reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
Asiulka gratuluje nowego domku i zyczę spokojnego mieszkania w nim.
Marzycielko mam nadzieję, że w końcu uda Wam się gdzieś zaciągnąć korzenie, trzymam kciuki.
Pogoda nas nie rozpieszcza, dzisiaj wyszło słoneczko, ale jest strasznie zimno. U nas też się udało z sikaniem, od kilku dni Maja chodzi bez pieluszki i woła, zobaczymy jak będzie dzisiaj u niani.
Anoli przepis napiszę wieczorem jak będę w domku. Imprezka sie udała, ciastolina okazała się strzałem w dziesiątkę. Nawet ciocie sie chciały bawić :-D.
Miłego i słonecznego dnia

reklama
Bliźniaczku GRATULACJE dla siostry:) super:) zdrówka dla malutkiej i mamusi:)

Ja właśnie robię obiadek...pomysł na dzieś....spaghetti Napoli :)

Misiek ma dzisiaj wyprzedaz w pracy zobaczymy czy cosik dla nas znajdzie;)

Poza tym wiatrzysko ustało:))))) w koncu....
a gdzie Wy wszystkie jestescie swoją drogą???
Myszqa, Tygrysek, Agacia, Zapominajka, Mamuska, ????halllllllloooooo!

Heloł:) My po zakupkach na których nic nie kupiłyśmy:( Wszystko drogie, albo nieładne....
Bliźniaki gratulacje dla siostry:)

Kana musisz mi koniecznie wszystko napisać po locie do kanady:) bo ja mam tam ciocię i kuzynkę w Montrealu i jak dotąd jeszcze się nigdy tam nie wybrałam.

A ja dzisiaj na obiad robię schabik, tylko nie wiem jeszcze jaki....hmmm chyba pieczony...

Heloł:) My po zakupkach na których nic nie kupiłyśmy:( Wszystko drogie, albo nieładne....
Bliźniaki gratulacje dla siostry:)

Kana musisz mi koniecznie wszystko napisać po locie do kanady:) bo ja mam tam ciocię i kuzynkę w Montrealu i jak dotąd jeszcze się nigdy tam nie wybrałam.

A ja dzisiaj na obiad robię schabik, tylko nie wiem jeszcze jaki....hmmm chyba pieczony...

Agtkas nie ma sprawy:) a na co mam zwracać uwage:p hahaha
lotu sie strasznie boje,ale sobie tłumacze ,ze 1000-ce ludzi lata codziennie i żyje,wiec i my damy rade:)
a tak to juz zaczynamy kupowac wszystko do wyjazdu....ojoj jeszcze troszke:)

reklama
Zapominajko przesyłamy troszkę słoneczka,bo u nas po wszelakich prosbach jest...a podobno popoludniu ma padac, wiec korzystamy:)

Wczoraj Mari poszła z tatusiem poskakac po kałużach i podobno jak wyskoczyła z klatki, tak po prostu nie szło jej zatrzymać....
Kamil sie smiał,ze była mokra i prawie sie przewracała,ale takiej radości jeszcze u niej nie widział.....:)

A dzisiaj byłysmy karmic kaczuszki,ale jeszcze ich nie było wiec dostało sie co nie co gołąbkom:)

uściski da mamusiek:*

Do góry