reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja się dziewczynki zegnam bo od jutra nie ma mnie tydzień....Buziaki!

No jako to Cię nie ma :szok: ?

Witajcie

Mamusia i Mati juz na nóżkach, tatus jeszcze śpi. Dzisiaj jedziemy na aobiad do teściowej, o ile Mati nie będzie miał gorączki, bo wczoraj miał :-(, nie wiem od czego, kataru nie ma ...mam nadzieję, że się nie rozchoruje, bo w niedzielę jedziemy na komunię :-(.

Witamy się i my:-) Dzisiaj nareszcie w domu bo ostatnie dwa dni to w domu tylko nocowałam a resztę dnia spędzałyśmy u mamusi na gotowaniu:eek:

Zaraz muszę posprawdzać jakie sklepy dziś czynne bo trzeba zrobić jakieś zakupki na jutrzejszą imprezkę którą też u rodziców wyprawiam.

Miłego dzionka Wam życzę. Mam nadzieję że macie więcej słonka niż ja bo u nas beznadziejnie i co raz pada deszcz.

Agaciu trzymam kciuki żeby Mati się jednak nie rozchorował.

Hej ..... ale pusto, ale nic dziwnego, mimo braku słoneczka jest bardzo ciepło...my już po spacerku...bo dzisiaj jesteśmy w domku...w planach mieliśmy spotkać się popołudniu ze znajomymi ale jak zwykle coś im wypadło :baffled::baffled::baffled::baffled:więc zamiast odpoczywać na działce siedzimy w Lublinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agacia
zdróweczka dla Mateuszka!!!

Kokusia
udanej imprezki!!!

Agatkas
gdzie wybyłaś???:-:)-:)-(

Blizniaczki słyszałam o tym ośrdoku i pożarze:baffled::baffled::baffled:przełozyli imprezkę???

My wczoraj byliśmy na działeczce ale deszcz nas wygonił...a wieczorem mieliśmy burzę...takie pioruny udało się sfotografować mojemu P
lowca_burz.jpg

hej wszystkim!
Witam wszystkie grudniowe mamusie, jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieje ze pomożecie jak będę miała jakieś pytanko:)

">

jestem mamuśka mojego kochanego urwisa maksymilana:-)urodzil sie dzien przed sylwestrem. Poczekałby jeszcze jeden dzień i fajna datę by miał
jestesmy z rybnika, to na slasku jakby ktos nie wiedzial:-)

U nas pogoda dziś wogole nie dopisuje, pada i wieje :-(jak calymi dniami potrafimy siedzieć na dworze to dziś zmuszeni jesteśmy siedzieć w domu mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej:-D

reklama
Mam takie pytanko czy jak wasze maluszki słyszą reklamę w tv to biegna nawet z drugiego pokoju na złamanie karku zęby ja tylko zobaczyć??

Załączniki

• DSC00743.jpg
    DSC00743.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00743(2).jpg
    DSC00743(2).jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Do góry