reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
Mamusiu zdrówka dla Karolinki. My ostatnio przechodziłyśmy plesniawki, też musiałam pędzlować i na siłę wkładałam jej ten preparat do buzi. Zapalenie jest poważniejsze wiec musisz na siłę bo to tylko dla jej zdrowia.
Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu, ostatnie, nastepne dopiero jak skończy 5 lat. Tak pada a ja do tej pory nie kupiłam sobie folii na wózek więc Maję osłaniałam parasolką a sama zmokłam jak kura. Na szczęście Maja nie płakała, a jak tylko wróciłyśmy to zasnęła sobie.
Pyciolku odpowiadając na Twoje pytanie to szukam pracy w finansach, administracji ekonomii i takie podobne.

reklama
Hej dziewczynki!

Ja też już mam dość siedzenia w domu. I na wiosnę chcę już Jaśkowego do przedszkola dać i iść do pracy. Wcześniej chciałabym iść na jakiś kurs językowy zastanawiałam się nad włoskim. Ale jeszcze chwilkę mam.
Jasiek ma od dwóch dni biegunkę - chyba od zębów bo mu 4 czwórki na raz idą. Wczoraj miał gorączkę i cały dzien na rączkach - dobrze ze moja mama przyszła bo już mi kręgosłup siadał. Dziś już szaleje na całego.

U nas też pada i szaro buro. Ale jak młody wstanie to go ubiorę ciepło, wsadzę w wózek i się przejdziemy - jakoś mam ochotę na spacer.

Zdrówka dla dzieciaczków.

no u nas tez było larmo no ale niestety wpychalam na siłe ale delikatnie...bo wiedziałam ze to dla jego dobra...i ja pedzlowalam dwa razy dziennie nawet na poczatku 3 razy pioktaninka...ale powiedz od kiedy mala jest na lekach i czy ma antybiotyk...bo z tego co wiem to zapalenie jamy ustnej usuwa tylko antybiotyk...;(
od 3ch dni na lekach
lekarz powiedzial ze nie trzeba antybiotyku, wiec ucieszylam sie bo nie jestem za antybiotykami, ale zobaczymy co dzisiaj powie

zdróweczka dla chorowitków...

a Bartek ma jutro swoją pierwszą wizytę u dentysty... konieczność, ponieważ ma próchnicę butelkową :-(

zdróweczka dla chorowitków...

a Bartek ma jutro swoją pierwszą wizytę u dentysty... konieczność, ponieważ ma próchnicę butelkową :-(

Ojej, biedulek.

Witajcie

U nas dzisiaj przebija się słoneczko ;-), ale jakoś nie chce mi się wychodzić na dwór :zawstydzona/y:

No i coś bym zjadła :zawstydzona/y:, ale sama nie wiem co . Narazie piję kawkę ...

Witajcie babeczki.
U nas dzisiaj pogoda lepsza, więc młody będzie szalał, tym bardziej, że po powrocie od moich rodziców wytęskniony za własnymi kątami :)

reklama
zanplo a masz jakies kursy porobione?
ja sie zastanawiam na kursem kadr i płac,robiła któraś,jak wrażenia?
Właśnie nie mam żadnych kursów w tej dziedzinie, kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale nie mam nikogo, kto by polecił dobrą firmę, która czegoś nauczy, a nie tylko dostanie kasę i wyda papier.

U nas się troszkę wypogadza, ale jakoś powoli. Byłam podciąć włosy i Maja ku mojemu zdziwieniu cały czas przesiedziała na kanapie i czekała na mnie. Byłam z niej taka dumna, wszystkie panie ją chwaliły :-D.
Wczoraj zakupiliśmy kalosze i płaszczyk przeciwdeszczowy więc teraz już możemy wychodzić na spacery po kałużach.

Do góry