reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
yyy Darinko no zamówiliśmy zaproszenia...i chyba to by było na tyle
i w dodatku jestem sama z tym wszystkim
Agaciu no i dobrze, dają coś do testowania co nie hula jka powinno
vive czekam na fotki kiecki:-)rośnijcie zdrowo:-)
i w dodatku jestem sama z tym wszystkim
Agaciu no i dobrze, dają coś do testowania co nie hula jka powinno
vive czekam na fotki kiecki:-)rośnijcie zdrowo:-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Hejka babeczki
Madzia chowa się do kąta i tam wali kupe, a jak zrobi to wtedy przychodzi i tak śmiesznie mówi: kupa, kupa. Na nocniku posiedzi, ale raczej nie udaje jej się robic.
Dziięki za gratulacje, a co do maluszków to masz rację, niezły kabaret, można patrzec i patrzecbliźniaku gratuluję takich uzdolnionych synów a widzę że madzia to taka sama mała agentka jak gabrysia też się czasami zastanawiam skąd ona to wszystko umie na takie dzieci można patrzeć jak na telewizję
To i tak już nieźleAż tak dobrze to jeszcze nie jestw majteczkach biegal po domu jak byly upaly ale wtedy czesciej siuski ladowaly na podlodze . biega normalnie w pieluszcze ale coraz czesciej mowi ze chce na nocniczek , nie mowi ze chce siusiu ale tak głowka kiwa i mowi yy yy cos w tym stylu ze wiemy o co chodzi
Madzia chowa się do kąta i tam wali kupe, a jak zrobi to wtedy przychodzi i tak śmiesznie mówi: kupa, kupa. Na nocniku posiedzi, ale raczej nie udaje jej się robic.
Bidulek, dobrze, ze nic poważnego sie nie stałoNo a z newsów siniakowych to mały mi dzisiaj wylądował głową na podłoge z parapetumyslałam, że się mi zabił normalnie Potem wszystkim pokazywał na podłegę,że tam zrobił bam i że ma ała na głowie
blizniaki2000
Fanka BB :)
Super, że wszystko ok, a co do terminu to właśnie z 18 lutego sa moi chłopcy:-)Właśnie wróciłam z pierwszego USG mojej fasolki. Narazie wszystko jest OK, chociaż jeszcze nie było widać serduszka. Termin mam na 18 luty :-)
Witam
Rany Pyciolku, ale musiał się synuś wydzierać jak tak spadł .
U nas tez powoli zaczynają się pojawiać postępy w nocnikowaniu. Dzisiaj Maja zawołała 2 razy kuka (kupa) tylko, że już robiła więc nie miałam szans na wsadzenie jej na nocnik. Ale uważam to za sukces bo to znaczy ze już wie co robi, a może za jakiś czas zdąży powiedzieć przed .
Dzisiaj mam dzień marzeń, cały czas o czymś marzę, żyję jak w chmurach , nie wiem co mnie tak wzięło.
Wczoraj byliśmy na wizycie w Krakowie, później pojechaliśmy do ZOO, gdzie największą atrakcją okazało się mini zoo bo Maja nie chciała wyjść. Odwiedziliśmy tez rodzinkę i tak zleciał cały dzień, bo w domu byliśmy dopiero o 22:00.
Dobrze, że nie dostałam do testowania tego programu, o którym piszecie bo widzę, że są z nim same problemy. Teraz załapałam się na kampanię Duck Fresh, 30 czerwca mają wysyłać paczkę, więc się ucieszyłam.
Rany Pyciolku, ale musiał się synuś wydzierać jak tak spadł .
U nas tez powoli zaczynają się pojawiać postępy w nocnikowaniu. Dzisiaj Maja zawołała 2 razy kuka (kupa) tylko, że już robiła więc nie miałam szans na wsadzenie jej na nocnik. Ale uważam to za sukces bo to znaczy ze już wie co robi, a może za jakiś czas zdąży powiedzieć przed .
Dzisiaj mam dzień marzeń, cały czas o czymś marzę, żyję jak w chmurach , nie wiem co mnie tak wzięło.
Wczoraj byliśmy na wizycie w Krakowie, później pojechaliśmy do ZOO, gdzie największą atrakcją okazało się mini zoo bo Maja nie chciała wyjść. Odwiedziliśmy tez rodzinkę i tak zleciał cały dzień, bo w domu byliśmy dopiero o 22:00.
Dobrze, że nie dostałam do testowania tego programu, o którym piszecie bo widzę, że są z nim same problemy. Teraz załapałam się na kampanię Duck Fresh, 30 czerwca mają wysyłać paczkę, więc się ucieszyłam.
pyciolek87
Mama Alexa:*
A mnie ten streetcom w ogóle denerwuje bo od kąt tam u nich jestem (czyt. luty) to nie uczestniczyłam w żadnej kampani....baaaa nawet żadnej ankiety do wypełnienia nie dostałam a pisałam do nich czemu tak jest to mi odpisali, że 'nie pasuje' do nichto co? tzn,że ja w domu kostki do kibla nie mam czy jak bo nie czaje?
Agacia82
Mami :)
Cześć
Tak Was poczytałam i wyczaiłam, że dawno nie było zapominajki i kany :-(
Mati dzisiaj dał tacie serduszko Milki i bukiecik kwiatków. Bukieciku nie chciał dać , czekoladki dal. ale myslę, że jakby wiedział, że w tym pudełku były czekoladki to też by ich nie oddał
Tak Was poczytałam i wyczaiłam, że dawno nie było zapominajki i kany :-(
Mati dzisiaj dał tacie serduszko Milki i bukiecik kwiatków. Bukieciku nie chciał dać , czekoladki dal. ale myslę, że jakby wiedział, że w tym pudełku były czekoladki to też by ich nie oddał
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie kochane;
jakoś nie mam weny w ostatnim czasie.
Usiłuję przekonać potomka do nocnika, ale bez efektów. A żeby było zabawniej wszystkie przesłanki wskazują na to, że jest gotowy ;/. Nie mam chyba zdolności pedagogicznych.
Juz nie mówiąc o tym, że Iggy wstaje przed 5 i ledwo funkcjonujemy ...
jakoś nie mam weny w ostatnim czasie.
Usiłuję przekonać potomka do nocnika, ale bez efektów. A żeby było zabawniej wszystkie przesłanki wskazują na to, że jest gotowy ;/. Nie mam chyba zdolności pedagogicznych.
Juz nie mówiąc o tym, że Iggy wstaje przed 5 i ledwo funkcjonujemy ...
Pyciolku haha właśnie nie mam pojecia na jakiej podstawie oni wybieraja ludzi, może czasem zależy od regionu zamieszkania.
Agacia to dobrze, że w ogóle dał te czekoladki bo u mnie Maja to nawet nie chciała dac buziaka i dopiero po chwili jak zobaczyła, że tata jest smutny to dała :-).
Wieczór spędzilismy u teścia więc było miło i rodzinnie, Maja szybko zasnęła, a ja korzystam i ogladam film przy okazji skaczac po internecie.
Dobranoc
Agacia to dobrze, że w ogóle dał te czekoladki bo u mnie Maja to nawet nie chciała dac buziaka i dopiero po chwili jak zobaczyła, że tata jest smutny to dała :-).
Wieczór spędzilismy u teścia więc było miło i rodzinnie, Maja szybko zasnęła, a ja korzystam i ogladam film przy okazji skaczac po internecie.
Dobranoc
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A mnie ten streetcom w ogóle denerwuje bo od kąt tam u nich jestem (czyt. luty) to nie uczestniczyłam w żadnej kampani....baaaa nawet żadnej ankiety do wypełnienia nie dostałam a pisałam do nich czemu tak jest to mi odpisali, że 'nie pasuje' do nichto co? tzn,że ja w domu kostki do kibla nie mam czy jak bo nie czaje?
Ja mam to samo, choć nie pisałam do nich czemu tak jest...
Najwyraźniej jestem niegodna.