reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hejka! Ale mi się za wami tęskni tylko czasu kurcze ciągle brakuje. Zwykle wieczorami usypiam zaraz po Kubusiu albo i przed, nie wiem, nie kontroluje tego. A dziś naciąhnęłam B na wiśniówkę bo już od kilku dni za mną chodziła. Kupił i poszedł do apteki, juz godzine go nie ma i ja sama z ta flaszka więc się coraz głebiej poznajemy. Jeszcze chwila i zasnę. Obok sterta prasowania ale to maakryczna sterta. Poleży chyba jeszcze troche, tak mi się zdaje.
A ja podczytuje was troszkę....

Dzieki Kokusiu i Madzienko. W takim razie wybieram sie do H&M bo wolę zobaczyć na żywo, bo czasem jak kupię spodnie albo spodenki na allegro to są na Majke za obcisłe w pasie, a tak to od razu przymierzę.

Ostatnio zrobiłam przegląd szafy i kolejny wór ubranek do odłożenia, jakoś strasznie szybko teraz podskoczyła do góry od ostatniego razu.

Myszqo własnie też przymierzamy się do kupienia piaskownicy, bo Maja ostatnio u rodziców bawiła się piaskiem w starej wanience do mycia :-), tylko, że musimy kupić 2 do domu i do dziadków.

Zapominajko to przynajmniej skończą się złe chwile z zębami. U nas w ogole nie chca trójki wychodzić, czwórki wyszły, a trójka żadna.

Zmobilizowałam sie i zrobiłam pierogi. Miłego dnia :-)
z zębami to norma: jedynki, dwójki, czwórki, trójki.
U misia mojego trochę się pokicało ale to tez norma.
Czesc dziewczynki!
U nas wszystko dobrze (w sensie fizycznym), malutki rozemiany, wyrosly mu dwa grone kly i chyba dolne sie przebijaja, babcia sie nim wspaniale zajmuje, ma duzo kolegow i kolezanek po blokiem a nawet gra z chlopakami w pilke :) U mnie niestety nieco gorzej, podczytuje Was czasem, ale nie wiem co napisac, bo nie chce Was zameczac moimi problemami, a nie jestem w stanie o niczym innym pisac. Za niedlugo jade na sprawe do Londynu, wiec pewnie wszystko wroci ze zdwojona sila, bardzo sie tego boje, mama zapisala mnie do psychologa, czego tez sie boje, ale musze cos ze soba zrobic, bo czuje, ze przez moj stan zaniedbuje Oskarka, wybieram sie tez na studia i probuje jakos ukladac to nasze zycie, choc narazie nie widze dla siebie przyszlosci. Buziaki dla Was i Waszych dzidziolkow, dziekuje za wszystkie slowa wsparcia, na nk i na gg, przepraszam, ale naprawde nie bylam w stanie w tym czasie odpisywac, naprawde duzo mi to dalo!
NAtalko kochana właśnie dzisiaj myślałam o tobie. Ja wprawdzie mało pisam z braku czasu ale cały czas slę ciepłe fluidki.

Hejka mi już mózg paruje od tej nauki dzisiaj, oczy się same zamykają.

Bliźniaku udanego wyjazdu bo to chyba już jutro?!

uciekam spać , dobranoc kobitki

hejka! Ale mi się za wami tęskni tylko czasu kurcze ciągle brakuje. Zwykle wieczorami usypiam zaraz po Kubusiu albo i przed, nie wiem, nie kontroluje tego. A dziś naciąhnęłam B na wiśniówkę bo już od kilku dni za mną chodziła. Kupił i poszedł do apteki, juz godzine go nie ma i ja sama z ta flaszka więc się coraz głebiej poznajemy. Jeszcze chwila i zasnę. Obok sterta prasowania ale to maakryczna sterta. Poleży chyba jeszcze troche, tak mi się zdaje.
A ja podczytuje was troszkę....
Prasowanie nie zając, a z taką dobrą wiśnióweczką, to czasem wartos się głębeij zaprzyjaźnić:sorry2:

Hejka mi już mózg paruje od tej nauki dzisiaj, oczy się same zamykają.

Bliźniaku udanego wyjazdu bo to chyba już jutro?!
Jutro, jutro, ruszamy o 7 rano, bo przed nami 700 km, mam nadzieję, że sie nie pozabijamy w samochodzie, bo dzisiaj znów się pożarliśmy. Miałam wyskoczyc o osmetyczki i na jakieś zakupy, ale jaśnie pana nie było cały dzień w domu:no:

Blizniaczku spakowałaś się już...? ale Ci zazdoszczę:-)
Spakowana, a jakby inaczej:-)

Hi hi a u mnie właśnie była dziś córka M. i poprasowała wszystko co było. A było tyyyyyyyyyyyyyyyyle. Oczywiście nie za darmo. Kupiłam jej ostatnio w H&M buty :D ale warto było wydać 80zł :D
Och Ty wyrodna;-)

Dobrej nocki mamuśki

reklama
Do góry