reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czy ktos wie co się dzieje z Cyprysiową? Co z Lutusiem? Przeczytałam jej opis na gg i się trochę martwię.

reklama
Zapominajko u nas też dzisiaj była beznadziejna pogoda, ale wieczorem się wypogodziło, więc pojechaliśmy po te legginsy i kupiłam ale tylko jedne za 9,90 bo były tylko 2 rodzaje i nie było rozmiaru. Inne kupiłam za 19,90, czapkę i chustkę, więc jestem zadowolona.

Bliźniaki miłej podróży.
Nasza wycieczka jednak dojdzie do skutku, aż się boję jak to przeżyje Maja, dwa dni i dwie noce bez nas. Jeszcze nigdy jej nie zostawiałam nawet na 1 dzień, więc pewnie nie będzie łatwo.

Blizniaczku spakowałaś się już...? ale Ci zazdoszczę:-)
Darina jak idzie Ci szukanie pracy...?
Właściwie lekko ujmując do d..y złożyłam ok 40 cv a tylko z jednego miejsca się odezwali ale w koncu nie pojechałam na rozmowę bo mój M stwierdził że jakoś damy jeszcze radę a on bardzo nie chce żebym pracowała w tej firmie. Mam nadzieję że może jak skończę studia to będzie mi łatwiej ale to się okaże.

U nas też pogoda do bani cały czas pada, byłam dzisiaj zakupić pokrowiec przeciwdeszczowy na wózek bo nawet rano nie miałam jak wyskoczyć po zakupy z mała jak padało.

Kakusia zagłosowane

reklama
Do góry