reklama
Witam
Vive to już dzisiaj ma ślub???
Dagulla to dobrze, że usiadł, a u nas kolejne sukcesy. Maja zaczyna wołać, dzisiaj rano zawołałą na łóżku sisi, szybko ją posadziłam na nocnik i zrobiła. Rzadko się to zdarza ale ważne, że już próbuje wołać.
Dzisiaj wybieramy się na imieniny do dziadzia, a jutro mąż robi imieniny, a ja nawet jeszcze nic nie przygotowałam, chyba skończy się na kupnych ciastkach, bo dzisiaj to już nawet nie mam kiedy piec.
Miłego weekendu, pogoda jak narazie u mnie nieciekawa.
Vive to już dzisiaj ma ślub???
Dagulla to dobrze, że usiadł, a u nas kolejne sukcesy. Maja zaczyna wołać, dzisiaj rano zawołałą na łóżku sisi, szybko ją posadziłam na nocnik i zrobiła. Rzadko się to zdarza ale ważne, że już próbuje wołać.
Dzisiaj wybieramy się na imieniny do dziadzia, a jutro mąż robi imieniny, a ja nawet jeszcze nic nie przygotowałam, chyba skończy się na kupnych ciastkach, bo dzisiaj to już nawet nie mam kiedy piec.
Miłego weekendu, pogoda jak narazie u mnie nieciekawa.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Młodej Parze
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Vive dla Ciebie i Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Vive dla Ciebie i Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
Agacia82
Mami :)
I ja się podpinam pod te piękne życzeniaVIVE!!!!!!!!
Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy. W życiu są radości i chwile rozpaczy. Wam jednak niech słonko całe życie świeci, miejcie radość z życia i pociechę z dzieci.
pyciolek87
Mama Alexa:*
OOO mamo ale puchy
vive wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze zycia:-)
Tygrych a ponoc Ty masz urlop,wiec czemu jeszcze kawy nie piłaś??????????????????????????????????????/
vive wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze zycia:-)
Tygrych a ponoc Ty masz urlop,wiec czemu jeszcze kawy nie piłaś??????????????????????????????????????/
tygrysek82
Fanka BB :)
cholercia pilam ale mialam dzien bez netu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholibka!!!!!!!!! ale juz mamy pol dnia spedzilam z Fifim na dworze jest upalnie cieplo letnio i jeszcze nie wiem jak ! fantastycznie!!!!! opalilam sie tez hihihih zeby nie bylo a teraz zmykam do mezusia bo winko otwiera
jutro melsduje sie z kawusią rano!!
pappappapa
dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
jutro melsduje sie z kawusią rano!!
pappappapa
dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam
Od wczoraj żadnej żywej duszy, co to sie porobiło.
Dagulla, Zanplo gratuluję pierwszych sukcesów nocnikowych, u nas niestety nic, poza wołaniem kupa, kupa, ale to już po fakcie.
VIVE, przyjmij spóźnione ale najszczersze życzenia na nowej drodze życia
Od wczoraj żadnej żywej duszy, co to sie porobiło.
Dagulla, Zanplo gratuluję pierwszych sukcesów nocnikowych, u nas niestety nic, poza wołaniem kupa, kupa, ale to już po fakcie.
VIVE, przyjmij spóźnione ale najszczersze życzenia na nowej drodze życia