reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam
Vive to już dzisiaj ma ślub???
Dagulla to dobrze, że usiadł, a u nas kolejne sukcesy. Maja zaczyna wołać, dzisiaj rano zawołałą na łóżku sisi, szybko ją posadziłam na nocnik i zrobiła. Rzadko się to zdarza ale ważne, że już próbuje wołać.
Dzisiaj wybieramy się na imieniny do dziadzia, a jutro mąż robi imieniny, a ja nawet jeszcze nic nie przygotowałam, chyba skończy się na kupnych ciastkach, bo dzisiaj to już nawet nie mam kiedy piec.
Miłego weekendu, pogoda jak narazie u mnie nieciekawa.

Młodej Parze
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Vive dla Ciebie i Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

VIVE!!!!!!!!

Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy. W życiu są radości i chwile rozpaczy. Wam jednak niech słonko całe życie świeci, miejcie radość z życia i pociechę z dzieci
.

kissingchampagneglasses.gif

Halo jest tutaj ktoś?

Pije ktoś ze mną kawkę?

Ciekawe jak Vive po weselu :-D

U nas zrobiła się piękna pogoda. Od poniedziałku ma być podobno jeszcze cieplej, mam nadzieję tylko, że się trochę ochłodzi jak pojedziemy do szpitala.

Hej dziewczynki.

Dzięki za życzenia. O ślubie i weselu napiszę innym razem, bo jestem trochę zmęczona. Było super!!!!

OOO mamo ale puchy:szok:
vive wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze zycia:-)
Tygrych a ponoc Ty masz urlop,wiec czemu jeszcze kawy nie piłaś??????????????????????????????????????/:oo2:

cholercia pilam ale mialam dzien bez netu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholibka!!!!!!!!! ale juz mamy:) pol dnia spedzilam z Fifim na dworze jest upalnie cieplo letnio i jeszcze nie wiem jak ! fantastycznie!!!!! opalilam sie tez hihihih zeby nie bylo a teraz zmykam do mezusia bo winko otwiera:)
jutro melsduje sie z kawusią rano!!
pappappapa
dobranoc!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam
Od wczoraj żadnej żywej duszy:szok:, co to sie porobiło.

Dagulla, Zanplo gratuluję pierwszych sukcesów nocnikowych, u nas niestety nic, poza wołaniem kupa, kupa, ale to już po fakcie.

VIVE, przyjmij spóźnione ale najszczersze życzenia na nowej drodze życia

Do góry