reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jak już na BB nikogo prawie nie ma, to koniec świata
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja się dziewczynki zegnam bo od jutra nie ma mnie tydzień....Buziaki!
Agacia82
Mami :)
Ja się dziewczynki zegnam bo od jutra nie ma mnie tydzień....Buziaki!
No jako to Cię nie ma ?
Witajcie
Mamusia i Mati juz na nóżkach, tatus jeszcze śpi. Dzisiaj jedziemy na aobiad do teściowej, o ile Mati nie będzie miał gorączki, bo wczoraj miał :-(, nie wiem od czego, kataru nie ma ...mam nadzieję, że się nie rozchoruje, bo w niedzielę jedziemy na komunię :-(.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy się i my:-) Dzisiaj nareszcie w domu bo ostatnie dwa dni to w domu tylko nocowałam a resztę dnia spędzałyśmy u mamusi na gotowaniu
Zaraz muszę posprawdzać jakie sklepy dziś czynne bo trzeba zrobić jakieś zakupki na jutrzejszą imprezkę którą też u rodziców wyprawiam.
Miłego dzionka Wam życzę. Mam nadzieję że macie więcej słonka niż ja bo u nas beznadziejnie i co raz pada deszcz.
Agaciu trzymam kciuki żeby Mati się jednak nie rozchorował.
Zaraz muszę posprawdzać jakie sklepy dziś czynne bo trzeba zrobić jakieś zakupki na jutrzejszą imprezkę którą też u rodziców wyprawiam.
Miłego dzionka Wam życzę. Mam nadzieję że macie więcej słonka niż ja bo u nas beznadziejnie i co raz pada deszcz.
Agaciu trzymam kciuki żeby Mati się jednak nie rozchorował.
Hej ..... ale pusto, ale nic dziwnego, mimo braku słoneczka jest bardzo ciepło...my już po spacerku...bo dzisiaj jesteśmy w domku...w planach mieliśmy spotkać się popołudniu ze znajomymi ale jak zwykle coś im wypadło więc zamiast odpoczywać na działce siedzimy w Lublinie
Agacia zdróweczka dla Mateuszka!!!
Kokusia udanej imprezki!!!
Agatkas gdzie wybyłaś???:---(
Blizniaczki słyszałam o tym ośrdoku i pożarzeprzełozyli imprezkę???
My wczoraj byliśmy na działeczce ale deszcz nas wygonił...a wieczorem mieliśmy burzę...takie pioruny udało się sfotografować mojemu P
Agacia zdróweczka dla Mateuszka!!!
Kokusia udanej imprezki!!!
Agatkas gdzie wybyłaś???:---(
Blizniaczki słyszałam o tym ośrdoku i pożarzeprzełozyli imprezkę???
My wczoraj byliśmy na działeczce ale deszcz nas wygonił...a wieczorem mieliśmy burzę...takie pioruny udało się sfotografować mojemu P
jestem mamuśka mojego kochanego urwisa maksymilana:-)urodzil sie dzien przed sylwestrem. Poczekałby jeszcze jeden dzień i fajna datę by miał
jestesmy z rybnika, to na slasku jakby ktos nie wiedzial:-)
U nas pogoda dziś wogole nie dopisuje, pada i wieje :-(jak calymi dniami potrafimy siedzieć na dworze to dziś zmuszeni jesteśmy siedzieć w domu mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej
jestesmy z rybnika, to na slasku jakby ktos nie wiedzial:-)
U nas pogoda dziś wogole nie dopisuje, pada i wieje :-(jak calymi dniami potrafimy siedzieć na dworze to dziś zmuszeni jesteśmy siedzieć w domu mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej
reklama