reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Ollacia na czym polega ten zabieg ?

Jutro jedziemy do siostry, potem mąż zawozi mnie do mojej siostry i zostaje tam do środy :)

reklama
Hej :-)

Pyciolku, ja chyba mogę się nieskromnie pochwalić, że jutro wyjeżdżamy do Bliźniaczków się powczasować i mam nadzieję poopalać :-)

p.s. Bliźniaczku korzystając z okazji, jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie :-) i już nie możemy doczekać się wyjazdu :tak::tak::tak::-)

no!! dziec spi wiec chwila swietego spokoju:-D

ej a tak w ogole to ja sie nie dziwie blizniakom,bo pewnie dom od piwnicy po strych pucuje na przyjazd Edee:-Dwiec dlatego jej nie ma... Edee juz pewnie zawalona walizami:rofl2:
Agatkas dalej kwitnie nad pralką i prasowaniem rzeczy po wakacjach:-DAgacia wypoczywa u siostry:-)Tajger, Darina w robolu:-DOlciaa pewnie spala cellulit,bo to 3 razy wtygodniu ma:-D a gdzie reszta mamuch?:eek:
a tak w ogole Kanka co to za opis na gg?:baffled:

;dPyciol ty jak zawsze wszystko wiesz :)
My na dworze większość czasu spędzamy, bo słonka szkoda, żeby w domu siedzieć.
Marzy mi się, żeby sobie odpocząć choć 1 dzień od placu zabaw, ale niestety to raczej niemożliwe...

A my w niedzielę jedziemy na mazury. Mężowy mnie zawozi. Będę z Jaśkiem, siostra z Adą, mamcia i babcia. A obok w domku trzy siostry męża mojej siostry z teściową i z dziećmi - więc dodatkowa 5 dzieciaków.
My domek mamy na tydzien za darmo. Musimy tylko odebrać klucze od jednych gości - posprzątać, zmienić pościel i po tygodniu dać klucze drugim gościom :D

Hej, witajcie my juz po tureckich wakacjach było super...napisze więcej wkrotce
dziś juz nie dam rady Was poczytać...może jutro!!!

Buziaczki dla was...:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Madzienko nic nie pasalas,że jedziecie...tylko ze macie taki zamkiar...w takim razie ja poprosze o zdjecia mojej synowej :-)
u nas dzis upalnie...miedzy 18.30 a 19.00 mamy wizyte kontrolna u chirurga...kotrola jajeczek,tego na ktore mial operacje...mma juz stresa mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nadarmo sie martwie...

reklama
Witam

Pyciolku jak po kontroli???
Madzienko również czekam na zdjęcia :-)
Albo ja tracę cierpliwość albo moje dziecko staję się niegrzeczne, w ogóle mnie nie słucha, robi wszystko na przekór i jeszcze jest z tego zadowolona :wściekła/y:.
Ida nam w końcu dwie trójki, bo już myślałam, że zostanie bez trójek :-).

Do góry