadko mi się łamią:tak::tak:
zdróweczka dla Matiego...na katar polecam Mucofluid...tyle że to na receptę
kurcze ... już sama nie wiem. Pzurki miałam robione u mojej siostry (otworzyła salon kosmetyczny i fryzjerski) w salonie,
ta kosmetyczka mówiła ze ten żel jest dobrej jakości, zdziwiła się jak moja siostra jej powiedziała, że żel mi odpryskuje. Ale po niedzieli jadę do niej i sprawdzi co się stało.

reklama
zapomnialam wam powiedziec o moim dzisiejszym snie!!! bylam w 19 tygodniu ciazy , mialam duzy brzuszek i poczulam pierwsze kopniaki maluszka !! to bylo takie realne hahahha

Do góry