reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie

Od samego rana pada, zaliczylismy chyba już z 20 kałuż teraz ogladamy bajkę.

Myszqo super, że impreza udana. Spodenkami się pochwal.
Oddzywki u nas są na porządku dziennym. "O Bozie spadło" "O matko" Jak rozmawiam z mężem a Mati chce cos powiedzieć to krzyczy " Nie gadajcie !!!!" :szok:. Przewrócił się ostatnio na podwórku, patrze na niego a on: " O matko ale wstyd" :-D.
A ostanio jak chce cukierka to do mnie mówi:" Mamusiu ostatniego, słowo harcerza " :szok:

Kana masz rację z tymi kropelkami, muszę sobie kupić.

Całe szczęście, że jeszcze okien nie myłam :-D, tygrysku współczuje.

Zapominajko mały Picasso Wam rośnie, może jakimś malarzem rozstanie :-D

Witajcie. Nas też pogoda nie rozpieszcza. Właśnie przeszła ulewa. Ja jeszcze na święta nic nie sprzątałam bo mężowy nadal szaleje z remontem.

Zapominajko współczuję rysunków. My to przerabialiśmy z Martyną. Na szczęście Natka rysuje tylko po kartkach no i ewentualnie własnych nogach.

Ania Ty już zaczęłaś jazdy a ja dopiero drugie wykłady odfajkowałam. A ponieważ prowadzący jest baaardzo przystojny to oczywiście wszystkie dziewczyny siedzą w pierwszych ławkach:-p

Oj dziewczyny jak tak Was czytam to wraca mi wiara we własne moce. Już myślałam że tylko mi taki pyskacz rośnie.
Nati na pytanie dlaczego coś zrobiła czy robi zawsze odpowiada "bo ananas wyszedł z puszki" albo "żeby głupi miał zagadkę".
Jak jej się coś nie uda to "o jeziuś kochana" rządzi
a jak się Martynka pyta gdzie coś schowała to oczywiście "w d*e"

A dziś chodzi za tatusiem i powtarza mu "ależ ty jesteś uroczy":-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczynki moje mam do sprzedania nowiutki wczorak zakupiony podkład loreal true match kolor w5 golden sand w naprawde przystepnej cenie!!!!
tylko raz machnelam pompka i jak zobaczylam ze sie mylnelam w odcieniach to musze cos z nim zrobic dla mnie jest za ciemny:(

Hej !
Dzięki! Agaciu ledwo mi to przez gardło (klawiaturę) przechodzi - buciki kosztowały 199zł, ale kupiłam je z moją mamą na pół.
U nas wczoraj pogoda przeszła samą siebie - raz słoneczko raz grad raz deszcz i deszcz ze sniegiem. Co się ubrałyśmy na spacer jak słoneczko zaświeciło, to zaraz się z powrotem rozbierałyśmy. A dzisiaj od rana pochmurno, praktycznie prawie ciemno jest na dworze.
Ja właśnie piję kawkę, Zuza baja i soczek malinowy a potem biorę się za jakieś porządki bo ostatnio mam mało czasu bo znów jestem rachmistrzem w spisie powszechnym.

Zapominajko ja już nawet nie zwracam uwagi na ściany w moim domu bo Zuza malowanie po ścianie traktuje jako odwet na mnie jak nie mam czasu się z nią bawić, więc codziennie jak np. zmywam to przybywa mi nowe dzieło sztuki:wściekła/y::-D

Moja Zuzka też łapie, szczególnie jak usłyszała "o fuck!" to teraz co chwilę gdzieś wtrąca.
Ostatnio pani doktor się jej zapytała co dzisiaj robiła a ona na to " Nusia zrobiła kupkę, śmierdzącą. O fuck! Ale kupsko!"
i zeby nie było niedomówień - ja tak nie mówię!!!!:-D:-D:-D

Agatakas....zaszalałyście z tymi buciakmi:) ale sa super! A Zuza.....hmmmm,,,AGENTKA nic dodac nic ując:p

Witamy kochane z rana:)
U nas poki co pochmurno i zimno tylko 5 stopni...brrrrr
ale mam nadziej,ze się troszke poprawi:)
Mari ogląda standardowo baje,a ja herbatka i kompik:)
buziole z rana:*

reklama
Nie nie jestem, będę po weekendzie :D Jak to ja.
Chcę Dukana bo dawał mi ładne rezultaty. Ale zastanawiam się czy South beach, bo podobno też jest fajna.

Biedna Zuzia. Może ze mało pije...

Do góry