reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszko bede bardzo mocno trzymała kciuki!!!!
oj Kankiya mam podobnego lenia ....

Fifi cos od rana pokasluje mi mokrym kaszelkiem ..............zeby tylko nic sie nie rozwinelo

Madziu gratulacje dla Julci!!!! zwlaszcza za to ze na noc tez juz nie wymaga pieluchowania!! my niestety jeszcze na noc zakladamy pieluszke gdyz zdaza sie ze rano budzi sie z mokrą pieluszką

Ostatnia edycja:
reklama
zaciskamy!!!!!!!

Kankiya gratulacje dla Bianeczki....

Ja też pochwalę się Jula już od miesiąca bez pieluchy i spanie też bez...więc jestem happy!!!!!

Ja już poodkurzałam i chyba dalej biorę się za porządki...bo jak wyjdzie słoneczko to szkoda będzie czasu na sprzątanie:tak:
ja również gratuluję odpieluchowania:-) jesli chodzi o porządki to świetny pomysł,ale może jutro:-D

a posprzątałam, poprasowałam...Jula jakaś wyjątkowo spokojna dzisiaj, siedzi ogląda bajkę chyba też ma dosyć tej pogody
yes2.gif
...zjadła dwie miski zupki i powoli szykujemy się do spania...edit: juz śpi:-D
gdyby mniej padało to przynajmniej poszłybyśmy poskakać po kałużach a tak czekają nas zakupy ale autkiem
confused8gj.gif

Tygrysku
zdróweczka dla Fifiego....oby się nic nie rozwinęło
Julci pediatra poleciła nam przy pojawiającym się kaszelku syrop Malia...

Dzięki za gratulacje...

aaaaa i jeszcze coś Wam zostawiłam:elvis:

Cześć dziewczyny;
u nas jakby się przejaśniało...

Myszqo jak rozmowa?

Madzienko jak się na tę sesję załapaliście?

Madzienko jak się na tę sesję załapaliście?

U nas co roku Gazeta Wyborcza i studio fotograficzne organizuje taka akcję, wystarczy zebrać kupony z gazety i umówić się na sesje...
w tym roku dodatkowo Jula dostała kubeczek z wybranym przez nas zdjęciem....

To jutro :-) Właśnie układam sobie w głowie rozmowę po angielsku. :-)

trzymamy kciuki, powodzenia

czesc laski u nas kolejny dzien szary i ponury:( wczoraj wieczorem sie pieknie przejasnilo a dzis bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

wyc sie chce czlowiekowi.....

Myszko trzymam kciuki!! i zeby cię testami psychologicznymi nie poczestowali na początek teraz sobie taki trend nowy ubzdurali;/

Myszqo powodzenia :-)

Madzienko super akcja :-)

U na srano słoneczko świeciło, a teraz znowu się chmurzy...
Ja chcę lato.

reklama
Hejo,
u nas tez chmurzasto,ale troche nieba widać, więc może wiatr odgoni chmury i będzie słoneczko:-)

idę malować oko, cos ostatnio póżno wyłazimy z łóżka:baffled: Bianka wstaje o 6 na butle, a potem jak przyśnie to lula do 9 a nawet póżniej, a ja korzystam:tak:

Do góry