reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Ollacia na czym polega ten zabieg ?

Jutro jedziemy do siostry, potem mąż zawozi mnie do mojej siostry i zostaje tam do środy :)

reklama
Hej :-)

Pyciolku, ja chyba mogę się nieskromnie pochwalić, że jutro wyjeżdżamy do Bliźniaczków się powczasować i mam nadzieję poopalać :-)

p.s. Bliźniaczku korzystając z okazji, jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie :-) i już nie możemy doczekać się wyjazdu :tak::tak::tak::-)

no!! dziec spi wiec chwila swietego spokoju:-D

ej a tak w ogole to ja sie nie dziwie blizniakom,bo pewnie dom od piwnicy po strych pucuje na przyjazd Edee:-Dwiec dlatego jej nie ma... Edee juz pewnie zawalona walizami:rofl2:
Agatkas dalej kwitnie nad pralką i prasowaniem rzeczy po wakacjach:-DAgacia wypoczywa u siostry:-)Tajger, Darina w robolu:-DOlciaa pewnie spala cellulit,bo to 3 razy wtygodniu ma:-D a gdzie reszta mamuch?:eek:
a tak w ogole Kanka co to za opis na gg?:baffled:

;dPyciol ty jak zawsze wszystko wiesz :)
My na dworze większość czasu spędzamy, bo słonka szkoda, żeby w domu siedzieć.
Marzy mi się, żeby sobie odpocząć choć 1 dzień od placu zabaw, ale niestety to raczej niemożliwe...

A my w niedzielę jedziemy na mazury. Mężowy mnie zawozi. Będę z Jaśkiem, siostra z Adą, mamcia i babcia. A obok w domku trzy siostry męża mojej siostry z teściową i z dziećmi - więc dodatkowa 5 dzieciaków.
My domek mamy na tydzien za darmo. Musimy tylko odebrać klucze od jednych gości - posprzątać, zmienić pościel i po tygodniu dać klucze drugim gościom :D

Hej, witajcie my juz po tureckich wakacjach było super...napisze więcej wkrotce
dziś juz nie dam rady Was poczytać...może jutro!!!

Buziaczki dla was...:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Madzienko nic nie pasalas,że jedziecie...tylko ze macie taki zamkiar...w takim razie ja poprosze o zdjecia mojej synowej :-)
u nas dzis upalnie...miedzy 18.30 a 19.00 mamy wizyte kontrolna u chirurga...kotrola jajeczek,tego na ktore mial operacje...mma juz stresa mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nadarmo sie martwie...

reklama
Witam

Pyciolku jak po kontroli???
Madzienko również czekam na zdjęcia :-)
Albo ja tracę cierpliwość albo moje dziecko staję się niegrzeczne, w ogóle mnie nie słucha, robi wszystko na przekór i jeszcze jest z tego zadowolona :wściekła/y:.
Ida nam w końcu dwie trójki, bo już myślałam, że zostanie bez trójek :-).

Do góry