reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
a co sie dzieje z blizniakiem?
edee24
Mama Alanka :-)
Hej :-)
Pyciolku, ja chyba mogę się nieskromnie pochwalić, że jutro wyjeżdżamy do Bliźniaczków się powczasować i mam nadzieję poopalać :-)
p.s. Bliźniaczku korzystając z okazji, jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie :-) i już nie możemy doczekać się wyjazdu :-)
Pyciolku, ja chyba mogę się nieskromnie pochwalić, że jutro wyjeżdżamy do Bliźniaczków się powczasować i mam nadzieję poopalać :-)
p.s. Bliźniaczku korzystając z okazji, jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie :-) i już nie możemy doczekać się wyjazdu :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Edee wyściskaj blizniaki i rodzinkę
Przyjemnych wczasów!
Przyjemnych wczasów!
pyciolek87
no!! dziec spi wiec chwila swietego spokoju
ej a tak w ogole to ja sie nie dziwie blizniakom,bo pewnie dom od piwnicy po strych pucuje na przyjazd Edeewiec dlatego jej nie ma... Edee juz pewnie zawalona walizami
Agatkas dalej kwitnie nad pralką i prasowaniem rzeczy po wakacjachAgacia wypoczywa u siostry:-)Tajger, Darina w roboluOlciaa pewnie spala cellulit,bo to 3 razy wtygodniu ma a gdzie reszta mamuch?
a tak w ogole Kanka co to za opis na gg?
ej a tak w ogole to ja sie nie dziwie blizniakom,bo pewnie dom od piwnicy po strych pucuje na przyjazd Edeewiec dlatego jej nie ma... Edee juz pewnie zawalona walizami
Agatkas dalej kwitnie nad pralką i prasowaniem rzeczy po wakacjachAgacia wypoczywa u siostry:-)Tajger, Darina w roboluOlciaa pewnie spala cellulit,bo to 3 razy wtygodniu ma a gdzie reszta mamuch?
a tak w ogole Kanka co to za opis na gg?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
;dPyciol ty jak zawsze wszystko wiesz
My na dworze większość czasu spędzamy, bo słonka szkoda, żeby w domu siedzieć.
Marzy mi się, żeby sobie odpocząć choć 1 dzień od placu zabaw, ale niestety to raczej niemożliwe...
My na dworze większość czasu spędzamy, bo słonka szkoda, żeby w domu siedzieć.
Marzy mi się, żeby sobie odpocząć choć 1 dzień od placu zabaw, ale niestety to raczej niemożliwe...
Myszqa
Fanka BB :)
A my w niedzielę jedziemy na mazury. Mężowy mnie zawozi. Będę z Jaśkiem, siostra z Adą, mamcia i babcia. A obok w domku trzy siostry męża mojej siostry z teściową i z dziećmi - więc dodatkowa 5 dzieciaków.
My domek mamy na tydzien za darmo. Musimy tylko odebrać klucze od jednych gości - posprzątać, zmienić pościel i po tygodniu dać klucze drugim gościom
My domek mamy na tydzien za darmo. Musimy tylko odebrać klucze od jednych gości - posprzątać, zmienić pościel i po tygodniu dać klucze drugim gościom
pyciolek87
Madzienko nic nie pasalas,że jedziecie...tylko ze macie taki zamkiar...w takim razie ja poprosze o zdjecia mojej synowej :-)
u nas dzis upalnie...miedzy 18.30 a 19.00 mamy wizyte kontrolna u chirurga...kotrola jajeczek,tego na ktore mial operacje...mma juz stresa mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nadarmo sie martwie...
u nas dzis upalnie...miedzy 18.30 a 19.00 mamy wizyte kontrolna u chirurga...kotrola jajeczek,tego na ktore mial operacje...mma juz stresa mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nadarmo sie martwie...
reklama
Witam
Pyciolku jak po kontroli???
Madzienko również czekam na zdjęcia :-)
Albo ja tracę cierpliwość albo moje dziecko staję się niegrzeczne, w ogóle mnie nie słucha, robi wszystko na przekór i jeszcze jest z tego zadowolona .
Ida nam w końcu dwie trójki, bo już myślałam, że zostanie bez trójek :-).
Pyciolku jak po kontroli???
Madzienko również czekam na zdjęcia :-)
Albo ja tracę cierpliwość albo moje dziecko staję się niegrzeczne, w ogóle mnie nie słucha, robi wszystko na przekór i jeszcze jest z tego zadowolona .
Ida nam w końcu dwie trójki, bo już myślałam, że zostanie bez trójek :-).