Blizniaki duzo duzo miłosci, zdrówka i wszystkiego naj :-):-):-)
Marzycielko świetnie ze jestes zadowolona ze studiów, oby tak dalej:-)
Ewelw ogromne gratulacje drugiej córci, śliczne imie wybraliscie. Szkoda tylko ze cc nie bedziesz wspominac najlepiej. Kolejny dowód ze kazdej kobiecie odpowiada co innego. Ja po cc wstalam po 18 godzinach i niecałe dwie doby byłam na przeciwbólowych. W drugiej dobie przygotowywłam ostatnie dania do wigilii a i nie było mozy o sciąganiu zadnych szwów
Jednak tym razem chcialabym poród sn
W sobote bylismy na roczku mojego chrzesniaka, hania wybiegala sie z dziecmi, ale najwiecej ja ciagło do chłopców;-)
Byla tam tez dziewczynka młodsza od hani 3m-ce i przezyłam szok. Ta mała gadała juz wszystko, mało tego liczyła do 10
i śpiewała po angielski a,b,c
Jej mama mówi ze to przez to ze duzo z dziecmi przebywa ma dwójke rodzenstwa i do przedszkola chodzi
Jade dzis do lekarza bo mi sie jakies zapalenie przyplątało i swędzi niemiłosiernie. Mam nadzieje ze dostane jakies czopki i mi pomogą
Dostałam tez list ze szpitala. Mam sie stawic na wizyte oceniającą czy bede mogła rodzic naturalnie
po cc
Zobaczymy co pwiedza
Wolałabym oczywiscie rodzić sn, bo moze to ostatni mój porod i nawet nie bedzie mi dane przezyc jak to jest. A moze kiedys zdecydujemy sie na trzecie malenstwo i po dwóch cc to chyba nie bedzie wskazana kolejna ciąza