reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja się dziewczynki zegnam bo od jutra nie ma mnie tydzień....Buziaki!

No jako to Cię nie ma :szok: ?

Witajcie

Mamusia i Mati juz na nóżkach, tatus jeszcze śpi. Dzisiaj jedziemy na aobiad do teściowej, o ile Mati nie będzie miał gorączki, bo wczoraj miał :-(, nie wiem od czego, kataru nie ma ...mam nadzieję, że się nie rozchoruje, bo w niedzielę jedziemy na komunię :-(.

Witamy się i my:-) Dzisiaj nareszcie w domu bo ostatnie dwa dni to w domu tylko nocowałam a resztę dnia spędzałyśmy u mamusi na gotowaniu:eek:

Zaraz muszę posprawdzać jakie sklepy dziś czynne bo trzeba zrobić jakieś zakupki na jutrzejszą imprezkę którą też u rodziców wyprawiam.

Miłego dzionka Wam życzę. Mam nadzieję że macie więcej słonka niż ja bo u nas beznadziejnie i co raz pada deszcz.

Agaciu trzymam kciuki żeby Mati się jednak nie rozchorował.

Hej ..... ale pusto, ale nic dziwnego, mimo braku słoneczka jest bardzo ciepło...my już po spacerku...bo dzisiaj jesteśmy w domku...w planach mieliśmy spotkać się popołudniu ze znajomymi ale jak zwykle coś im wypadło :baffled::baffled::baffled::baffled:więc zamiast odpoczywać na działce siedzimy w Lublinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agacia
zdróweczka dla Mateuszka!!!

Kokusia
udanej imprezki!!!

Agatkas
gdzie wybyłaś???:-:)-:)-(

Blizniaczki słyszałam o tym ośrdoku i pożarze:baffled::baffled::baffled:przełozyli imprezkę???

My wczoraj byliśmy na działeczce ale deszcz nas wygonił...a wieczorem mieliśmy burzę...takie pioruny udało się sfotografować mojemu P
lowca_burz.jpg

hej wszystkim!
Witam wszystkie grudniowe mamusie, jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieje ze pomożecie jak będę miała jakieś pytanko:)

">

jestem mamuśka mojego kochanego urwisa maksymilana:-)urodzil sie dzien przed sylwestrem. Poczekałby jeszcze jeden dzień i fajna datę by miał
jestesmy z rybnika, to na slasku jakby ktos nie wiedzial:-)

U nas pogoda dziś wogole nie dopisuje, pada i wieje :-(jak calymi dniami potrafimy siedzieć na dworze to dziś zmuszeni jesteśmy siedzieć w domu mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej:-D

reklama
Mam takie pytanko czy jak wasze maluszki słyszą reklamę w tv to biegna nawet z drugiego pokoju na złamanie karku zęby ja tylko zobaczyć??

Załączniki

• DSC00743.jpg
    DSC00743.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00743(2).jpg
    DSC00743(2).jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry