reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny.

Pewnie przez jakiś czas mnie nie będzie, bo wyjeżdżam do rodziców na 2 tygodnie, a tam internet tak muli, że wkurza nie nawet przelądanie stron.

Madzienko-tak łaczyliśmy obie szczepionki i to już drugi raz. Podobno nie ma przeciwskazań.

kokusiu-gratulacje i miłego użytkowania wózeczka :)

reklama
Mąż właśnie kończy montować siatkę na balkonie, znaleźliśmy taką ciemno zieloną więc nie rzuca się bardzo w oczy. Rzeczywiście te drewniane sztachety są super i bambusowe osłony też ale cena mnie przeraziła i skończyło się na siatce. I tak mam przy drzwiach bramkę, więc sama nie wyjdzie, a jak będzie na balkonie to tylko z kimś dorosłym, więc mam nadzieję że siatki nie przegryzie :-D, mąż solidnie zamontował, więc powinno być ok.

Kokusia, ale Ci się udało z tym wózkiem.

Dziewczyny ale mam super wieści. Załapałyśmy się na testowanie spacerówki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Po 3 miesiącach testowania i zdawania cotygodniowych raportów otrzymamy go na własność. Ale się cieszę:happy::-):happy::-).
Dziękuję za wszystkie kciuki:tak:
A wózek wygląda tak
Wózek dziecięcy XGO - X-lander
teraz jeszcze tylko muszę wybrać kolor
gratuluję, super ci się udało :) miłego testowania

Agaciu-ślub dopiero za 2 miesiące

Ollciu-powiem, jak już będzie po albo później ;) W każdym razie mocno trzymaj kciuki :)

A tak w ogóle to dzień dobry.

Pierwsza!!!!

Witajcie my jesteśmy u moich rodziców i dopiero teraz udało mi się znaleźć chwilkę na kompa. Pogoda jest przepiękna i dziewczynki biegają po dworku na krótki rękawek.
Dziękuję jeszcze raz za gratulacje. Teraz czekamy tylko na telefon z info kiedy nam go przywiozą.

Miłego weekendu Wam życzę

reklama
Do góry